Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δημόσιο: Οριστικό τέλος στα επιδόματα εορτών και αδείας

Τέλος στα επιδόματα εορτών και αδείας για όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου... βάζουν από τον Ιούλιο οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ενιαίο μισθολόγιο.


Το φετινό δώρο του Πάσχα (250 ευρώ) θα είναι και το τελευταίο για 700.000 δημόσιους υπάλληλους, αφού με εντολή της τρόικας… κομμένα πια τα έξτρα χρήματα, είτε επιδόματα για παραγωγικότητα, είτε εορτών και αδειών.

Ήδη, τα επιδόματα είχαν περιοριστεί στα 1.000 ευρώ για όλο τον χρόνο, καθώς το δώρο του Πάσχα αγγίζει πλέον τα 250 ευρώ, των Χριστουγέννων τα 500 ευρώ και το δώρο της θερινής άδειας τα 250 ευρώ. Τώρα, θα πρέπει να τα ξεχάσετε και αυτά!

H Νάιλα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Είναι οριστικό: Η Νάιλα του Νext Top Model 1, είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2011. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο από τον πρόεδρο του της Κ.Δ.Ε.ΠΑ.Κ. Στάθη Χρυσικόπουλο.
Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στη Νάιλα, η οποία ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας. Ντυμένη απλά, αλλά σέξι, με ένα στενό τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα μαύρο τζάκετ τύπου σακάκι και animal print μπότες, το γοητευτικό μοντέλο μοίρασε αφειδώς χαμόγελα και φωτογραφήθηκε με ευχαρίστηση.

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΟ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ.

Επειδή γίνεται πολύς λόγος τελευταία σχετικά με το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και την κυβερνητική άποψη που εκφράστηκε δια στόματος Ρέππα, ότι όσοι δεν πληρώνουν είναι τζαμπατζήδες, δημοσιεύουμε σήμερα ένα κείμενο που είχαμε κρατημένο στο αρχείο μας.

Το κείμενο είναι εξόχως διαφωτιστικό αφού εξηγεί με σαφήνεια πως γίνεται ένα μεγάλο έργο, με τη Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και ποιος είναι ο ρόλος των ιδιωτών που συμμετέχουν στο έργο.
Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι... τζαμπατζήδες...