Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εκχώρηση κυριαρχίας χωρίς 180 ψήφους στην Βουλή = Εδώλιο!!!


Από το defencenet

Με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο οι Γάλλοι, μας υπόσχονται απλά... παραμονή στην ευρωζώνη.
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως η προβλέψη και η θέση που είχαμε λάβει πριν από δύο εβδομάδες: Ότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παραμονή στο ευρώ, σημαίνει ότι θα γίνουν δούλοι στο τόπο τους.
Σημαίνει τέλος στην εθνική κυριαρχία (αυτά τα περί "απώλειας μέρους της εθνικής κυριαρχίας" θυμίζει το "ολίγον έγκυος"), ανάληψη της οικονομικής και συνεπώς όλης της διακυβέρνησης της χώρας από τους ξένους και βέβαια έπεται συνέχεια.
Ιστορικά ένα κράτος που έχει αποφασίσει από μόνο του να παραδοθεί σε μία ξένη δύναμη χάνει νομοτελειακά, αργά ή γρήγορα εδάφη και έλεγχο. Εκτός και αν νομίζει κάποιος ότι μια Ελλάδα της οποίας τον έλεγχο τον έχουν οι ξένοι θα μείνει ανέπαφη την στιγμή που η Τουρκία καραδοκεί.
Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι η Μέρκελ θα στείλει στρατό για να μας προστατέψει! Η άλλη λύση ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και αγώνας για να παραμείνουμε στην ευρωζώνη. Και στην μία περίπτωση και στην άλλη η χώρα θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Προς κάθε... ενδιαφερόμενο: Δικάζεται ο τ. πρόεδρος της Αργεντινής...


Image
Από το defencenet
Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρουά, ο φυγομάχος πολιτικός που κυριολεκτικά το έσκασε, εγκαταλείποντας αναίσχυντα το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο (!) όταν χρεοκόπησε η χώρα του το 2001, καλείται 10 ολόκληρα χρόνια μετά να λογοδοτήσει απέναντι στον λαό του για τις τεράστιες ευθύνες του και τις πράξεις του, με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μεγάλη δίκη που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου και στην οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν 300 μάρτυρες!
Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρουά, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε 5 εκατομμύρια σε δωροδοκίες, με σκοπό να εγκριθεί από την Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000. Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί ο πρώην υπουργός Εργασίας Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας. 

ΓΕΕΘΑ: 14 φορές προσπάθησαν να μας "καταρρίψουν" σε 20 ημέρες!


Από το defencenet

Δεκατέσσερις αερομαχίες μέσα σε είκοσι ημέρες ορισμένες από τις οποίες δοκίμασαν τα ανθρώπους και μηχανές στα όριά τους ήταν το αποτέλεσμα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και της τακτικής απόφασης της Άγκυρας να μεταφέρει την κρίση από την Α.Μεσόγειο, όπου οι Ισραηλινοί απλά ... δεν αστειεύονται, στο Αιγαίο.
Ο αριθμός των εμπλοκών σε σχέση με το μικρό χρονικό διάστημα (εμπλοκές συμμετείχαν περί τα 50 τουρκικά μαχητικά) μπορεί να συγκριθεί μόνο με το 2009, όταν το Αιγαίο … «έβραζε». 
Τις εμπλοκές σε αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά τις ακολούθησε και μία διπλή υπέρπτηση επάνω από τους Φούρνους και το Αγαθονήσι, κάτι που είχε να γίνει από τον περασμένο Ιανουάριο.
Σε μία από τις εμπλοκές 7 (!) τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη προσπάθησαν να πάρουν το πλεονέκτημα και να εγκλωβίσουν σε παραμέτρους βολής τα ελληνικά μαχητικά.
Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι λόγω των οικονομιών που έχουν επιβληθεί, τα ελληνικά μαχητικά που σηκώνονται είναι ίσος αριθμός με τα οπλισμένα τουρκικά μαχητικά. Δεν είναι λάθος τακτική, είναι αναγκαστικός συμβιβασμός. Το ελληνικό δίκτυο έγκαιρης προειδοποίησης  γνωρίζει πόσα είναι οπλισμένα από την ώρα που απογειώνονται και ανάλογα απογειώνει ελληνικά μαχητικά, πάντα οπλισμένα.

Οι τουρκικές απειλές στη Σύνοδο Κορυφής

Aπό τη real

Ο πρόεδρος Χριστόφιας με παρέμβασή του στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ-εκτός από την τριμερή της Νέας Υόρκης στο τέλος Οκτωβρίου- διεκδίκησε και εξασφάλισε υποσχέσεις για συζήτηση των τουρκικών απειλών στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου.

Με την παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έρχεται να δώσει την απάντηση της Λευκωσίας στα εμπόδια που έθετε μέχρι προσφάτως η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ Κάθριν 'Αστον για συζήτηση των τουρκικών απειλών.

ΝΑΤΟ: Τέλος της επιχείρησης στην Λιβύη


Σχόλιο από ALEXANDER
Το ποιος είναι απειλή για ποιον στη Λιβύη ας ρωτήσει το ΝΑΤΟ  το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκτός αν για το ΝΑΤΟ το   Παρατηρητήριο είναι αξιόπιστο μόνο για την Σερβία!!!


Από τη real

Οι νέες αρχές της Λιβύης είναι πλέον σε θέση να εγγυηθούν την ασφάλεια στη χώρας τους, όπου η απειλή που αντιπροσωπεύουν οι οπαδοί του πρώην ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι έχει εξαφανιστεί, δήλωσε σήμερα ο γενικός διοικητής της επιχείρησης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

"Η απειλή των οργανωμένων επιθέσεων εναντίον του άμαχου πληθυσμού έχει εξαφανιστεί", δήλωσε ο Καναδός στρατηγός Σαρλ Μπουσάρ, ο οποίος διοικεί την επιχείρηση "Ενοποιημένος Προστάτης" από τη Νάπολη (Ιταλία).

Μηχανογραφικό «μπλακ άουτ» στις εφορίες

Από το newsbomb

Αλαλούμ επικρατεί στις εφορίες με την έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων στους φορολογούμενους.
Οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν μέχρι το τέλος του μήνα τη δεύτερη δόση της έκτακτης εισφοράς του τέλους επιτηδεύματος, ακόμα και εάν δεν έχουν λάβει τη σχετική ειδοποίηση. Ωστόσο, στο Υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.
Το μηχανογραφικά προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν από την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων σε εφορίες και υπουργείο Οικονομικών, με την παράλληλη κατάληψη της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έχει μπλοκάρει την έκδοση και αποστολή 1 εκατ. ειδοποιητηρίων για την πληρωμή της δεύτερης δόσης από την οποία το κράτος θα είχε έσοδα σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ.

Εκτελέστηκαν 53 πιστοί στον Καντάφι Αμεση έρευνα ζήτησε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Από το ΤΟ ΒΗΜΑ

Πενήντα τρεις άνθρωποι, πιστοί στο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι, εκτελέστηκαν πιθανότατα με συνοπτικές διαδικασίες σε ξενοδοχείο της Σύρτης, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW), καλώντας το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει άμεσα έρευνα.

Περιστατικά σαν αυτό, οι «φωνές» για διεθνή έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μουαμάρ Καντάφι και το γεγονός ότι η σορός του παραμένει σε ψυγείο στη Μιζουράτα ρίχνουν τη σκιά τους στη νέα εποχή που θέλει να εγκαθιδρύσει το Μεταβατικό Συμβούλιο.

Η οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφερε ότι ανακάλυψε τις σορούς συγκεντρωμένες στο ξενοδοχείο Μαχάρι της Σύρτης. Κάτοικοι έβαζαν τις σορούς σε σακούλες, προκειμένου να τις προετοιμάσουν για ταφή.

«Βρήκαμε 53 πτώματα σε αποσύνθεση, πιθανότατα υποστηρικτές του Καντάφι, σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Σύρτη. Κάποιοι είχαν τα χέρια δεμένα πίσω από τις πλάτες τους, όταν τους πυροβόλησαν» είπε ο Πίτερ Μπούκερτ του Παρατηρητηρίου.

Νεκρός και ο Μουμπάρακ;

Φήμες ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ απεβίωσε στην αιχμαλωσία δημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Russia Today και η δημοσιογράφος της Πόλα Σλίερ.
Αν αυτό αληθεύει, ο Αιγύπτιος πρόεδρος θα είναι ο δεύτερος δικτάτορας-θύμα της αραβικής εξέγερσης αναφέρει χαρακτηριστικά το ρωσικό πρακτορείο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όταν ο Μουμπάρακ ειδοποιήθηκε για το θάνατο του Καντάφι, η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Όταν δε είδε τις φωτογραφίες του φίλου του αιμόφυρτου και εν τέλει νεκρού, έπαθε καρδιακή προσβολή. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πηγή που να ενημερώνει αν επέζησε ή όχι του καρδιακού επεισοδίου.

Εντείνονται οι πιέσεις στο Χ.Α. - "βουτιά" 16,6% στις τράπεζες

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Σε κατακόρυφη πτώση υποχρεώνονται στις συναλλαγές της Δευτέρας μετοχές και δείκτες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, στον «απόηχο» των δηλώσεων και σεναρίων που τοποθετούν το ύψος του haircut των ελληνικών ομολόγων σημαντικά πάνω από το 21%.

Μετά τις τρεις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας, οι εργασίες του Eurogroup της Παρασκευής και της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής έρχονται να διαψεύσουν τις προσδοκίες είναι εφικτή η αποφυγή ενός «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά προβλεπόταν στο PSI… φέροντας «για τα καλά» στο προσκήνιο το ζήτημα του εθελοντικού χαρακτήρα του προγράμματος.

