Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο ζεόλιθος του μέλλοντος

Του Ν. Λυγερού

Ο ζεόλιθος του μέλλοντος έκανε την εμφάνιση του στην Πελοπόννησο για να μην ξεχάσουμε την Παλιά Ελλάδα. Για να υπάρχει ο συνδετικός κρίκος με τον κάμπο που προστάτεψε ο Κολοκοτρώνης πριν 200 χρόνια από την βαρβαρότητα, βρεθήκαμε και πάλι εδώ για να προστατέψουμε τις επόμενες ελιές που θα είναι εδώ για τις επόμενες γενιές και θα έχουν τη γεύση του παρελθόντος δίχως την αλλοίωση του παρόντος και της συμβατικής κοινωνίας. Για ν' αρχίσει το μέλλον να φέρνει το φως με το ζεόλαδο δίχως να περιμένει τίποτα από κανένα αφού ο καθένας μπορεί πια να προστατέψει τη γη του, τη γη μας, με τις κινήσεις που γίνονται πράξεις αφού ανήκουν στην ιστορία.

” Πατρίδα δεν είναι το κράτος ………….. “

Από τον αναγνώστη μας Σ.Κ. λάβαμε και αναδημοσιεύουμε το ακόλουθο:
Από το aienaristeyein



Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών και συμφερόντων Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό να δέρνει τους συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί. Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο…
Tου Διονύση Χαριτόπουλου*
Ένα γεγονός που έχει επιμελώς αποσιωπηθεί είναι ότι στις 16 Νοεμβρίου 1967 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας.

” Ένα αφιέρωμα στο ολοκαύτωμα των Γερμανών από την Μαύρη Θάλασσα 3 Νοεμ 2013 “

Η Ένωση Ποντίων Ν. Σμύρνης , Δάφνης, Αγ. Δημητρίου “Μαύρη Θάλασσα” σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου, αίθουσα Μελίνα Μερκούρη (Αγ. Δημητρίου 55), σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο πρώτο ολοκαύτωμα που διεπράχθη απο τους Γερμανούς σε τρία χωριά του Κιλκίς, αλλά και στο λυπηρό φαινόμενο της άνθησης του νεοφασισμού στη χώρα μας.
Προσκεκλημένος μας ο ιστορικός διδάκτωρ κ. Βλάσης Αγτζίδης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουμε με το σύλλογο Κιλκισιωτών υπό την αιγίδα του δήμου Αγίου Δημητρίου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κέρασμα μικροεδεσμάτων.

Σταμάτης Σπανουδάκης: δηλώσεις του.

http://www.stamatisspanoudakis.gr/


Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.

Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός και τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74′ πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗΝ ΑΠΑΝΤΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ

Εἰς τήν ἐφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» ἐδημοσιεύθη ἐπιστολή τοῦ ἀναγνώστου κ. Ἀντωνίου Βενέτη μέ ἱστορικά στοιχεῖα διά τόν «ξερριζωμόν» τῶν Ἑλλήνων ἐκ τῆς Τουρκίας καί ἰδιαιτέρως ἐκ τῆς Σμύρνης. Τά ἱστορικά στοιχεῖα προέρχονται ἀπό ἔκθεσιν τοῦ Ἀμερικανοῦ Προξένου εἰς τήν Σμύρνην Τζώρτζ Χόρτον διά τά δραματικά γεγονότα τοῦ Αὐγούστου 1922. Ἡ ἐπιστολή αὐτή ἀποτελεῖ ἀπάντησιν εἰς τήν ἀνιστόρητον βουλευτήν τῆς ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Μαρίαν Ρε- πούσην καί εἰς ὅλους ἐκείνους, οἱ ὁποῖοι ὁμιλοῦν περί «συνωστισμοῦ» τῶν Ἑλλήνων εἰς τήν Σμύρνην. Ἡ ἐπιστολή ἔχει ὡς ἑξῆς:

Κορυφαία πράξη αντίστασης, να μην ψωνίζει κανείς την Κυριακή!

Οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται ήδη σε απόγνωση ενώ όσοι ακόμη αντέχουν, ατενίζουν το μέλλον είτε με ανασφάλεια, στην καλύτερη περίπτωση είτε με αγωνία και τρόμο στη χειρότερη. Η προσέγγιση της σκέψης, εξαρτάται από την προσωπικότητα αλλά κυρίως από την πίστη στην αιώνια ζωή αφού η επίγεια έχει ήδη υποθηκευτεί έναντι της αδικαιολόγητης φοβικής εμμονής, της επιστροφής στη δραχμή και της εξόδου από την Ευρωζώνη – θηλειά. Τα δανεικά, εισπραχθέντα …ισοδύναμα, της φοβίας αυτής, είναι ανεργία, φόβος για το αύριο, φόροι, άθλια ψυχολογία και κοινωνική μιζέρια. 

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ

ΤΟΥ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ drougos.gr

*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Άστεγος εναντίον Επαγγελματία: Eνα κοινωνικό πείραμα με απογοητευτικό αποτέλεσμα (Βίντεο)

Ένας άστεγος και ένας καλοντυμένος επιχειρηματίας περπατούν στο δρόμο. Ξαφνικά σκοντάφτουν και πέφτουν. Άραγε θα παίξει ρόλο η εμφάνισή τους για το αν θα τους βοηθήσουν οι περαστικοί ; Δύο ηθοποιοί, μία κρυφή κάμερα και ένα άκρως απογοητευτικό συμπέρασμα.

Πριν ξεκινήσουν την καταγραφή των αντιδράσεων, οι συντελεστές του βίντεο, σκέφτηκαν ότι μάλλον θα δουν κάτι αναμενόμενο, δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει διαφορά και μάλλον έπρεπε να ψάξουν κάποια άλλη ιδέα. Όταν όμως ξεκίνησαν σοκαρίστηκαν από τις αντιδράσεις του κόσμου ...

Επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι τα 'Chemtrails' προήλθαν από το υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ!!!

Σε αντίθεση με τις φήμες για "θεωρίες συνωμοσίας", το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε για πρώτη φορά τα "Chemtrails" το 1990 ως τίτλος σε ένα μάθημα χημείας για τους νέους πιλότους που παρακολουθούν την ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α.

Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι «χημικές ουρές» και η υπονοούμενη έννοια τους τελικά υιοθετήθηκε από τους πολιτικούς παρατηρητές για να περιγράψουν τις ασυνήθιστες στρατιωτικές εκπομπές contrail των τζετ και αργότερα, στα εμπορικά αεροσκάφη contrails.
Στους ετυμολογικούς όρους, η προέλευση μιας λέξης είναι πολύ σημαντική

ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Από το indobserver
 
Καθημερινές τραγικές ιστορίες! Διά χειρός Σαμαρά, Βενιζέλου και Στουρνάρα, εξολοθρεύονται οι ελληνικές οικογένειες. Πάνω από το αίμα και τον πόνο του λαού επιχαίρει η κυβέρνηση ότι πέτυχε το «πρωτογενές πλεόνασμα»! Διαβάστε δραματικές ιστορίες πάνω στα συντρίμμια της πολιτικής Σαμαρά!

ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΝΑΣ! ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΛΥΤΗ!

Απίστευτες αποκαλύψεις της Ροζάν Μπάρ! Οι Κανόνες του ΜΚ Ultra και ο έλεγχος του νου στο Hollywood.


Αγγλική Πηγή / Μετάφραση Αφύπνιση συνείδησης 
 Arjun Walia

Για όσους δε γνωρίζουν, η Ροζάν Μπάρ είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, τηλεοπτικός παραγωγός και σκηνοθέτης. Έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία όπως Εmmy, Golden Globe, People´s Choice, κ.α. Είναι στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας πάνω από είκοσι χρόνια και έχει κερδίσει τον σεβασμό από πολλούς συναδέλφους της στο Χόλιγουντ, για τους οποίους τώρα μιλάει εκ μέρους. Απλά θέλω είναι ξεκάθαρο πόσα χρόνια είναι μέσα στον χώρο και πόσους γνωρίζει από μέσα, όπως και πόσες διασυνδέσεις έχει. Άτομα εντός της βιομηχανίας, νοιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν ελπιδοφόρα μηνύματα και να κάνουν τα εκατομμύρια που τους ακολουθούν και παρακολουθούν, να σκεφτούν.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ CHEMTRAILS ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


Οδηγός για Chemtrails

Βόμβα απο τον Σιούφα: Ο Λαβρόφ επανέφερε το θέμα του αγωγού Μπουργκας – Αλεξανδρούπολη! Γιατί το κρύβουν; Μην τους μαλώσει ο Γιωργάκης;

