Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα. Ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα που... περιστρέφεται (Βίντεο)

Ναός Πυξίδα - Το θαύμα των αρχαίων επιστημών. Περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του κατά 50,2 δευτερόλεπτα της μοίρας.

Στην Φιγαλεία, στα σύνορα μεταξύ Αρκαδίας και Μεσσηνίας, υψώνεται σε υψόμετρο 1130 μέτρων ο επιβλητικός ναός του Επικούριου Απόλλωνα, ο οποίος χτίστηκε τον... 5ο π.Χ αιώνα και ως αρχιτέκτονας του ναού αναφέρεται από τον Παυσανία ο Ικτίνος.

Η καταγωγή της Πελασγικής Ελληνικής Φυλής, κατά τον Αριστοτέλη

Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» .
(Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά“.
(Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).

Για την δημιουργία και τη λειτουργία του κόσμου, ο Αριστοτέλης θεμελιώνει την δική του επιστημονική άποψη
και υποστηρίζει το αιώνιον «γίγνεσθαι».

Εικόνες της NASA εμφανίζουν αρχαίους ανθρώπινους οικισμούς στην Ανταρκτική! (Φωτό)

Νέες φωτογραφίες της NASA από την αποστολή «IceBridge» στην Ανταρκτική αποκαλύπτουν  αυτό που ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι η ύπαρξη ενός αρχαίου οικισμού, ο οποίος  βρίσκεται κάτω από 2,3 χιλιόμετρα πάγου, αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα.

Η πρωτοποριακή ανακάλυψη έγινε κατά την διάρκεια των δοκιμών  του  τοπογραφικού συστήματος Laser (ATLAS) με τεχνολογία LIDAR από αεροσκάφος της NASA.

Αρχαίοι Εξωγήινοι – Τα μυστήρια της Σφίγγας – Όλα όσα δεν ξέρεις για ένα από τα πιο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ μνημεία στη γη (Βίντεο)

Τα μυστικά της παραμένουν κρυμμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ίσως και να κατέχει την αλήθεια για την ύπαρξή

μας…

Μπορεί η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας, ένα από τα πιο μυστηριώδη μνημεία στη Γη, να κρύβει την απάντηση για την ύπαρξη εξωγήινων όντων στην αρχαιότητα;

AΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση Δημάρχου στο Μόντρεαλ όταν η Μουσουλμανικη κοινότητα ζήτησε να αφαιρεθεί το χοιρινό κρέας απ’ όλα τα σχολικά κυλικεία!

Ας ακούσουμε τον Δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στους Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ’ ένα προάστιο του Μόντρεαλ.
Ο Δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:
Ο Δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς να εξηγήσει το γιατί.

Πως μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός. Τι μας είπε ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας 2.500 χρόνια πριν

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες. Το ίδιο όμως φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.
Διαβάστε στο παρακάτω απόσπασμα την σημασία των λόγων τους:

"Πάγωμα" λογαριασμών Τούρκων στο Λονδίνο μετά από δικαίωση Κυπρίων!

Βρετανικό δικαστήριο διέταξε το πάγωμα τραπεζικών λογαριασμών Τούρκων διπλωματών που υπηρετούν στη Βρετανία, κάνοντας δεκτό αίτημα Κυπρίων πολιτών που βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη με την Άγκυρα για τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, οι επτά Ελληνοκύπριοι είχαν δικαιωθεί από κυπριακό δικαστήριο μέσω του οποίου είχαν υποβάλει την αγωγή και είχαν ζητήσει από τη βρετανική δικαιοσύνη να εφαρμόσει στη Βρετανία την απόφαση.

Τουρκική επίθεση στο Αιγαίο! Να πηγαίνουμε με διαβατήριο στο Καστελόριζο επιδιώκει η Άγκυρα!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ
ΑΠΟ ΤΟ onalert

 
Τις τελευταίες μέρες έχουν εκδοθεί αλλεπάλληλα NOTAM’S και αντίστοιχα NAVTEX, από την Τουρκία, δηλαδή προειδοποιήσεις προς τις αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείας, ότι κάποιες περιοχές του Αιγαίου δεν είναι ασφαλείς, λόγω στρατιωτικών ασκήσεων.
Η Τουρκία επιχειρεί να δεσμεύσει εκτεταμένες περιοχές στο Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο για ένα διάστημα 12 μηνών, δηλαδή για ολόκληρο το 2016, προκειμένου να πραγματοποιήσει αεροναυτικές ασκήσεις και βολές όπλων των τουρκικών ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στο ΑΙΓΑΙΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2016 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΩΣΤΟΣΟ, «ΚΑΠΟΙΟΙ» ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.


Μέσω Νταβός η τελική φάση στο Κυπριακό - Τα Ηνωμένα Έθνη θα επιχειρήσουν, αξιοποιώντας παρουσίες, να ολοκληρώσουν τους σχεδιασμούς τους

Γράφει: Κώστας Βενιζέλος
Από το philenews
 
Λευκωσία: Στο Νταβός θα επιχειρηθεί η προετοιμασία του εδάφους για να εισέλθει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων στην «τελική φάση». Τα Ηνωμένα Έθνη, διά του Έσπεν Μπαρθ Άιντα, αν και δεν «περπάτησε» η ιδέα για τη σύγκληση πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό στο Νταβός, θα προσπαθήσουν να διαμορφώσουν ένα σκηνικό πολλών διμερών και άλλων συναντήσεων αξιοποιώντας την παρουσία στο ελβετικό θέρετρο όλων των πρωταγωνιστών, συμπεριλαμβανομένου και του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν. Στον διεθνή οργανισμό θεωρούν πως είναι δυνατό μέσα από τις επαφές να προετοιμαστεί το έδαφος τόσο για πενταμερή, που θα μπορούσε να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, όσο και για να εισέλθει η διαδικασία στην τελική φάση, που συνδέεται ούτως ή άλλως με τη διεθνή διάσκεψη.