Στο μεταξύ, έως ότου οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις τόσο για το haircut, όσο και για τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ευρώπη, όπως αυτό της μόχλευσης του EFSF, η αγορά θα συνεχίσει να μην έχει σαφή εικόνα για όσα διαδραματίζονται, σχολιάζουν αναλυτές. Η δέσμη των μέτρων που προωθούνται και συζητούνται παρασκηνιακά δεν μπορεί να αξιολογηθεί ακόμα στο σύνολό της, εξηγούν, και αναμένουν αυξημένη μεταβλητότητα και πτωτικό ρίσκο τουλάχιστον έως την Τετάρτη.

«Η φημολογία αναμένεται να ενταθεί εν αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων της Τετάρτης. Κάποια ανακούφιση θα μπορούσε να δώσει το γεγονός ότι οι υπουργοί οικονομικών ενέκριναν την κατανομή της 6ης δόσης» σχολιάζει στο πρωινό της report η Marfin Analysis. «Οι τράπεζες αναμένεται να είναι στο προσκήνιο λόγω των διαπραγματεύσεων που γίνονται σε σχέση με το ύψος του κουρέματος και την λύση του χρέους» συμπληρώνει η χρηματιστηριακή.

Τα παιδιά ως επόμενοι άνθρωποι

Tου Ν.Λυγερού

Μέσω των Μαθηματικών και της νοημοσύνης συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά της κοινωνίας, είναι στην πραγματικότητα, οι επόμενοι άνθρωποι. Ο αρχικός δείκτης νοημοσύνης της μικρής ηλικίας δέχεται εξελίξεις και γι' αυτό το λόγο η αρχική καμπύλη του λογαριθμικού τύπου μετατρέπεται σε καμπύλη του Gauss. Πρόσφατα μια έρευνα έδειξε ότι οι ενδείξεις της ψυχομετρικής επιβεβαιώνονται με εγκεφαλικές μετρήσεις που δείχνουν τροποποιήσεις της δομής λόγω των νοητικών ερεθισμάτων ή μη, και αυτό έως μια ηλικία που αγγίζει τα 20. Επιπλέον η διαφοροποίηση είναι της τάξης των 20 μονάδων, πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο για την εξέλιξη του παιδιού σε επόμενο άνθρωπο να μην το εξετάζουμε παθητικά και παραδοσιακά όπως γίνεται συνήθως στο σχολείο. Πρέπει με μικρές ομάδες μαθητών να γίνονται σεμινάρια με δυσκολότερες ασκήσεις ειδικά δομημένες για να υποστηρίζουν την ανάπτυξη της σκέψης του αλλά και της δημιουργικότητάς του. Τα ανοιχτά προβλήματα, παραδείγματος χάρη, είναι προτιμότερα από τα κλειστά που δέχονται μεθοδολογικά την πίεση της επανάληψης δίχως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει απαραίτητα και η εμπέδωση. Το πλαίσιο της επανάληψης αποκτά γρήγορα κορεσμό και ενώ είναι θετικό στην αρχή, μετατρέπεται σε αρνητικό σε βάθος χρόνου.

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ-23/10/2011

ΑΠΟ ΤΟ drougos.gr

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ/ΚΥΡΙΑΚΗ-23/10/2011
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΣΦΟΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΝΕΚΡΟΙ.
*ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ . ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ.
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΛΩΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

OI ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ./ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΤΗ.

ΑΠΟ ΤΟ drougos.gr

OI ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ./ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΤΗ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΛΙ Ή ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.
*ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΤΑΣΙΜ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΜΠΑΚΡ.
*ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΟΥΡΑΤΑ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΤΟΥ.
*ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ  Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ-2 ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.
*ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ CREECH ΣΤΗ ΝΕΒΑΔΑ  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΒΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΈΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ PREDATOR MQ1 ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟ HELLFIRE.ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ.

Rompuy: Εργαζόμαστε σε πέντε μέτωπα για την εξεύρεση μιας λύσης

Από το capital.gr

Τα πέντε «μέτωπα» επί των οποίων εργάζεται η ευρωζώνη για να τελειοποιήσει την λεπτομερή στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, ανέπτυξε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το πέρας της συνόδου των 17 κρατών-μελών της ευρωζώνης, ο Herman Van Rompuy.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις ενέργειες εκείνες που χρειάζεται για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα της ευρωζώνης».

Σημείωσε ακόμη ότι σήμερα το βράδυ οι ηγέτες συμφώνησαν για τους στόχους και καθόρισαν τη στρατηγική.
«Σε τρεις ημέρες, θα ολοκληρώσουμε. Εν τω μεταξύ, τεχνικές προπαρασκευαστικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα fora, συμπεριλαμβανομένου και του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών».

Σε ό,τι αφορά στα μέτωπα στα οποία εργάζεται η ευρωζώνη, το πρώτο είναι να ληφθεί υποχρεωτική δράση από όλες τις κυβερνήσεις που να διασφαλίζει βιώσιμες δημοσιονομικές στρατηγικές και να προστατεύει την ανάπτυξη.