Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

H Τουρκία εκτός του Συστήματος Αεροπορικής Διοίκησης και Ελέγχου του ΝΑΤΟ - Τι σημαίνει αυτό για την ΠΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ Α/Α FD-2000 ΜΑΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ


Ως το πρώτο βήμα ουσιαστικής αποστασιοποίησης από τις ΗΠΑ εκλαμβάνεται η απόφαση της Τουρκίας να μην διασυνδέσει το μελλοντικό της αντιαεροπορικό/αντιβαλλιστικό σύστημα στο δίκτυο αεράμυνας του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με όσα εγγράφως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας İsmet Yılmaz.πριν δύο ημέρες.

UFO έπεσε στον Καναδά και το κρύβει ο στρατός(Βίντεο)

Αναφορές λένε αυτή την εβδομάδα για μυστηριώδη φώτα πάνω από τον καταυλισμό Jackhead στη Μανιτόμπα του Καναδά, μια πιθανή συντριβή UFO στη λίμνη Winnipeg και για στρατιωτικές δυνάμεις με σνόουμομπιλς που τράβηξαν ένα μεγάλο δίσκο από τη λίμνη.

Απαντώντας σχετικά με τις φήμες αυτές εκπρόσωπος για των καναδικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ότι επρόκειτο απλώς για στρατιωτική άσκηση.

Αλήθεια;

Το νέο 7D ολόγραμμα είναι γεγονός (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια! Το σημείωμα του διαχειριστή που τρέλανε το διαδίκτυο!

Διαχειριστής που θα έκανε, σίγουρα, λαμπρή καριέρα στο stand up comedy, έθεσε με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο, στους ένοικους της πολυκατοικίας, το θέμα… της αγοράς πετρελαίου.

Με ανακοίνωσή του δίνει στους ένοικους της πολυκατοικίας … το δικαίωμα επιλογής για τη θέρμανσή τους, με βάση και τις πολιτικές εξελίξεις! Στην πραγματικότητα, όμως, κάποια από τις επιλογές … μάλλον εφιάλτης είναι!


Ο διαχειριστής, λοιπόν, γνωστοποιεί ότι το πετρέλαιο θέρμανσης της πολυκατοικίας τελειώνει κι ως εκ τούτου πρέπει να αποφασίσουν αν θα προμηθευτούν ποσότητα πετρελαίου ή … αν θα επιλέξουν άλλο τρόπο να ζεσταθούν…

ΣΕ ΡΟΛΟ “ΚΑΨΑΛΗ-ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗ” Ο ΓΛΕΖΟΣ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! “ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ… ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ EUROGROUP! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ”

MPOURLWTOGLEXOZOSΠοιος κρατάει το στουπί….  ποιος θα ανάψει το σπίρτο για να ξεσπάσει η φωτιά….;;;;
Λάβρος κατά των χειρισμών της κυβέρνησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πως  όταν κάποιος μετονομάζει την τρόικα σε θεσμούς, δεν αλλάζει την προηγούμενη κατάσταση . Σοβαρές εσωκομματικές πιέσεις δέχεται η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…. Άρχισαν να βαράνε τα νταούλια μέσα στο κόμμα… Όπως είναι αναμενόμενο …. θα ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Γλέζου… ένας ένας παίρνει τις αποστάσεις του από το κόμμα…. τι πρόκειται άραγε να συμβεί;

Διαβάστε όλο το κείμενο του Μανώλη Γλέζου

Πανούσης: Αν δεν μας ακούσουν για το μεταναστευτικό να «σπάσουμε» τη συνθήκη Σένγκεν

Να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες και να γεμίσει η Ευρώπη μετανάστες υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών
Ακόμα και «σπάσιμο» της συνθήκης Σένγκεν προτείνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Πανούσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί δραστικά το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής «αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη» διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη.

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η Daily Mail παρουσιάζει, σε ένα χάρτη, την τρομακτική άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, της τρομοκρατικής οργάνωσης που απειλεί πλέον και την Ευρώπη.
Η γέννηση της οργάνωσης εντοπίζεται πίσω στο 2003, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, κατά τη διάρκεια του Πολέμου στο Ιράκ.
Τότε απαριθμούσε 1.000 περίπου μαχητές, αριθμός που έχει ωστόσο ξεπεράσει πλέον τους 30.000. Καθώς όμως πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλον τον κόσμο έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στο ΙΚ, ο αριθμός αυτός μπορεί να αγγίζει και τους 200.000 σημειώνει το δημοσίευμα.

ΠΑΤΡΑ: Κάηκε ο Καρνάβαλος - Φωτίστηκε ο ουρανός της πόλης από χιλιάδες πυροτεχνήματα(Βίντεο)

Με εκατοντάδες πυροτεχνήματα, αποχαιρέτησε η Πάτρα το Καρναβάλι του 2015, με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, να ευχαριστεί ακτοίκους και επισκέπτες για την συμμετοχή τους, τη ζωντάνια τους, καλώντας τους να υποχωρήσουν και να  μην συμβιαστούν σε τίποτε.

Όπως είπε: "Αποχαιρετούμε το Πατρινό Καρναβάλι 2015 και καλωσορίζουμε εκείνο του 2015. Κηρύσσω την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2016."

ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ από τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ και τη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ του Πατρινού Καρναβαλιού

ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ από τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ και τη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ 
του Πατρινού Καρναβαλιού από το thebest.gr