Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Νικόλαος Χριστοφίλου. Ο εμπνευστής τού HAARP


Ο Νικόλαος Χριστοφίλου (Nicholas Constantine Christofilos) (16.12.1916 – 24.9.1972), ήταν ένας Ελληνο-αμερικανός φυσικός. Γεννήθηκε στην Βοστώνη, ΗΠΑ. Η οικογένεια επέστρεψε το 1923 στην Ελλάδα, Αθήνα.
Από πολύ νωρίς φάνηκε το ταλέντο του στα της τεχνολογίας πράγματα.Κατασκεύαζε ραδιόφωνα και επεσκεύαζε ηλεκτρικές συσκευές.


Στα 18 του γράφτηκε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1938, ως Ηλεκτρολόγος και Μηχανολόγος Μηχανικός. Έπιασε δουλειά σε μια εταιρία συντήρησης ανελκυστήρων. Αργότερα έφτιαξε δική του επιχείρηση. Παράλληλα μελετούσε μόνος του, κυρίως έργα Γερμανών φυσικών.

Μούμια που ανοιγοκλείνει τα μάτια σοκάρει τους αρχαιολόγους! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Μούμια που ανοιγοκλείνει τα μάτια σοκάρει τους αρχαιολόγους! (ΦΩΤΟ)

Οι Ιταλοί αρχαιολόγοι προσπαθούν πλέον να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς ότι μια μούμια παιδιού μόλις 2 ετών στη Σικελία ανοίγει και κλείνει τα μάτια της κάθε μέρα... Διαβάστε την ιστορία της Ροζαλία Λομπάρντο και δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στο φως της δημοσιότητας η ιστορία της μούμιας της μόλις 2 ετών Ροζαλία Λομπάρντο. Το κοριτσάκι αυτό γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1918 στο παλέρμο και πέθανε τον Δεκέμβριο του 1920 από πνευμονία.
Την εβδομάδα που πέρασε, ιταλικές εφημερίδες ανέφεραν ότι η μούμια της Ροζαλία Λομπάρντο, κούνησε τα βλέφαρά της πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση η “τρύπα” 1 δισ. ευρώ από τις αποφάσεις για ένστολους, δικαστές – Νέα μέτρα από το 2015 – Τι θα γίνει με τα αναδρομικά(Βίντεο)

- Σκέψεις να επανακαθοριστεί από μηδενική βάση το μισθολόγιο των ενστόλων αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθεί μέτρο για όλους τους φορολογούμενους, ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό
- Η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει 600 εκατ. ευρώ για να καταβάλει τα αναδρομικά σε ένστολους και δικαστικούς Εναλλακτικά μέτρα που θα καλύπτουν τη δημοσιονομική «τρύπα» που προκαλούν οι δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες κρίθηκαν «αντισυνταγματικές και μη εφαρμοστέες» οι περικοπές από την 1η Αυγούστου 2012 στις αποδοχές των ένστολων εν ενεργεία και συνταξιούχων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών) αναζητεί η κυβέρνηση.

The Sun: «Είμαστε σε πόλεμο με την Ευρώπη»- Πόσο κοντά είναι η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ;

Daily Mail: «Ο χαμένος Κάμερον είναι ο Ρούνεϊ της Ευρώπης» - Καυστικός ο βρετανικός Τύπος μετά την αποτυχία του πρωθυπουργού της χώρας να εμποδίσει την εκλογή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν.Την εκτίμηση ότι η αποτυχία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να εμποδίσει την εκλογή στον θώκο του προέδρου της Κομισιόν του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε., υποστηρίζει ο βρετανικός Τύπος.

Πακιστάν: Αποκεφάλισαν ζευγάρι που παντρεύτηκε από αγάπη

Η 17χρονη και ο 31χρονος άνδρας έπεσαν θύματα εγκλήματος τιμής από τους γονείς της νεαρής - Η οικογένεια δε δεχόταν τον έρωτά τους.
Ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο Πακιστάν με θύματα μία 17χρονη και έναν 31χρονο, συγκλονίζει με την αγριότητά του.

Η ανήλικη γυναίκα και ο άνδρας έπεσαν θύματα επίθεσης των γονιών της νεαρής, που δεν αποδέχονταν το γεγονός ότι παντρεύτηκαν από αγάπη.

Η γαλανόλευκη κάλυψε ολόκληρο κτίριο στην Λευκωσία! (Βίντεο)


Η γαλανόλευκη κάλυψε ολόκληρο κτίριο στην Λευκωσία! (vid)
Όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό ιστορικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο του μουντιάλ, και η «γαλανόλευκη τρέλα» δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και την Κύπρο.
Μία ελληνική σημαία που ξεπερνά σε βάρος τα 250 κιλά καλύπτει από το πρωί ολόκληρο το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται γνωστός χώρος διασκέδασης στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με το sigmalife με αυτό τον ομολογουμένως εντυπωσιακό τρόπο, ο επιχειρηματίας Χριστόφορος Τορναρίτης θέλει να στείλει τα δικά του μηνύματα στήριξης στην Εθνική Ελλάδος.