Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Το θάρρος της ελληνικής ΑΟΖ

Του Ν. Λυγερού

Όταν κάποιοι είναι άπιστοι μόνο τα γεγονότα μπορούν να τους αλλάξουν κι όταν κάποιοι κατηγορούν αυθαίρετα τους πάντες για τα πάντα, πάλι τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Ποιος θυμάται πόσες κατηγορίες άκουσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος όταν προωθούσε το θέμα της κυπριακής ΑΟΖ και των υδρογονανθράκων της Κύπρου; Σχεδόν κανένας εκτός από τους πολύ δικούς του, γιατί ξέρουν πόσο τον πλήγωναν. Η μεγάλη πλειοψηφία όμως βλέπει το αποτέλεσμα των πράξεών του και των αποφάσεών του όταν η προηγούμενη πλειοψηφία ήταν εναντίον του. Με το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ και της θέσπισής της, ζούμε ανάλογες καταστάσεις μόνο που έχουμε ξεχάσει τι έχει γίνει στην Κύπρο κι επαναλαμβάνουμε τα ίδια σχέδια.

"Δ' ΡΑΪΧ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ" Κεραυνός από ΗΠΑ - "Το ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες αλλά αυτοί είναι δειλοί"

Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα: Εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκοί Οίκο και τις θέσεις των ΗΠΑ σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ!

Δεύτερη χειροβομβίδα βρέθηκε στην οδό Λαμπράκη

Άλλη μία χειροβομβίδα, η δεύτερη μέσα σε διάστημα ενός 24ωρου και στην ίδια περιοχή, βρέθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε στην οδό Λαμπράκη, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε βρεθεί η πρώτη χθες το απόγευμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε την περιοχή, εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) που παρέλαβαν την χειροβομβίδα.

Θέλουμε να γίνουμε σαν την Ιρλανδία, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου

«Το ιρλανδικό μοντέλο έχει αποδείξει στην πράξη την αξία του και αποτυπώνει τις βασικές προδιαγραφές ενός επιτυχημένου μοντέλου-παραδείγματος εξόδου από την κρίση», υποστήριξε ο Χ.Στυλιανίδης
O Kύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδη, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος", ανέφερε πως η κυβέρνηση έχει στρατηγική και γνωρίζει ‘πού πάει’ για να μην βρίσκεται προ εκπλήξεως κάθε φορά που συζητείται θέμα μνημονίου για εκταμίευση της επόμενης δόσης, προσθέτοντας ότι το ιρλανδικό μοντέλο είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη Κύπρο.

«Ξεσηκωμός» στη Σάμο κατά του Παπανδρέου

«Φύγε τώρα», γράφει το πανό που ύψωσε ομάδα κατοίκων - Ορισμένοι Σαμιώτες συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός - Κυκλοφόρησε αφίσα όπου το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί και μοιάζει με ζόμπι
Με έντονη οργή και αγανάκτηση, οι κάτοικοι της Σάμου ξεσηκώθηκαν, μετά τις... αστακοπεριοδείες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε ταβέρνα του νησιού και ζητούν να φύγει από το νησί, ο άνθρωπος που λένε ότι προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της χώρας.

ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902

Η πώληση του καναλιού έγινε για να μην κλείσει ο σταθμός, αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα 902.gr - Στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας καθορίζεται ότι η εταιρία «Ραδιοτηλεοπτική» δε θα δοθεί, ούτε θα μεταπωληθεί σε πολιτικό κόμμα - «Πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ», λέει το ΚΚΕ.

Με ένα ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr, την ενημερωτική ιστοσελίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, απαντάται το ερώτημα σε ποιον πουλήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «902».

Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται απόρρητη έκθεση της Bundesbank Spiegel: Νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα το 2014

Παραμένουν οι «υψηλοί κίνδυνοι» για το ελληνικό πρόγραμμα σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της γερμανικής τράπεζας που αποκαλύπτει το Spiegel
Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Bundesbank που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό Spiegel η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα ακόμα πακέτο διάσωσης το 2014. Στο εσωτερικό έγγραφο της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας αναφέρεται πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές όλες αυτές τις διαδικασίες ώστε το νέο δάνειο προς την Ελλάδα να είναι σε θέση να εκταμιευθεί μέχρι τις αρχές του 2014.

