Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το κορίτσι που έφαγαν οι κανίβαλοι...

ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Ουτε ο δικαστής δεν άντεξε τη φρίκη της υπόθεσης αυτής και ζήτησε να αναβληθεί η δίκη. Ειδε τις φωτογραφίες απο την υπόθεση και αρρώστησε. Πρόκειται για τη φρικιαστική υπόθεση στην Ρωσία οπου...
δυο Κανίβαλοι σκότωσαν και μαγείρεψαν με πατάτες μια 16χρονη κοπέλα. Tο πιο αρρωστημένο μέρος της υπόθεσης αυτής ήταν όταν έδωσαν σε μια φίλη του θύματος να δοκιμάσει απο αυτό που είχαν φτιάξει, χωρίς βέβαια να της πουν τι ήταν. Η υπόθεση συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες

ΑΟΖ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!



"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!
Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Ένα βήμα πιο κοντά σε πακέτο στήριξης η χώρα Υποβάθμιση της Ισπανίας από την Fitch

Η Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ισπανίας και όπως όλα δείχνουν δίνει με τον τρόπο αυτό τη χαριστική βολή στην τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης και την ωθεί ένα βήμα πιο κοντά σε πακέτο στήριξης.

Όπως ανακοινώθηκε από τον οίκο αξιολόγησης η διαβάθμιση της ισπανικής οικονομίας τοποθετείται πλέον στην κλίμακα ΒΒΒ από Α, κάτι που αντιστοιχεί σε υποβάθμιση της αξιολόγησης κατά τρεις βαθμίδες.

Παράλληλα η Fitch δίνει αρνητικό το outlook, τις προοπτικές της χώρας δηλαδή, κάτι που προϊδεάζει για μια νέα κίνηση υποβάθμισης εντός των επόμενων μηνών.

Του έκοβαν το κεφάλι επί δύο λεπτά επειδή έγινε χριστιανός(Bίντεο)

Από μουσουλμάνος, χριστιανός και από ζωντανός …νεκρός. Αυτή ήταν η τιμωρία που του επεφύλαξαν φανατικοί μουσουλμάνοι στην Τυνησία, επειδή επέλεξε να αλλάξει θρησκεία.

Ο δήμιος, έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού για να τον τιμωρήσει επειδή γύρισε την πλάτη στον Αλάχ. Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις τελικά κατάφερε να κόψει το κεφάλι του, το πήρε σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε, σύμφωνα με το protothema.gr

Συνέντευξη Ν.Λυγερού "Terra Incognita"

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στην εκπομπή "Terra Incognita" με τον Γιάννη Μούτσο
Contra Channel
06/06/2012

ΑΟΖ, LNG και αγωγός

Toυ Ν.Λυγερού

Τα κοιτάσματα Αφροδίτη, Leviathan και Tamar είναι τρεις από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα, οι αριθμοί είναι οι εξής:

• 2009, Tamar, 257 bcm, Ισραήλ.
• 2010, Leviathan, 481 bcm, Ισραήλ.
• 2011, Αφροδίτη, 198 bcm, Κύπρος.
Βέβαια ακόμα και η United States Geological Survey, θεωρεί η λεκάνη της Λεβαντίνης ότι έχει τρεις φορές περισσότερο φυσικό αέριο σε σχέση με ό,τι έχει βρεθεί ήδη. Επιπλέον, θεωρούμε ότι είναι μεγαλύτερο το μέγεθος στα Νότια της Κρήτης. Αν προσθέσουμε αυτές τις περιοχές σ’ ένα συμμαχικό πλαίσιο μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, τότε η γενική εκτίμηση οδηγεί σε συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητη η μεταφορά μέσω αγωγού και πλοίων LNG.

