Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι με τα ρητά και τα έργα τους


Γνωρίστε όλους τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους με τα ρητά και τα έργα τους.
Η πιο κάτω ιστοσελίδα είναι σε υπέρτατο βαθμό χρήσιμη:
http://www.mousa.gr/
Ανοίχτε την ιστοσελίδα – και κάνετε κλικ σε όποιον φιλόσοφο θέλετε. Σκαλίστε και διαβάστε

«Πόλεμος» στον ουρανό του Αιγαίου: Μπαράζ παραβιάσεων και εμπλοκών με τουρκικά F-16 – Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις»

Σε νέες προκλήσεις προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο, σήμερα, Δευτέρα, οδηγώντας τους Έλληνες πιλότους σε τέσσερις εικονικές αερομαχίες, επιμένοντας στη διαχρονικη τακτική της Τουρκίας με σκοπό τη ψυχολογική και σωματική εξουθένωση των Ελλήνων πιλότων, ενώ παράλληλα με προκλητικό τρόπο απαντάει στις κυρώσεις της ΕΕ με τη συνέχεια των παράνομων ερευνών και γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Έντονη ήταν και σήμερα η τουρκική δραστηριότητα στο Αιγαίο. Τουρκικά μαχητικά ,αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και ελικόπτερα πραγματοποίησαν πτήσεις και παραβιάσεις στο βόρειο,κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο.

Κύπρος:Υπ.Ενέργειας: Οι κινήσεις εταιρειών μιλούν από μόνες τους

Οι εξελίξεις όσον αφορά την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» και οι κινήσεις των εταιρειών για γεωτρήσεις, μιλούν από μόνες τους ως προς την πρόθεση των εταιρειών στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Λακκοτρύπης, σε δηλώσεις του μετά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του υπουργείου του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.  

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στις συμφωνίες που υπεγράφησαν την περασμένη εβδομάδα με τις οποίες οι εταιρείες αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το έργο της αξιοποίησης του «Αφροδίτη», παρά τα όποια εμπορικά, τεχνικά, ή πολιτικά θέματα μπορεί να προκύψουν, με το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αν δεν το κάνουν σε συγκεκριμένα ορόσημα να τερματίσει και το συμβόλαιο.

Εξελίξεις με Σλούκα στην Τουρκία: Κλήθηκε σε απολογία από τη Φενέρ επειδή δεν κράτησε πανό για τον Ατατούρκ - ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ

Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η κίνηση του Κώστα Σλούκα να μην κρατήσει πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας που δεν κράτησε πανό που αφορούσε τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ και το οποίο έγραφε«θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό».

Οι 16 τελικές συμφωνίες που υπέγραψαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Σι Τζινπίνγκ

Από το newsbomb 

Συνολικά 16 συμφωνίες που προσελκύουν κεφάλαια από την Κίνα, δρομολογούν το νέο κύκλο έργων αναβάθμισης του λιμανιού του Πειραιά από την COSCO, ανοίγουν περαιτέρω την κινεζική αγορά σε ορισμένα ελληνικά αγρο-διατροφικά προϊόντα και ενισχύουν τους ήδη στενούς σινο-ελληνικούς δεσμούς σε πολλά πεδία υπεγράφησαν τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, οι συμφωνίες που υπεγράφησαν κατά την επίσκεψη του προέδρου Σι Τζινπίνγκ στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Τουλάχιστον έξι νεκροί άμαχοι στη Συρία - Υπήρξαν τρεις εκρήξεις στη βορειοανατολική πόλη Καμισλί

Τουλάχιστον έξι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε τρεις επιθέσεις που σημειώθηκαν ταυτόχρονα και συγκλόνισαν την πόλη Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με κουρδική πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου είδε πυκνό καπνό να καλύπτει το σημείο της έκρηξης και σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, που διαθέτει μεγάλο δίκτυο πηγών πληροφόρησης στη Συρία, δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα εξερράγησαν σε αγορά της πόλης,