Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η πιο λεπτομερής απεικόνιση της περιοχής του σύμπαντος που έχει «χαρτογραφηθεί» μέχρι σήμερα(Βίντεο)


Δείτε βίντεο με τον πιο λεπτομερή «χάρτη» του σύμπαντος, 
που έχει χαρτογραφηθεί μέχρι σήμερα και ο οποίος έχει έκταση 500 εκατ. έτη φωτός 
και περιλαμβάνει 100.000 γαλαξίες.

Εντυπωσιακό βίντεο: Μετεωρίτης έκανε τη νύχτα – μέρα στη Φινλανδία! (Βίντεο)

Τη νύχτα-μέρα έκανε ένας μετεωρίτης στη Φινλανδία στις 16 Νοεμβρίου όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα στην περιοχή Ινάρι.

Η λάμψη, μάλιστα, ήταν τόσο έντονη που έγινε ορατή και στη ρωσική χερσόνησο Κόλα όσο και στη βόρεια Νορβηγία.

«Το φως ξαφνικά μας κάλυψε σαν μια μεγάλη έκρηξη που διήρκησε 6 δευτερόλεπτα» περιέγραψε τις στιγμές που έζησε ο αυτόπτης μάρτυρας Atle Staalesen.

Ανοίγει το «μυστικό» δωμάτιο του Μιχαήλ Άγγελου(Βίντεο)

Το δωμάτιο στο οποίο κρύφτηκε παρέμεινε ανεξερεύνητο μέχρι το 1975

Για αιώνες, η ύπαρξή του ήταν άγνωστη. Σήμερα, όμως, το μυστικό δωμάτιο που ο Μιχαήλ Άγγελος χρησιμοποιούσε στη Φλωρεντία για να κρύβεται και να δημιουργεί μακριά από τα βλέμματα των πολέμιών του αναμένεται να ανοίξει σύντομα για το κοινό.


Σύμφωνα με την Telegraph, πρόκειται για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο, το οποίο ο εμβληματικός ιταλός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του 1530, όταν βρισκόταν στο στόχαστρο των Μεδίκων, επειδή υποστήριζε τη λαϊκή εξέγερση εναντίον τους.

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η δικηγόρος που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, σε σοβαρή κατάσταση(Βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο του τραυματισμού της - Η άτυχη 55χρονη είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, καθώς και αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας
Διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται η 55χρονη δικηγόρος, η οποία, το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα.

Μάνδρα, τέσσερις μέρες μετά τις πλημμύρες: Τρεις αγνοούμενοι, νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και νερό - Δεν έχει τέλος η τραγωδία(Βίντεο - Φωτο)

«Σβήνουν» οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί - Σήμερα βρέθηκαν νεκροί ο 59χρονος κυνηγός και δύο οδηγοί φορτηγών, που αναζητούσαν οι συγγενείς τους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 19
Στους 19 νεκρούς ανέρχεται πλέον ο τραγικός απολογισμός από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, καθώς σήμερα, Σάββατο, εντοπίστηκαν οι σοροί άλλων τριών ανδρών, με τους αγνοούμενους να υπολογίζονται πλέον σε τρεις.

Οι ελπίδες ωστόσο να βρεθούν ζωντανοί σταδιακά «σβήνουν», καθώς μετράμε πλέον τέσσερις ημέρες από το χτύπημα των καταιγίδων και των πλημμυρών στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και τη Μαγούλα, κυρίως.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού(Βίντεο)



Συνέντευξη του Ν. Λυγερού
 με τον Ι. Παπαζή, στην εκπομπή 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, 17/11/2017