Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Σαν μεγάλο σκάνδαλο χαρακτηρίζουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ την πρόταση Ρώσου βουλευτή η Ρωσία να καθιερώσει την ονομασία Κωνσταντινούπολη αντί για το τουρκικό Ιστανμπούλ σε όλες τις διεθνείς της συναλλαγές, κάτι που ποτέ δεν το τόλμησε η ελληνική πλευρά η οποία σε διμερείς επαφές για να μην θίξει τους Τούρκους αναγράφει Ιστανμπούλ.
Όπως αναφέρεται, μεγάλη οργή προκαλεί στην Τουρκία η πρόταση του Ρώσου βουλευτή, Vitali Minolov, της Αγίας Πετρούπολης, να καθιερωθεί σε όλες τις διεθνείς συναλλαγές της Ρωσίας η ονομασία Κωνσταντινούπολη.

Τουρκικές γελοιότητες

Του Ν. Λυγερού

Οι τουρκικές γελοιότητες δεν σταματούν. Έτσι μετά τις δηλώσεις για μολυσμένο αίμα των Γερμανών βουλευτών τουρκικής καταγωγής, επειδή επέλεξαν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και λοιπών χριστιανικών λαών, προσπαθούν τώρα οι τουρκικές αρχές να ασκήσουν πιέσεις πάνω στη Γερμανία σε οικονομικό επίπεδο. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει επί του πρακτέου το μέγεθος των εξαγωγών που κάνουν σ’ αυτή τη χώρα, αλλιώς θα είχαν αντιληφθεί ότι θα έπρεπε να φοβηθούν ένα μπλόκο εκ μέρους της Γερμανίας για όλα τα τουρκικά προϊόντα που εισάγει εδώ και χρόνια.

Επιτέλους παραιτηθείτε!

Του Ν. Λυγερού
Μετά από τόσα ψέματα και προδοσίες περί αλλαγών και απορρίψεων μνημονίων, έφτασε επιτέλους η ώρα να αντιληφθεί ο λαός ότι δεν πάει άλλο αυτή η δογματική κοροϊδία που όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά επιπλέον αποτελεί τελικά κίνδυνο για την Ελλάδα. Απλοί πολίτες που δεν θέλουν άλλο αυτόν τον εξευτελισμό της αξιοπιστίας της Ελλάδας, ζητούν το αυτονόητο. Αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από όσα έλεγες στις εκλογές, τι νόημα έχει να παραμένεις στην κυβέρνηση; Εκτός βέβαια αν και εδώ υπάρχει το σύνδρομο της καρέκλας. Αλλά πριν δεν έλεγες ακριβώς το αντίθετο; Μετά από τον έλεγχο των κεφαλαίων, είχαμε την εντύπωση ότι κανείς πια δεν αντιστέκεται σε αυτό το απαράδεκτο που ζούμε.

H Daily Mail μας ειρωνεύεται για την εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων - ΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ (Εικόνες)

«Ελληνικά ερείπια, αρχαία και μοντέρνα: Το ένα χτίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια, το άλλο για τους Ολυμπιακούς του 2004. Μπορείτε να πείτε ποιο είναι ποιο;».

Αυτός είναι ο τίτλος-ερώτηση σε άρθρο της Daily Mail, στο γίνεται λόγος για το εγκαταλελειμμένο Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ, στο συγκρότημα του Ελληνικού.

Πρωτοφανής απόφαση: Αποκλεισμός-σοκ της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γιατί «παράγει» νικητές! ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ IAAF

Του Βασίλη Καπούλα
Από το pronews 
 
Πολιτικοποιήση του αθλητισμού και "αθλητική" απομόνωση της Ρωσίας αποτελεί η απόφαση σοκ της IAAF. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, χωρίς τους Ρώσους αθλητές στίβου θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες του καλοκαιριού αλλά και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αφού η IAAF διατήρησε την ποινή αποκλεισμού που τους έχει επιβάλει με βάση έρευνα γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου!

Μετρητά ...τέλος! Αυτό είναι το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ «ΧΤΙΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΟ... ΣΠΙΤΙΑ!

Νέο νομοσχέδιο ετοιμάζει η κυβέρνηση και πρόκειται να το καταθέσει άμεσα στη Βουλή, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα για την παροχή κινήτρων πληρωμών με πλαστικό χρήμα.
Με την ψήφιση του νομοσχεδίου θα επανέλθει σε ισχύ η πρόβλεψη κατοχύρωσης του αφορολόγητου μόνο εφόσον έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις αξίας ίσης με το 10% έως και το 30% του εισοδήματος του φορολογούμενου.

Η NASA στέλνει αγρότες στον Αρη για δουλειά! Μαζεύει βιογραφικά

Η διαστημική υπηρεσία κυκλοφόρησε μια σειρά από αφίσες ρετρό για να προσελκύσει γενναίους ανθρώπους που θέλουν να ζουν μέσα στην περιπέτεια
Αυτή η δουλειά είναι... εκτός γης αν δεν σας πειράζει να μετακομίσετε και να αλλάξετε... πλανήτη. Η NASA ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι συγκεντρώνει βιογραφικά από αγρότες, επιθεωρητές, δασκάλους και εξερευνητές με σκοπό να τους στείλει στον Αρη.

Στα ύψη από σήμερα ο υδράργυρος - «Καυτό» τριήμερο σε όλη την Ελλάδα - Από τη Δευτέρα θα δροσίσει ο καιρός(Βίντεο)

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 43 βαθμούς - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πώς θα προστατευθείτε από τον καύσωνα - Επί ποδός η τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων
«Καυτό» αναμένεται το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται σε πολλές περιοχές να ξεπεράσει τους 40 και να φθάσει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Το κύμα αφρικανικής ζέστης φαίνεται πως θα στείλει πολύ κόσμο στις παραλίες, καθώς η ατμόσφαιρα αναμένεται αποπνικτική.


Σήμερα Παρασκευή περιμένουμε καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και πολλή ζέστη.