Μέρκελ: «Οδηγούμαστε σε Ευρώπη δύο ταχυτήτων»

Τη δικιά της απάντηση στις πιέσεις που δέχεται πανταχόθεν αναφορικά με την οικονομική της πολιτική και τις επιλογές της για την Ευρωζώνη, επιλογές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε όξυνση των προβλημάτων στις ήδη «ασθενείς» χώρες, όπως η Ελλάδα και τώρα και η Ισπανία επιχειρεί να δώσει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

Η οποία όχι μόνο αρνείται να ενδώσει στα αιτήματα για μια πιο ήπια δημοσιονομική προσαρμογή και για λιγότερο «αυστηρό» δημοσιονομικό πλαίσιο στην ΕΕ, αλλά δηλώνει ευθέως πως η Ευρώπη αναπόφευκτα οδεύει προς μια ένωση δύο ταχυτήτων!!!

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλης στον ΑΝΤ1

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μετά από λογομαχία, χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ περιέλουσε με νερό τη Ρένα Δούρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Δούρου ρώτησε τον Ηλία Κασιδιάρη εάν πήρε αναβολή για την υπόθεση στην οποία δικαζόταν χθες, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έχουν μπει στη Βουλή άτομα που θα γυρίσουν τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι νερό.

Ιδού το έγκλημα του ΥΠΕΞ: Επάνω στα πετρέλαια η άδεια της τουρκικής άσκησης


Επικίνδυνη αγρανάπαυση στο υπουργείο Εξωτερικών: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα συνέβαινε τα μαχητικά μιας τρίτης χώρας να ασκούνται με τις αεροπορικές δυνάμεις του εν δυνάμει εχθρού και σίγουρα αυτού που αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα και μάλιστα επάνω στην πιο "καυτή" για τα δικαιώματα του περιοχή, το υπουργείο Εξωτερικών της, θα προχωρούσε τουλάχιστον σε διάβημα.

Όταν το κράτος δεν μπορεί, μπορούν οι πολίτες: Εκτέλεση Αλβανού ληστή από Έλληνα!


Όταν κράτος και ασφάλεια δεν υπάρχουν, το ένστικτο της επιβίωσης οδηγεί τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους: Από τα πυρά ενός 25χρονου Έλληνα του οποίου την μάνα λήστεψε με το μαχαίρι στο λαιμό ένας 43χρονος ληστής μέσα στο σπίτι της, έπεσε νεκρός ο λητής στις 4:05 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου.
Όπως ήδη έχουμε γράψει από το πρωί σε άλλο σημείωμα της πρώτης σελίδας,  το περιστατικο είναι κλασική περίπτωση υπεράσπισης του βασικού αγαθού της ασφάλειας έστω και αν απ'ότι φαίνεται το όπλο εκπυρσοκρότησε τυχαία...

Θέλουν τζαμί την Αγία Σοφία!

Το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί επανήλθε ξανά στο προσκήνιο με εκτενές δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, που φθάνει στο σημείο να αμφισβητήσει την υπογραφή του Κεμάλ Ατατούρκ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει:  «Ο μεγαλύτερος ναός του Ισλάμ, το σύμβολο της Αλώσεως της Πόλης, η Αγία Σοφία, μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου το 1934. Η γνησιότητα της υπογραφής του Ατατούρκ αμφισβητήθηκε πολλές φορές, κάτι που γεννά ερωτηματικά»!

Αλβανοί με ΑΚ-47 αιματοκύλισαν ένα ολόκληρο χωριό στη Βοιωτία - Για ποια ασφάλεια μιλάμε;

Όταν στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας μέρα μεσημέρι δύο Αλβανοί με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ μπαίνουν μέσα στο καφανείο του χωριού αρπάζουν τις συντάξεις του χωριού από την...
ταχυδρόμο και τραυματίζουν βαριά έναν κάτοικο του χωριού και το χειρότερο απ'όλα φεύγουν ανενόχλητοι, ποια είναι η ελπίδα για το μέλλον της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας;

Και όμως όλα αυτά που περιγράφουμε είναι αλήθεια: Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις. Ξαφνικά, δύο αλλοδαποί που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, μπήκαν μέσα με Καλάσνικοφ και φώναξαν "Να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.

Ανοδικά κινείται ο δείκτης στο ΧΑΚ

Λευκωσία: Κέρδη καταγράφει μέχρι τις 12:56 το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου με τον Γενικό Δείκτης να σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,48%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευση στις 121,71 μονάδες.

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 46,15 μονάδες, παρουσιάζοντας κέρδη σε ποσοστό 1,27%.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανερχόταν, την ίδια ώρα, στα επίπεδα των 130.229 ευρώ.

Νέα ανοδική απόπειρα στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Προς τις 490 μονάδες επιχειρεί να κινηθεί την Πέμπτη ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Στην «κορυφή» των κερδών του FTSE20 βρίσκονται οι μετοχές των ΔΕΗ, Τιτάν, Μυτιληναίος κα ΟΤΕ, ενώ ανοδικά σε ποσοστό έως 4,34% κινείται ο δείκτης των τραπεζών, από τη σύνθεση του οποίου ξεχωρίζουν τα κέρδη 7,91% του ΤΤ στα 0,232 ευρώ, καθώς και η άνοδος της ΕΤΕ σε ποσοστό έως 4,48% στα 0,977 ευρώ.

«Αδύναμη» σε σχέση με τις διήμερες απώλειες 10% που είχαν προηγηθεί χαρακτηρίζει τη χθεσινή άνοδο του ΓΔ η Beta Securities, κάτι που, όπως σχολιάζει, δεν αποτελεί ιδιαίτερα θετική ένδειξη, «λαμβάνοντας υπόψη ότι τα πολυετή χαμηλά δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν το momentum ή να προσελκύσουν αγοραστικό ενδιαφέρον σε υπερπωλημένα blue chips». 

Επίδοση-ρεκόρ από τις αρχές του έτους για τους Dow Jones και S&P 500

Dow12.414,79286,84 2,37%  



  Nasdaq2.844,7266,61 2,40%  

Η Wall Street χθες
Οι ελπίδες για νέα μέτρα νομισματικής πολιτικής με στόχο την τόνωση της οικονομίας τροφοδότησαν με "καύσιμα" το αμερικανικό χρηματιστήριο οδηγώντας τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones σε θετικό έδαφος για το 2012. Με κέρδη 286 μονάδων ο δείκτης πέτυχε την καλύτερη επίδοση για φέτος.

Την καλύτερη επίδοση από τις αρχές του έτους σημείωσε και ο ευρύτερος S&P 500 που μαζί με τον τεχνολογικό Nasdaq διεύρυναν το ανοδικό τους σερί για τρίτη διαδοχική ημέρα συναλλαγών. Αντίθετα ο Dow Jones συμπλήρωσε το πρώτο διήμερο ανόδου από τις 26-27 Απριλίου.

Θετικοί πρωταγωνιστές της συνεδρίασης ο κλάδος ενέργειας αλλά και ο χρηματοπιστωτικός κλάδος.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 286,80 μονάδες (2,37%) κλείνοντας στις 12.414,70 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 66,60 μονάδων (2,40%) και έκλεισε στις 2.844,70 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε άνοδο 29,60 μονάδων (2,30%) κλείνοντας στις 1.315,10 μονάδες. Και οι δέκα υπο-δείκτες του ευρύτερου δείκτη εμφάνισαν θετικά πρόσημα.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones, όλες έκλεισαν με άνοδο. Τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη κατέγραψε η Bank of America Corp κλείνοντας στα 7,64 δολάρια με άνοδο 0,54 δολ. ή σε ποσοστό 7,61%. Ακολούθησαν η United Technologies με κέρδη 3,89% και κλείσιμο στα 73,64 δολάρια και η Caterpillar, η οποία έκλεισε στα 86,66 δολάρια με άνοδο 3,60%.