Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

H Νατάσα Ράγιου στην Τριταία


 Στην Δροσιά Τριταίας βρέθηκε πριν λίγες μέρες η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου με συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου,  με αφορμή  εκδήλωση του Σκοπευτικού Συλλόγου  Τριταίας που παρά του ότι είναι νεοσύστατος, έχει να  επιδείξει αξιόλογες  επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας πολλά υποσχόμενα  ταλέντα της περιοχής. Η κυρία Ράγιου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα του Συλλόγου και τις προσπάθειες που γίνονται για   ανεύρεση χώρου  που θα καλύψουν  τις ανάγκες του σκοπευτηρίου. 

Αφιερωμα στον Γρηγόρη Αυξεντίου(video)


Γρηγόρης Πιερή Αυξεντίου - Ο "ωραιότερος Έλλην"

Γρηγόρης Αυξεντίου. Έπεσεν την 3/3/1957. Ετών 29.

H ιστορία γνωστή. Ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ, ο σταυραετός της Κύπρου, ο ήρωας της Ελλάδας γίνεται ένας σύγχρονος Λεωνίδας. Το «Μολών Λαβέ» που ξεστόμισε όταν οι Άγγλοι του ζήτησαν να παραδοθεί έκανε τον Λεωνίδα να ξαφνιαστεί. Το Μολών Λαβέ που βροντοφώναξε όταν οι Άγγλοι του ζήτησαν να γίνει επίορκος και να προδώσει το όραμα του για ελευθερία και Ένωση έκανε τη γραφίδα της ιστορίας να αρχίσει να γράφει ακόμα μια λαμπρή σελίδα ηρωισμού στην μακραίωνη ιστορία του Ελληνισμού. «Με το αίμα των ηρώων και με γράμματα χρυσά» γράφτηκε στις 3 του Μάρτη του 1957 άλλη μια σελίδα σύγχρονου ηρωισμού και αυταπάρνησης.

Οι μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2011



Στην κορύφωσή του οδεύει το Πατρινό Καρναβάλι 2011 με τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου και τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, που θα εκτοξεύσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη. Πρόκειται για την πιο ξεχωριστή στιγμή του Πατρινού Καρναβαλιού, που γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ντόπιους και επισκέπτες μεταμορφώνοντας την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Σημαίες της Ανεξάρτητης Κρήτης Πωλούνται Πλέον στα Καταστήματα.

Η σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης κυματίζει πλέον στις Βιτρίνες των Διεθνών Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.
Εάν κάνετε κλίκ πάνω στην εικόνα θα δείτε την ιστοσελίδα Γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο πουλά την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.
Είναι σίγουρο οτι η παρούσα ενέργεια έχει ως απώτερο σκοπό την προέκταση της προπαγάνδας που ξεκίνησαν απο το διαφημιστικό της SPOT της Vodafon . Η διαδικτυακή Διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι....