Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ἡ ἰσλαμοποίησις δέν εἶναι τό μέλλον μας!

Ἡ Κυβέρνησις ἐπιτρέπει τίς συγκεντρώσεις ὑπέρ μιᾶς κούκλας πρόσφυγος πού μετά τήν Χίο θά ἐπισκεφθεῖ Τρίκαλα, Λάρισα, Ἐλευσῖνα, Πειραιᾶ, Ἀθήνα γιά νά προετοιμάσει τήν μαζική μετακίνηση πληθυσμῶν, ἀλλά ἀπηγόρευσε τήν περιφορά τῆς εἰκόνος τῆς Παναγίας

Η ΕΚΦΩΝΗΤΡΙΑ τοῦ Δευτέρου προγράμματος τῆς ΕΡΑ, παραμονές τῆς Παναγίας, ἦταν κεκαλυμμένως προκλητική. Ἡ κυρία Ἕλενα Γκέκου ἀφοῦ προεξόφλησε ὅτι «στήν Τῆνο δέν ὑπάρχει πλέον ἡ ἴδια θρησκευτική κατάνυξη ὅπως πρίν ἑβδομήντα χρόνια γιατί παρελαύνουν χρυσοποίκιλτα ἄμφια» ἐνημέρωσε πλήρως τούς ἀκροατές γιά τήν μεγάλη εὐρωπαϊκή περιοδεία τῆς τρίμετρης κούκλας πού στηριζόμενη σέ ξυλοπόδαρα ὑποδύεται μιά νεαρή πρόσφυγα ἀπό τήν Συρία, τήν Ἀμάλ. Περιοδεία πού εἶχε ὡς σημεῖο ἐκκινήσεως

Εμπρηστική δήλωση Τατάρ: Η Μόρφου ανήκει στο ψευδοκράτος και δεν θα επιστραφεί

Η Μόρφου ανήκει στο ψευδοκράτος και δεν θα επιστραφεί, δηλώνει ο Τατάρ – «Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και πιέσεις»

«Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και πιέσεις. Θέλω να το ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά ότι η Μόρφου είναι έδαφος της τδβκ και ποτέ δεν πρόκειται να επιστραφεί» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ λέγοντας πως η αναφορά του Προέδρου Αναστασιάδη σε ημέρα γιορτής για την επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας – που σύμφωνα με τον κ. Τατάρ έχει μετατραπεί σε ε/κ κράτος – δείχνει ότι η νοοτροπία των Ε/κ για το πώς αντικρίζουν την ΚΔ δεν έχει αλλάξει.

Σουρεαλισμός: Οι Ταλιμπάν ξεσαλώνουν σε λούνα παρκ (Βίντεο)

Το γύρο του πλανήτη κάνουν τις τελευταίες ώρες οι σκηνές ξέφρενης χαράς από την «επέλαση» των Ταλιμπάν σε λούνα πάρκ και γυμναστήρια.

Σε βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρεπόρτερ ο οποίος ζει στην Καμπούλ, αποτυπώνονται οι Ταλιμπάν να γιορτάζουν την νίκη τους σε ένα ξέφρενο γλέντι σε λούνα παρκ.

Πλήθος μαχητών του πολιτικοθρησκευτικού κινήματος παρουσιάζεται μέσα στον χώρο αναψυχής ακόμα και με όπλα στα χέρια, να τρέχει αλλόφρον σε κλίμα ευφορίας, να οδηγεί στην πίστα με τα συγκρουόμενα ή να ανεβαίνει στα αλογάκια του καρουζέλ.

Καμπούλ: «Κάζο» της Γερμανίας στο Twitter – Το πρώτο μεταγωγικό της πήρε μόλις 7 άτομα!

Μεταγωγικό αεροσκάφος A400M της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε στην Καμπούλ για να συνεχιστεί η επιχείρηση εκκένωσης Γερμανών πολιτών και Αφγανών υπαλλήλων γερμανικών κρατικών θεσμών, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις.

Εξαιτίας του χάους που επικρατούσε χθες στο αεροδρόμιο, η άφιξή του καθυστέρησε. Εκατοντάδες Αφγανοί, που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να φύγουν από τη χώρα, κατέκλυσαν τον διάδρομο και ορισμένοι προσπάθησαν να μπουν σε αμερικανικά αεροσκάφη προτού απωθηθούν. Μερικοί γραπώθηκαν από τους τροχούς αεροσκαφών που απογειώνονταν – βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από ύψος εκατοντάδων μέτρων μερικά λεπτά αργότερα. Ο αμερικανικός στρατός ανέφερε πως Πεζοναύτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες που κράδαιναν όπλα εν μέσω του πλήθους.