Το εργο που θα έβαζε ταφόπλακα στις επεκτατικές ονειρώξεις της ναζιστικής Τουρκίας, τέθηκε παλι κατα την επίσκεψη Λαβρόφ, οπως προκύπτει απο το ΔΤ που έστειλε ο Δ. Σιούφας πριν από λίγο. Η ακύρωση του ηταν βασικό μέλημα της συμμορίας Παπανδρέου και δέσμευση του προς τους εκπροσώπους των τουρκικών συμφερόντων, οπως προκύπτει από τα Wikileaks.
Προκαλεί λοιπον τεράστια εντύπωση η υποβάθμιση του θέματος απο την ιδια την κυβερνηση, όπως άλλωστε προκαλεί εντύπωση η συνεχιζόμενη προστασία του Παπανδρέου σε όλα τα επίπεδα.

Στο Γενικό Λογιστήριο το αντιρατσιστικό ν/σ. Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου

Το νομοσχέδιο θα διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο.

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, νομοσχέδιο το οποίο προσαρμόζεται στην απόφαση πλαίσιο 2008 της Ε.Ε για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Κώδικα.

Στη συνέχεια το νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί προϊόν –κατά το μεγαλύτερο μέρος- συγκερασμού των σχετικών προτάσεων που είχαν κατατεθεί στη Βουλή, θα διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο.

Στη Βουλή αίτημα άρσης ασυλίας για τον Αδωνι και τον Σταθάκη

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή δύο δικογραφίες που αφορούν τους βουλευτές Αδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργο Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας τους....

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση κατ΄ εξακολούθηση, η οποία διαπράχθηκε -σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά- από τον τότε βουλευτή και νυν υπουργό Υγείας σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Κοιτάξτε τι έχει η επίσημη σελίδα του Ιδρύματος Λάτση μέσα!!!

Δείτε τα τρόφιμα που αποδεδειγμένα μας Καρκινιάζουν!

ΤΡΟΦΙΜΑ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ


Νίκος Κατσαρός
Π.Πρόεδρος ΕΦΕΤ
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Από το pentapostagma


Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές :

ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

Έγγραφα που παράγονται από την παγκόσμια εταιρεία εκπαίδευσης. Μέρος του προγράμματος «No Child Left Behind» 

Ένας γονέας ενός δεκάχρονου παιδιού, ήταν συγκλονισμένος όταν ανακαλύψε ενα έγγραφο απο σχολικό διαγώνισμα του παιδιού τους που έφερε στο σπίτι από το σχολείο που μοιάζει περισσότερο σαν έγγραφο από μια αυταρχική χώρα, όπως η Κίνα. Ο γονέας έστειλε ένα τμήμα του χαρτιού στην ιστοσελίδα Infowars, αποκαλύπτοντας ότι περιέχει φράσεις όπως "Οι εντολές των κυβερνητικών αξιωματούχων πρέπει να τηρούνται από όλους." Το έγγραφο χρησιμοποιεί τέτοιες προτάσεις που ζητά από τους μαθητές να αντικαταστήσουν ορισμένες λέξεις, προκειμένου η πρόταση να περιέχει ενα κτητικό ουσιαστικό.

Οι 11 ρασοφόροι θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM(Βίντεο)

Θα αποκαλυφθούν 1 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 11:11 GTM

Ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια των 11 μαυροφορεμένων μυστήριων ανδρών με τα ράσα;
Έσπειραν τον τρόμο στα γήπεδα της Ευρώπης, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται σχετικά με το ποιοι μπορεί να είναι, αλλά και το τι μπορεί να θέλουν…
Ο λόγος για τους 11 ρασοφόρους με τα μαύρα και τα περίεργα σύμβολά τους!
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν αρκετές εκδοχές.

Επείγουσα ανακοίνωση από την ομάδα δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, η Ομάδα Δράσης Αττικής και κατ'επέκταση όλο το ακτιβιστικό κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, έχει την μεγάλη ευκαιρία να ενώσει τις κραυγές και τις αγωνίες όλων των συμπολιτών μας και να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κάνει πράξει την δέσμευσή του και θα παρουσιάσει μια τρίωρη εκπομπή στο κανάλι E TV, αφιερωμένη στο φαινόμενο για το οποίο πολεμούμε με τα όποια μέσα διαθέτουμε. Σ'αυτή την εκπομπή, εκτός από διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και δύο μέλη της Ομάδας, καλεσμένη είναι σύσσωμη η Ομάδα Δράσης η οποία θα πάρει θέση στην εξέδρα, πίσω από το πάνελ και θα μετέχει ενεργά στην κουβέντα! Οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στην εξέδρα, θα δώσουν μικρόφωνο σε όποιον θέλει να μιλήσει για τον αργό θάνατο που επιβάλλουν κάποια υπερήλικα μυαλά.

ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ... Πρόστιμα (και στον Αδωνι) για εκλογικές παρατυπίες


Πρόστιμα (και στον Αδωνι) για εκλογικές παρατυπίες
Πρόστιμα που ανέρχονται σε 800.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων σε 87 παρατάξεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της Περιφέρειας Αττικής το 2010.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν λανθασμένα προεκλογικά, οικονομικά στοιχεία που αφορούν υπέρβαση του καθορισμένου με νόμο πλαφόν στις προεκλογικές δαπάνες, αδυναμία δικαιολόγησης προέλευσης χρημάτων ή παράλειψη δήλωσης εξόδων στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Ο μόνος που παράλληλα με το πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ εκπίπτει του αξιώματος του Περιφερειακού Συμβούλου, εξαιτίας παράβασης της διαδικασίας εκλογικών δαπανών, είναι ο επικεφαλής της παράταξης «'Αρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς. Η έκπτωση από το αξίωμα σε συνδυασμό με το υψηλό πρόστιμο έκαναν τους συνεργάτες του κ. Δημαρά να μιλήσουν για πολιτική δίωξη.

Τέταρτη εβδομάδα κερδών για Dow Jones και S&P 500

Dow15.615,5569,80 0,45%  



  Nasdaq3.922,042,33 0,06%  

H Wall Street χθες
Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τον βιομηχανικό Dow Jones και τον S&P 500 να συμπληρώνουν τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες κερδών.

Οι αμερικανικοί δείκτες κατάφεραν έπειτα από εναλλαγές προσήμου να κλείσουν με μικρά κέρδη με τον Dow Jones να καταγράφει στην εβδομάδα άνοδο 0,3% και τον S&P 500 να κερδίζει 0,1%. Ο τεχνολογικός Nasdaq υποχώρησε 0,5% σε εβδομαδιαία βάση.

Οι επενδυτές έστρεψαν σήμερα την προσοχή τους στα τελευταία στοιχεία για την πορεία του μεταποιητικού κλάδου αλλά και στις δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Federal Reserve καθώς έχει επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο η συζήτηση για τις προθέσεις της Federal Reserve όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

Ο πρόεδρος της Philadelphia Fed, Charles Plosser, ο οποίος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Fed, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για το πότε τελικά θα τερματίσει η Fed το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων.

Από την πλευρά του ο ο James Bullard, πρόεδρος της Federal Reserve Bank of St. Louis, δήλωσε σήμερα ότι εάν η αγορά εργασίας συνεχίσει να βελτιώνεται η Federal Reserve θα είναι σε θέση να μειώσει το πρόγραμμα αγορών ομολόγων που έχει δρομολογήσει για την τόνωση της ανάκαμψης.

Αυτό είναι το πρώτο διαστημικό ταξί!(Βίντεο)

Δείτε την παρθενική πτήση που έκανε το πρώτο διαστημικό ταξί της Nasa
To όνομα του είναι Dream Chaser και είναι ένα από τα πρώτα οχήματα μικρού μεγέθους που έχουν ως σκοπό να μεταφέρουν ταξιδιώτες στο διάστημα.
Τα οχήματα αυτά φυσικά έχουν κατασκευαστεί από τη NASA η οποία συνεργάστηκε με ιδιωτικές εταιρίες για να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα αυτά τα νέα μικρά οχήματα τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο λόγο της χρησιμότητας τους αλλά και του  μεγέθους τους ονομάστηκαν διαστημικά ταξί.

