Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλης στον ΑΝΤ1

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μετά από λογομαχία, χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ περιέλουσε με νερό τη Ρένα Δούρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Δούρου ρώτησε τον Ηλία Κασιδιάρη εάν πήρε αναβολή για την υπόθεση στην οποία δικαζόταν χθες, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έχουν μπει στη Βουλή άτομα που θα γυρίσουν τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι νερό.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε καταδικάζοντας την ενέργεια του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, στράφηκε προς την κ. Κανέλλη και την γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια των προσκεκλημένων και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να αποτραπεί το επεισόδιο.
Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή.
Αμέσως μετά το περιστατικό, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή για τη σύλληψη του Η. Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη, έμπρακτη εξύβριση.

 Δείτε το βίντεο:





Πρωτοφανής επίθεση της Κανέλλη στον ANT1

Η  Κανέλλη αρχικά αποκάλεσε πουσταριά τους Χρυσαυγίτες και έπειτα ζήτησε τον λόγο απο τον ΑΝΤ1 γιατί ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα!!!

Δείτε το βίντεο:





Η Λιάνα Κανέλλη για το περιστατικό

Μετά το τέλος της εκπομπής η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε έξω από το στούντιο «Όταν τρως από ένα κτήνος χτύπημα, είναι τίτλος, ας τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε. Το χτύπημα είναι στο κόμμα, όχι στη Λιάνα»
Ακούστε τη μαρτυρία της Λιάνας Κανέλλη για το περιστατικό του ξυλοδαρμού από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, στον Real fm και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.


Η Ρένα Δούρου για την επίθεση

"Δεν έχουμε να σώσουμε μόνο την οικονομία, αλλά και τη Δημοκρατία μας" δήλωσε στο enikos.gr η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.


Η πρώτη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη
Στην πρώτη του δήλωση μετά την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη, στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι αυτή τον χτύπησε πρώτη.
Όπως είπε, θα καταθέσει μήνυση, ενώ ανέφερε ότι το βίντεο με το περιστατικό δεν έχει προβληθεί ολόκληρο.


Παπαρήγα: Ο λαός να απαντήσει στις εκλογές
Να απαντήσει στις εκλογές κάλεσε τον λαό η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη.


Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
Μετά το περιστατικό το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ναζιστικά μορφώματα και τραμπουκική επίθεση.
"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ."

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Από τη Χρυσή Αυγή εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι πρώτη η Λιάνα Κανέλλη χτύπησε απρόκλητα στο πρόσωπο τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ κάνουν λόγο για βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ.
"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη.
Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας!
Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων.
Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο  μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…"

Καταδικάζει η Κυβέρνηση
Τηλεφωνικές επικοινωνίες με την Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά τις οποίες καταδίκασε την επίθεση και εξέφρασε την συμπαράστασή του.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Τσιόδρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και  της Ρένας Δούρου.
Η επίθεση αυτή είναι επίθεση εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη.
Αποτελεί κεκτημένο του πολιτικού μας πολιτισμού, η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνεται σε κλίμα δημοκρατικού διαλόγου. Αλλοίμονο αν οι πολιτικές διαφορές λύνονταν με τη βία.
Το ελάχιστο που περιμένει κάθε δημοκρατικός πολίτης, από το κόμμα του κ.Κασιδιάρη, τη Χρυσή Αυγή, είναι η απερίφραστη καταδίκη αυτής της ενέργειας.
Τέλος, είναι γνωστό ότι η δικαιοσύνη έχει  επιληφθεί της υπόθεσης».


Η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από την Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρωτοφανές περιστατικό βίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής. Τα καταδικάζουμε. Πρέπει να τα απομονώσουμε. Και κυρίως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να διαιρούν τον ελληνικό λαό, σε μια στιγμή που η Πατρίδα, μας έχει όλους ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά κρίση που περνάμε».

"Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη.

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο μιας νεοναζιστικής οργάνωσης
Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό, αλλά για ενέργεια που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο μίας ναζιστικής οργάνωσης.


ΠΑΣΟΚ: Γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για απαράδεκτα φαινόμενα που γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω.


Ανεξάρτητοι Έλληνες: Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές
«Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά.
Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ’ όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη .
Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και θα υπερασπίσουμε και τους Έλληνες πολίτες που δέχονται μια επίθεση από τους τραπεζίτες , τα όργανά τους και τους υπουργούς τους».


ΔΗΜΑΡ: Φασισταριά και υποκείμενα
Την άποψη ότι η ελληνική τηλεόραση θα έπρεπε να πάψει να προβάλλει τη Χρυσή Αυγή εξέφρασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας το γνωστό «ανδραγάθημα» του Ηλία Κασιδιάρη: «Είναι ντροπή αυτές οι εικόνες. Ελπίζω πως όσοι ψήφισαν και έστειλαν στη Βουλή αυτά τα φασισταριά, αυτά τα υποκείμενα, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου έχει λάβει την απόφαση να μην προβάλλει όσα και όσους καλλιεργούν το ρατσιστικό μίσος. Γι αυτόν το λόγο, δεν έδωσε βήμα στο αντίστοιχο φασιστικό κόμμα του Βελγίου. Δεν είναι λιγότερο δημοκράτες, εκεί, από εμάς».

ΠΗΓΕΣ enikos    ΚΑΙ   tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου