Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ν.Λυγερός - 19 Μαΐου, ημέρα εθνικής μνήμης


"19 Μαΐου, ημέρα εθνικής μνήμης".
Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη,
19 Μαΐου 2012

Βρέθηκε ναός της Αρτεμης στην ορεινή Αρκαδία

Το ιερό της Αρτέμιδος Λυκοάτιδας, το μοναδικό γνωστό ιερό στην Ελλάδα αφιερωμένο στη θεά με το συγκεκριμένο επιθετικό προσδιορισμό, εντόπισαν κατά τις ανασκαφές τους στην Αρκαδία οι αρχαιολόγοι του Φινλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αρκαδική τοπογραφία.


Το 2006 το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών άρχισε να ερευνά την περιοχή κοντά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στις Αραχαμίτες Αρκαδίας, με τη συστηματική ανασκαφή να ακολουθεί από το 2010 και έπειτα.

Το μυστήριο με τα ανάκτορα του Μενέλαου

Ευρήματα που ανακαλύφθηκαν στην πεδιάδα της Σπάρτης αποδεικνύουν την ύπαρξη του ηγεμονικού κέντρου του μυκηναϊκού πολιτισμού, καθώς και των μυθικών ηρώων του Ομήρου.


Τα έχει όλα. Αρχείο με πινακίδες της Γραμμικής Β γραφής, όπου καταγράφονταν όλες οι παραγωγικές και εμπορικές δραστηριότητες. Οπλα, και μάλιστα σε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό. Κτίρια τοιχογραφημένα με χαρακτηριστικά μυκηναϊκά θέματα. Στενές επαφές με τη Μινωική Κρήτη. Και ακόμη, τη σωστή θέση: στην πεδιάδα της Σπάρτης, όπου δεσπόζει, έχοντας οπτική επαφή με τις μυκηναϊκές εγκαταστάσεις στο Παλαιοπύργι, το Αμυκλαίο και το Μενελάιο.

Ο Ανθέλλην Ολλανδός - «Αν εσείς είστε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, τότε η Ελλάδα είναι πρώην Οθωμανική Δημοκρατία»…

Ο άνθρωπος θέλει συμμάζεμα…

Βρυξέλλες.


«Αφού η Ελλάδα  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία, τότε πως εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας;», ρώτησε ο ευρωβουλευτής της Ολλανδίας Γιόχανες βαν Μπάαλεν- Johanas van Baalen.


«Το όνομά σας είναι «Μακεδονία» και  αυτή είναι η στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», είπε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής από την ομάδα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόεδρος της Διεθνούς των Φιλελευθέρων.

ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τρόμος και θάνατος, όχι «συνωστισμός»

Από το e-rodios.

Έρνεστ Χέμινγουέι: “Στην προκυμαία της Σμύρνης”. Η Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε και την κατέγραψε ο μεγάλος Νομπελίστας....

«Το χειρότερο, είπε, ήταν οι γυναίκες με τα νεκρά παιδιά. Δε μπορούσαμε να τις πείσουμε να μας δώσουν τα πεθαμένα παιδιά τους. Είχαν τα παιδιά τους, νεκρά ακόμα και έξι μέρες, αλλά δεν τα εγκατέλειπαν. Δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τελικά έπρεπε να τους τα πάρουμε με τη βία
(Από τη συλλογή διηγημάτων του με το γενικό τίτλο «Στην προκυμαία της Σμύρνης»).

Η Μάχη στο Μανιάκι

Στις αρχές του 1825 η Ελληνική Επανάσταση διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο από τον Ιμπραήμ, αλλά και εξαιτίας του εμφύλιου σπαραγμού. Ο αιγύπτιος πολέμαρχος, μετά την κατάληψη του Νεόκαστρου (κάστρου της Πύλου), γρήγορα έγινε κυρίαρχος σχεδόν όλης της Μεσσηνίας και ετοιμαζόταν να βαδίσει κατά της Τριπολιτσάς, διοικητικού κέντρου της Οθωμανικής Πελοποννήσου, που κατείχαν οι Έλληνες από το 1822.
Στις απελευθερωμένες περιοχές κυβερνούσε το «Εκτελεστικό» υπό τον Γεώργιο Κουντουριώτη, ενώ οι αρκετοί οπλαρχηγοί (Κολοκοτρώνης κ.ά.) βρίσκονταν στις φυλακές, θύματα της εμφύλιας διαμάχης.

Η Μάχη της Κρήτης(Βίντεο)

Με την ονομασία αυτή έμεινε στην ιστορία η αεραποβατική επιχείρηση, που επιχείρησε η Ναζιστική Γερμανία κατά της Κρήτης στις 20 Μαΐου 1941 και η οποία έληξε δώδεκα μέρες μετά, την 1η Ιουνίου, με την κατάληψη της Μεγαλονήσου. Ήταν μία από τις σημαντικότερες μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με πολλές πρωτιές σε επιχειρησιακό επίπεδο.
Η απόφαση για την επίθεση στην Κρήτη ελήφθη από το Χίτλερ στις 25 Απριλίου 1941, λίγες μέρες μετά την παράδοση της ηπειρωτικής Ελλάδας στις δυνάμεις του Άξονα, και έλαβε την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ερμής» («Unternehmen Merkur»).

Δεν ξεχνώ… Δεν με τρομάζετε… Θέλω πίσω την Δραχμή μου!

  Του Βίκτωρ Πολυδώρου από το tro-ma-ktiko
 
Τις τελευταίες μέρες, αντιλαμβάνομαι μια αγωνιώδη προσπάθεια παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας από τους γνωστούς και θρασύτατους μνημονιακούς!!!
Χωρίς ίχνος ντροπής, έχουν... πάρει σβάρνα κανάλια, ραδιόφωνα και προσπαθούν να μας πείσουν, ότι για το καλό μας…πρέπει να παραμείνουμε στο Ευρώ, στο μνημόνιο στο Δ.Ν.Τ,  γιατί έτσι μόνο υπάρχει ελπίδα… Ελπίδα γιατί???

Άγριος καβγάς με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Μία σκηνή βγαλμένη από ταινία έζησαν σήμερα το πρωί στις 11 π.μ άνθρωποι που είχαν πάει στο παζάρι στην περιοχή Γκάζι της Αθήνας.
Ένας άντρας από το Πακιστάν διαπληκτίστηκε με μία ομάδα τσιγγάνων με αποτέλεσμα ο πρώτος να βγάλει όπλο και ν' αρχίζει να πυροβολεί. Εκείνη την ώρα λόγω του παζαριού στην περιοχή βρισκόταν αρκετός κόσμος με αποτέλεσμα, ένας πυροβολισμός να πετύχει έναν άντρα περαστικό, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο.

Ό 50χρονος Έλληνας στάθηκε και τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού τραυματίστηκε ελαφριά στο μηρό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Προκλητικός ο τούρκος ΥΠΕΞ σε εκδήλωση σκοπιανιών: “Είμαι Μακεδόνας”

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού υπουργού εξωτερικών ήρθαν και οι δηλώσεις του τούρκου ομολόγου του.
Σε εκδήλωση που οργάνωσε στο Σικάγο μια σλαβομακεδονική οργάνωση βραβεύτηκαν ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα αλλά και ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταούτογλου, παρουσία μάλιστα και του προέδρου των Σκοπίων.

Ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε ότι λαμβάνει το βραβείο αυτό της σλαβομακεδονικής οργάνωσης εξ ονόματος 75 εκατομμυρίων Τούρκων φίλων της ΠΓΔΜ και σημείωσε ότι η χώρα του θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ΠΓΔΜ και το δικαίωμα επιλογής του λαού της χώρας οπουδήποτε στον κόσμο.

Guardian: Οι Έλληνες μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εμείς πρέπει να τους επιτρέψουμε τα Μάρμαρα!

Εν μέσω των πολυάριθμων αρνητικών και επικριτικών δημοσιευμάτων που κατακλύζουν τα ξένα ΜΜΕ με αφορμή την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, ξεχωρίζει ευχάριστα ένα άρθρο όχι απλώς φιλελληνικό, αλλά και ηθικά δίκαιο…
Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιεύει σήμερα άρθρο του Observer με τίτλο «Οι Έλληνες μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμείς πρέπει να τους δώσουμε πίσω τα Μάρμαρα«. To άρθρο το οποίο έγραψε ο Henry Porter αναφέρει ότι μπορεί οι Έλληνες να βρίσκονται σε οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο, αλλά μπορούν ακόμα να «ανάβουν» την Ολυμπιακή Φλόγα!

Γερμανικός Τύπος: "Η Ελλάδα ο τάφος της πολιτικής της Α.Μέρκελ"


Εκτός από αλαζονεία το χθεσινό απίστευτο αίτημα  της Γερμανίδας καγκελάριου Α.Μέρκελ προς τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, έδειξε και κάτι άλλο: Την απόλυτη αδυναμία της Γερμανίας να εκβιάσει ελληνική έξοδο από το ευρώ.
Μια αδυναμία που την οδηγεί σε «ψυχολογικές επιχειρήσεις» του τύπου «κάντε δημοψήφισμα για το αν θέλετε να μείνετε στο ευρώ», τις οποίες μάλιστα τις διαψεύδει εν συνεχεία με περίσσιο θράσος, αλλά και αυτό στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών είναι: Δημιουργείται σύγχυση η οποία είναι υπέρ των δυνάμεων του Μνημονίου, θεωρούν στο Βερολίνο.

