Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μιλάς Έλληνικα! Απλά δεν το γνωρίζεις !!! You speak Greek! You just don`t know it !!!

Άγνωστοι Έλληνες: Οι Γκρεκίγια της Τυνησίας

Στο προηγούμενο άρθρο μας μιλήσαμε για τους σταθμούς των Ελλήνων στην Αφρικανική ήπειρο και την συνακόλουθη επιρροή τους σε εκείνα τα μέρη.

Αφήσαμε εκτός του τμήμα της Βορείου Αφρικής, εξαιτίας του τεράστιου όγκου πληροφοριών για την ελληνική δράση σε εκείνη την περιοχή.
Στην παρούσα μελέτη, επομένως, θα ασχοληθούμε με μία εκ των χωρών αυτών, που δεν είναι άλλη από την Τυνησία ή Τυνίδα, όπως την καλούσαν κατά τα αρχαία χρόνια.

Γερμανικό επιτραπέζιο παιχνίδι, καταστρέφει την Ελλάδα.


Του Δημήτρη Κωνσταντάρα
Από το koukfamily

Είχα ακούσει και είχα διαβάσει πολλά τους τελευταίους ιδίως μήνες για το πώς σκέπτονται και τι λένε για μας, τους Έλληνες οι διάφοροι Ευρωπαίοι πολίτες τους οποίους αυτή τη στιγμή, η οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος δεν τους έχει «αγγίξει» ακόμα. Με έκπληξη αρχικά και μετά με δυσπιστία, διάβασα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο, την είδηση ότι κατασκευάστηκε και κυκλοφορεί στη γερμανική αγορά ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που αφορά στην … ιδιωτικοποίηση της χώρας μας.

Τοποθέτησε πύραυλο στο ποδήλατο, έπιασε 333 χλμ/ώρα και νίκησε… FERRARI!

Για όποιον είχε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα πήγαινε ένα ποδήλατο έχοντας έναν πύραυλο επάνω του, ο Francois Gissy ήρθε να δώσει την εντυπωσιακή απάντηση.

Ο παράτολμος Francois Gissy τοποθέτησε τρεις πυραύλους στο ποδήλατό του και βρέθηκε στην πίστα αγώνων μοτοσικλέτας στο Le Catallet στη Γαλλία.

Έπιασε 333 χιλιόμετρα μέσα σε 4,8 δευτερόλεπτα, κατέρριψε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ του από τον Μάιο του 2013 και η Ferrari που τον συναγωνίστηκε έφαγε απλά τη σκόνη του.

Δείτε το βίντεο

Ισπανικό βίντεο: Είμαστε όλοι Ελλάδα

Ισπανοί ανήρτησαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα που τιτλοφορείται: «Είμαστε όλοι Ελλάδα».

Πρόκειται για ένα σποτ το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής επιτροπή πολιτών για τον έλεγχο του χρέους.

Η ομάδα δημιούργησε ένα blog με στόχο την παρακολούθηση των εργασιών της Επιτροπής Ελέγχου του ελληνικού Χρέους που σύστησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έλληνες το 3% των καλύτερων επιστημόνων παγκοσμίως - Η κυριαρχία της «μετριοκρατίας» τους διώχνει από την Ελλάδα

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2015-06/img_28261.jpgΗ Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, αλλά το ειδικό βάρος των επιστημόνων της, διεθνώς, είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το μέγεθός της. Αν και πληθυσμιακά οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού, ανάμεσα στους κορυφαίους επιστήμονες το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%. Όμως, από αυτούς, μόνο ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι στο εξωτερικό (86%), όπου αρκετοί γεννήθηκαν, ενώ ακόμη περισσότεροι έφυγαν ως μετανάστες.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε, το Σάββατο, στο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο στην Αθήνα, ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, ειδικός σε θέματα στατιστικής.

ΕΛΕΟΣ: Αυτό είναι το δίπλωμα οδήγησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί οργή - Πόση ασχετοσύνη να χωρέσει αυτό το κράτος;

ΕΛΕΟΣ: Αυτό είναι το δίπλωμα οδήγησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί οργή - Πόση ασχετοσύνη να χωρέσει αυτό το κράτος;
Στην χώρα μπουρ... που ζούμε όλα είναι πιθανά αλλά και Πακιστάν…

Κορινθίας κανείς δεν το φαντάζεται…!

Και όμως η άδεια οδήγησης του Πακιστανού που σας παρουσιάζουμε αυτό λέει…!

Σόιμπλε σε Γερμανούς βουλευτές: Προετοιμαζόμαστε για Grexit

Σύμφωνα με πηγές από την Bundestag, που επικαλείται το Bloomberg, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε ότι το Βερολίνο επεξεργάζεται σχέδια για την αντιμετώπιση μιας διάχυσης της κρίσης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα έως τις 30 Ιουνίου
Μπορεί οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών να κάνουν λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις σε Βρυξέλλες και Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει εκ νέου μια «αναθέρμανση» της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φαίνεται να μην τρέφει... ψευδαισθήσεις.