Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο πλαστός όρκος του Μ. Αλεξάνδρου στην Ώπι(Βίντεο)

Από το knossopolis

Κυκλοφορεί εδώ και χρόνια ένας όρκος με άκρως διεθνιστικό περιεχόμενο που υποτίθεται είπε ο Αλέξανδρος στην Ώπι τον οποίο μάλιστα τον έχουν τοποθετήσει σε περίοπτη θέση εντός του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης!!!
 
για να δούμε τι λέει ο πλαστός όρκος και τι πραγματικά ισχύει:

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΛΕΦΑΝΤΖΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! Οι φωτογραφίες που συγκλονίζουν!

Από το noiazomaiblog
Θεσσαλονίκη 30-9-2015: Όλα τα νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που παρουσίασαν η Κατερίνα Περιστέρη, ο Μιχάλης Λεφαντζής και ο Καθηγητής Τσόκας στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και βάση των οποίων το Μνημείο αποδίδεται στον Ηφαιστίωνα, 
ο οποίος με εντολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έγκριση του Μαντείου του Άμμωνα είχε Ηρωποιηθεί (ημίθεος) και έπρεπε παντού να χτιστούν Ηρώα προς τιμήν του!

ΤΑ «ΧΩΝΕΙ» Η ΝΤΟΡΟΘΙ ΚΙΝΓΚ! Υψώνει το… μεσαίο της δάχτυλο για την Αμφίπολη!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/10/pegasus_LARGE_t_1041_106415015_type11291.jpgΓια τον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη έχει τοποθετηθεί δημόσια πολλές φορές η διάσημη Αμερικανίδα αρχαιολόγος, μέσω του λογαριασμό της στο Twitter.

Η Ντόροθι Κίνγκ δεν είχε κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον της για τον τύμβο Καστά, ούτε όμως και τη συμπάθειά της για την Κατερίνα Περιστέρη, στην οποία αναφερόταν συχνά.

Η διάσημη αρχαιολόγος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες από παλαιότερα μηνύματα υπέρ της χώρας μας, είχε εκφράσει πριν από αρκετούς μήνες την εκτίμησή της ότι ο νεκρός της Αμφίπολης είναι ο Ηφαιστίωνας και πως το μεγαλοπρεπές μνημείο κατασκευάστηκε κατ” εντολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ως εκπλήρωση της δικής του επιθυμίας.

Το φυσικό αέριο της Κύπρου ανήκει στους Κύπριους και μόνο στους Κύπριους - Από το κοίτασμα Ζορ στα κοιτάσματα της Κρήτης

Του Ν.Λυγερού

Όσο και να χτυπιέται η Τουρκία, το φυσικό αέριο της Κύπρου ανήκει στους Κύπριους και μόνο στους Κύπριους, δηλαδή τους Αρμένιους, τους Ελληνοκύπριους, τους Λατίνους, τους Μαρωνίτες και τους Τουρκοκύπριους, αλλά όχι στους έποικους που απολαμβάνουν το φυσικό αέριο της Τουρκίας. Μάλιστα με τον ίδιο τρόπο δεν ανήκει στους Ελλαδίτες, αφού έχουν της Ελλάδας. Κάθε πολίτης μιας χώρας έχει δικαίωμα στις απολαβές που έχει η χώρα κι όχι κάποια άλλη. Είναι απλώς η εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας. Οι πέντε κοινότητες που ζουν στην Κύπρο έχουν απολύτως τα ίδια δικαιώματα από το κυπριακό σύνταγμα του 1960.

Σε νοσοκομείο ολλανδός τουρίστας με υποψία για «ξεχασμένο» λοιμώδες νόσημα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας. Ύποπτο κρούσμα «ξεχασμένου» λοιμώδους νοσήματος νοσηλεύεται την Τετάρτη, σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπως ανέφερε πρώτο το vima.gr.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 79 χρονος Ολλανδός, παρουσίασε έντονο διαρροϊκό πυρετό φαινόμενο. Οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ασθενής να πάσχει από άτυπη μορφή δονακίου χολέρας.

Της έπεσε το κινητό στη θάλασσα και της το επέστρεψε ένα… δελφίνι(Βίντεο)


ΠΗΓΗ protothema

Οι 300 της Βουλής πίνουν καφέ φθηνότερα από τους νεοσύλλεκτους και τους στρατιώτες!!!

Στην Ελλάδα της κρίσης οι 300 της Βουλής πίνουν καφέ φθηνότερα απ΄ ότι οι νεοσύλλεκτοι και οι στρατιώτες! Είναι πέρα για πέρα αληθινό και αποδεικνύεται με την απλή αριθμητική.

Οι βουλευτές μας που αμείβονται με 5700 ευρώ το μήνα πληρώνουν πολύ φθηνότερα προϊόντα από τους στρατεύσιμους που λαμβάνουν…8,7 ευρώ το μήνα!

Τις συγκρίσεις έκανε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων . Έβαλε δίπλα ,δίπλα τον τιμοκατάλογο του καφενείου της Βουλής και τον τιμοκατάλογο του ιδιωτικού ΚΨΜ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα. Αποτέλεσμα;

Χάρτης στο βιβλίο Ιστορίας της Γ’ Λυκείου αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Σάλο έχει προκαλέσει ένα σφάλμα που εντοπίστηκε στο σχολικό βιβλίο Ιστορίας της Γ’ Λυκείου, όπου ένας χάρτης δείχνει την ΠΓΔΜ με το όνομα Μακεδονία.

Ο χάρτης βρίσκεται στο βιβλίο «Ιστορία του νεότερου και του σύγχρονου κόσμου (από το 1815 έως σήμερα)» που διδάσκεται στη Γ’ Λυκείου και Δ’ Εσπερινού Λυκείου.
Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο Ε’ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι συγγραφείς παραθέτουν ένα χάρτη με τα κυριότερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μόνο που στο χάρτη αυτόν, η γειτονική με την Ελλάδα χώρα ονοματίζεται «Μακεδονία».

Προς πτώχευση η ρωσική Transaero - Πώς επηρεάζεται η Κύπρος

Της Ντόρας Χριστοδούλου 
Από το  philenews 

Μόσχα: Σοβαρές επιπτώσεις και στην Κύπρο ενδέχεται να έχει η πτώχευση της ιδιωτικής εταιρείας Transaero, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ρωσίας.

Όπως γράφουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μετβέντεφ έδωσε το πράσινο φως για να αρχίσει η διαδικασία πτώχευσης της Transaero, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών με την Aeroflot για εξαγορά της εταιρείας.

Ήδη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, η ρωσική Αρχή Αερομεταφορών έχει δώσει εντολή να τερματιστεί η έκδοση εισιτηρίων της εταιρείας.

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ…! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ. “ΒΡΥΧΑΤΑΙ” Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ISIS; ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη του προς τους δημοσιογράφους εξηγεί πως οι ΗΠΑ και σύμμαχοι τους δημιούργησαν την ISIS και τους αφήνει άφωνους . Συγκεκριμένα, ο Β.Πούτιν κατακεραυνώνει τις ΗΠΑ λέγοντας τα εξής:

Άλλη μια απειλή που ανέφερε ο πρόεδρος Ομπάμα είναι η ISIS…Ποιος λοιπόν τους έδωσε τα όπλα; Ποιος έδωσε τα όπλα στους Σύρους που πολεμούσαν κατά του Άσαντ; Ποιος δημιούργησε το απαραίτητο πολιτικό-πληροφοριακό κλίμα που εξυπηρέτησε αυτή την κατάσταση; Ποιος πίεσε για παράδοση όπλων στην περιοχή;