Δικαστικές περιπέτειες για χιλιάδες Έλληνες που κατεβάζουν από το διαδίκτυο!

Παρόμοιες αποφάσεις έχουν ήδη εκδοθεί σε άλλα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποσκοπούν στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο χωρίς να… θίγονται τα δικαιώματα των χρηστών.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνολογικών μέτρων παρεμπόδισης της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Πνευματικής

Νέο «ψαλίδι» 20% στις συντάξεις

Στην μέγγενη του Μνημονίου ΙΙ μπαίνουν από μεθαύριο, για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, οι οποίες θα υποστούν περικοπές έως 20% και, μάλιστα, αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2012. Η εφαρμογή του μέτρου, το οποίο συμφώνησε με την Τρόικα και στη συνέχεια νομοθέτησε η κυβέρνηση Παπαδήμου, ξεκινά από το ΙΚΑ και εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Ταμεία. Εξαίρεση θα αποτελέσει το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημόσιων Υπαλλήλων, το οποίο άρχισε να υλοποιεί αυτή τη νέα, επώδυνη κοινωνικά ρύθμιση από τα τέλη του Απριλίου.

Μολυβιάτης: "Θα διαχειριστούμε κάθε πρόκληση για τα εθνικά μας συμφέροντα"

Στο Σικάγο βρίσκεται αντιπροσωπεία υπό τον Πέτρο Μολυβιάτη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου μετείχε σε σύσκεψη ενόψει της Συνόδου, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν την Κυριακή και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα.
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός σημείωσε: "Θα διαχειριστούμε κάθε πρόκληση που μπορεί να παρουσιαστεί για τα εθνικά μας συμφέροντα και θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα", εκφράζοντας την πεποίθηση, ότι "οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα στείλουν για μια ακόμη φορά ένα θετικό, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα στους βόρειους γείτονές μας, ότι οι πόρτες του ΝΑΤΟ είναι ανοικτές, εφόσον εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τη Συμμαχία".
Αναφερόμενος στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ο κ. Μολυβιάτης δήλωσε:

ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι ενώνουν τις δυνάμεις τους
Συνεργασία με τους Οικολόγους εγκαινιάζει η Δημοκρατική Αριστερά, όπως ανακοίνωσε ο κ. Φώτης Κουβέλης.
Στο προφίλ του στο facebook, ο κ. Κουβέλης ανακοίνωσε ότι «η ΔΗΜΑΡ ενώνει τις δυνάμεις της με τους Οικολόγους Πράσινους για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με αυτονόητη την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με το αναγκαίο στοιχείο της μετενέργειας».
Νωρίτερα, ο κ. Κουβέλης συνοδευόμενος από τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ κ.κ. Σπύρο Λυκούδη και Σταύρο Λιβαδά συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πρασίνων.

Απεχώρησαν από το ΛΑΟΣ Πλεύρης, Βελόπουλος, Κιλτίδης

Απεχώρησαν από το ΛΑΟΣ Πλεύρης, Βελόπουλος, Κιλτίδης
Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΛΑΟΣ, μετά την ανακοίνωση ότι θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο πρώην βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης απεχώρησε από το κόμμα, δεχόμενος τις έντονες αποδοκιμασίες πολλών οπαδών. Μάλιστα, την απόφασή του καταδίκασε και ο πατέρας του, κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, που σε δήλωσή του επισημαίνει ότι θα μείνει στο πλευρό του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Σε δηλώσεις του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε ότι «έχουν αρχίσει οι ανεπίσημες συζητήσεις με τη ΝΔ και περιμένω να εκδηλωθεί πρόταση», ενώ διευκρίνισε ότι δεν θέτει προϋποθέσεις για την προσχώρησή του.

Στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία η Βίκυ Σταμάτη

Στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία η Βίκυ Σταμάτη
Με ακατάσχετη αιμορραγία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Η σύζυγος του πρώην  υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου είχε ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες απεργία πείνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «άδικη», όπως υποστηρίζει, προφυλάκισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιμορραγία οφείλεται σε γυναικολογικό πρόβλημα.
Όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Ήδη ο Εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης έχει εισηγηθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, την απόρριψη της αίτησης, καθώς εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι ύποπτη φυγής και ύποπτη διάπραξης νέων αδικημάτων

Μας δουλεύει ο Σόιμπλε

«Όποιος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι δεν χρειάζεται να τηρήσουν το συμφωνηθέν πρόγραμμα λιτότητας, λέει ψέματα στον ελληνικό λαό», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Bild.
Διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν επιθυμεί να παρέμβει στον ελληνικό προεκλογικό αγώνα.
Ο κ. Σόιμπλε σημειώνει ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μπορεί να αποφευχθεί, αλλά τονίζει ότι «αυτό που έχει σημασία είναι η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

Συναντήσεις Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης από το real.gr

Με τους πολιτικούς αρχηγούς συναντάται αύριο Δευτέρα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. Θέμα η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανάπτυξη την προσεχή Τετάρτη, αλλά και οι εκκρεμότητες της προεκλογικής περιόδου.

Ο Π. Πικραμμένος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Οι ώρες των συναντήσεων θα ανακοινωθούν αργότερα από το πρωθυπουργικό γραφείο ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Αλέξης Τσίπρας από αύριο θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Φονικός σεισμός στη βόρεια Ιταλία - Πάνω από 3.000 οι άστεγοι

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων σε έξι ενώ περισσότεροι από 50 είναι οι τραυματίες από τον σεισμό που σημειώθηκε στην βορειοανατολική Ιταλία.
Τρεις εργάτες καταπλακώθηκαν από τα μεταλλικά δοκάρια και από την κατάρρευση υπόστεγου σε παραγωγικές μονάδες έξω από την Φεράρα, ενώ δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Πρόκειται για έναν μαροκινό εργάτη, είκοσι εννέα ετών και για δυο Ιταλούς, που εργάζονταν σε βιομηχανία κεραμικών ειδών.
Στην ευρύτερη περιοχή της Φεράρα, μια γυναίκα εκατό ετών υπέστη καρδιακή προσβολή που στάθηκε μοιραία, ενώ το ίδιο συνέβη και σε μια τριανταπεντάχρονη, στην Μπολώνια.

Ο Χάρρυ Κλύνν σχολιάζει την Δεξιά πολυκατοικία

Από το facebook του Χάρρυ Κλύνν

Ο Αντώνης Κομανέτσης πιστός στις εξαγγελίες φέρνει το νέο στη πολιτική με Ντόρα, Μάνο, Καρατζαφέρη και Ψωμιάδη! Έχει λαλήσει εντελώς ο κωλοτούμπας γεγονός που επισημαίνει και προσκείμενο στη ΝΔ site: «Στα ύψη η δημοτικότητα του Τσίπρα μεταξύ των Ελλήνων που έχουν πέσει ήδη στον γκρεμό και ψάχνουν απεγνωσμένα κάποιον να τους σώσει. Την ίδια στιγμή η ΝΔ ασχολείται με τη … Ντόρα και τον Καρατζαφέρη» Εν τω μεταξύ τα νέα από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων προδιαγράφουν μέλλον ζοφερό για τον Αντωνάκη της ΠΟΛΑΝ που όπως δείχνουν τα πράγματα με κλωτσιές θα φύγει από την διαλυμένη ΝΔ.

Η Άμυνά μας στα όρια

Του Ν.Λυγερού


Η Άμυνά μας στα όρια πρέπει να είναι αποτελεσματική. Κι ο Υπουργός Άμυνας πρέπει να είναι ανθεκτικός ακόμα και αν είναι υπηρεσιακός. Οι θέσεις μας στο Καστελλόριζο, στη Ρω και στη Στρογγύλη πρέπει να είναι ξεκάθαρες, ειδικά τώρα που ο λαός μας ξέρει τη σημασία της ΑΟΖ. Διότι χωρίς εμπιστοσύνη κανείς δεν θα τολμήσει να κάνει το πρέπον. Έτσι είναι καλό να αναδείξουμε το γεγονός ότι ο νυν υπουργός είναι αυτός που δημιούργησε το ελικοδρόμιο στη Στρογγύλη. Σπάνια βλέπουμε δομικές κινήσεις που έχουν μια στρατηγική αξία και είναι σημαντικό να τις επεξηγούμε, όταν μερικοί αμφισβητούν τα πάντα θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζονται τα δικαιώματα της πατρίδας μας, ενώ στην πραγματικότητα ασκούν κριτική στις ένοπλες δυνάμεις μας.

Ν.Λυγερός "Η φιλοσοφική σκέψη του Camus"

Η φιλοσοφική σκέψη του Camus
50 χρόνια από τον θάνατο του Albert Camus
Σέρρες