Μετά τη διπλή δολοφονία έρχεται η τρόικα στην Ελλάδα

Μετά τη διπλή δολοφονία έρχεται η τρόικα στην Ελλάδα
Με μια ανακοίνωση του εκπροσώπου του Όλι Ρεν δόθηκε λύση στο 48ωρο θρίλερ σχετικά με την άφιξη ή μη των δανειστών στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το Newsbomb.gr και την εφημερίδα NEWSBOMB!
Όπως ανέφερε ο Σάιμον Ο' Κόνορ η Κομισιόν έλαβε το απόγευμα της Παρασκευής εκείνες τις πληροφορίες που της ήταν απαραίτητες προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως στους εκπροσώπους της να βρεθούν στην Αθήνα για το ραντεβού με τον Γιάννη Στουρνάρα στις αρχές της εβδομάδας.
«Λάβαμε σήμερα το βράδυ περισσότερες πληροφορίες από την Αθήνα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα σχέδια της επίσκεψής μας.

Bουλευτές της Χ.Α. κλήθηκαν να καταθέσουν τις άδειες οπλοφορίας τους

Τις άδειες οπλοφορίας τους αναμένεται να καταθέσουν, σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. 
 
Αυτό τους ζητήθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «χωρίς καμία δικαιολογία, από το υπουργείο Προ-πο, λίγο πριν τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο».

Θα ακολουθήσει σχετική δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Παρά τις αντιδράσεις «γαλάζιων» και «πράσινων» βουλευτών...Ελάχιστα τα περιθώρια αλλαγών στο φόρο ακινήτων

Εν τω μεταξύ, η Τρόικα απέρριψε και τη νέα πρόταση της ελληνικής πλευράς για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Περιορισμένα είναι τα περιθώρια αλλαγών στο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, όπως διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών, στον απόηχο των ενστάσεων που εξέφρασαν μέλη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», το οικονομικό επιτελείο εξετάζει μονάχα μικρές παρεμβάσεις στα σκέλη των αγροτεμαχίων και των ακινήτων εντός σχεδίου πόλεως ή οικισμού.

Ένας αγνοούμενος έπειτα από βύθιση μότορσιπ δυτικά της Καρπάθου

Πέντε ναυτικοί περισυνελέγησαν - Δεν έχει γίνει γνωστό τι μετέφερε το μότορσιπ που βυθίστηκε- Άγνωστο από που είχε ξεκινήσει και ποιος ήταν ο τελικός του προορισμός.
Πέντε αλλοδαποί ναυτικοί που επέβαιναν σε σωστική λέμβο, περισυνελέγησαν τις πρωινές ώρες από ελικόπτερο super puma, στη θαλάσσια περιοχή Αστακίδας, δυτικά της Καρπάθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ναυτικοί επέβαιναν σε μότορσιπ (σσ φορτηγό πλοίο που διακινεί περιορισμένα φορτία μεταξύ λιμένων) το οποίο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βυθίστηκε 20 ναυτικά μίλια δυτικά της Καρπάθου. Κατά την περισυλλογή τους, δήλωσαν ότι ακόμα ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου αγνοείται.

Τα ξένα Μ.Μ.Ε. για την εκτέλεση έξω από τα γραφεία της ΧΑ

Από το protothema

Ρεπορτάζ σε Reuters, Euronews, Channel 4, ITV, μέχρι και στο ισραηλινό i24news και τη Daily Star του Λιβάνου.
Η επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με δημοσιεύματα και τηλεγραφήματα από πρακτορεία ειδήσεων.
Από το Euronews, το Channel 4, το βρετανικό ITV, μέχρι και το ισραηλινό i24news και τη Daily Star του Λιβάνου μεταδίδουν την είδηση για τη δολοφονία δύο νεαρών ανθρώπων από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και μόλις πέρασαν έξω από το κτίριο που διατηρεί τα γραφεία της η ΧΑ άνοιξαν πυρ.

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο 27χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι οι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Το τρίτο άτομο, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, που δέχτηκε, επίσης, τα πυρά των αγνώστων έχει τραυματιστεί βαρύτατα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Σοκ από την εκτέλεση δύο μελών της ΧΑ έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο

Οι δράστες «γάζωσαν» τα θύματα με πιστόλι των 9 mm τουλάχιστον 12 φορές - Τους έδωσαν τη χαριστική βολή από απόσταση ενός μέτρου - Διασωληνωμένος στην Εντατική ο τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας - Ένας τέταρτος νεαρός έσκυψε, απέφυγε τις σφαίρες και βρήκε καταφύγιο μέσα στα γραφεία της ΧΑ.
Άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής και τραυμάτισαν ακόμη ένα νεαρό που αυτή την ώρα χειρουργείται.