Στοχεύουν στους δήμους για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας

Στοχεύουν στους δήμους για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν στην κυβέρνηση την αναζήτηση εργαζομένων από το Δημόσιο που θα κριθούν πλεονάζοντες και θα συμπληρώσουν τις δεξαμενές των 12.500 προς αποχώρηση - μετακίνηση υπαλλήλων που θα συμπληρώσουν το 2ο κύμα της διαθεσιμότητας.
Έως το τέλος Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης δομών και προσωπικού στους δήμους, ενώ τα πρώτα στοιχεία θα έχουν συγκεντρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Αυτό έγινε γνωστό μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΣ, με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του γενικού γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους ΟΤΑ α' βαθμού θα αντηληθεί μεγάλος αριθμός εκ των 8.200 υπαλλήλων που απομένουν για το πρώτο «κύμα» διαθεσιμότητας.

Εκκενώνεται χωριό στην Άνδρο λόγω πυρκαγιάς

Εκκενώνεται χωριό στην Άνδρο λόγω πυρκαγιάς
Την εκκένωση του χωριού Πιτροφός στην Άνδρο διέταξαν πριν από λίγη ώρα οι Αρχές, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, κινδυνεύει και το χωριό Μένιτες.
Μάχη με τις φλόγες δίνουν 20 πυροσβέστες με 4 οχήματα ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται με super puma του Πυροσβεστικού Σώματος άλλα 12 άτομα.
Αυτή τη στιγμή λόγω των ισχυρών ανέμων τα εναέρια μέσα δεν μπορούν να πετάξουν.
Σε εξέλιξη φωτιά και την Κάρυστο Ευβοίας
Συγκεκριμένα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στον Πολυπόταμο του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Δραπέτευσαν 10 λαθρομετανάστες από την Αμυγδαλέζα (Βίντεο)

ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
Η ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζει» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τα 10 άτομα που το έσκασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής εξέγερσης...
Ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τους 10 δραπέτες που το έσκασαν χθες το βράδυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία οι 8 είναι Πακιστανοί και οι 2 Αφγανοί.
Το χρονικό της εξέγερσης
Την 21.10 ώρα περίπου χθες (10.08.2013), στο Κέντρο Προαναχωρησιακής Κράτησης Αλλοδαπών Αμυγδαλέζας, κατά το χρόνο διανομής του φαγητού, ομάδες ατόμων (από τους 1.620 συνολικά αλλοδαπούς), επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς φρουρούς, με ρίψη πετρών, μπουκαλιών νερού τα οποία είχαν γεμίσει με χαλίκια, κ.λπ. αντικειμένων, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιές σε σακούλες απορριμμάτων, στρώματα κρεβατιών και οικίσκους.

ΤΑΣΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ... 2 ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ...ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302



ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302. 

Από το apoellas


H θυσία τους αγνή. Ξεπερνά κάθε όριο και φραγμό. Στο μυαλό τους τη στιγμή της θυσίας τους ήταν μόνο η πατρίδα. Ξέχασαν ότι είχαν οικογένεια και ότι μπορούσαν σήμερα να είναι μεταξύ μας και να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της εποχής. Tα αψήφησαν όλα. Θυσιάστηκαν για να ποτίσουν με το δικό τους αίμα το δέντρο της λευτεριάς. Θυσιάστηκαν γιατί πίστεψαν ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα, ότι θα παίρναμε τη σκυτάλη από τα χέρια τους για να την παραδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας σε άλλους. Kαι αντί αυτού μείναμε θεατές. Σταθήκαμε στις τηλεοράσεις. Θεατές και στη μνήμη τους μπας και χαλάσουμε τις διακοπές μας. Και όσοι παρευρέθηκαν στην κηδεία τους και τόλμησαν να φωνάξουν «Ισαάκ Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ», «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» χαρακτηρίστηκαν ακροδεξιοί και φασίστες. Αυτοί όμως που απέδωσαν αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι οι ίδιοι που όταν θυσιάστηκαν τα δύο παλικάρια έλεγαν για τον μεν πρώτο «τα ήθελε και τα ‘παθε. Δεν έμενε στο σπίτι του με την ετοιμόγεννη γυναίκα του, τι ήθελε τις διαδηλώσεις και τους ηρωισμούς» και για τον δε δεύτερο ότι ταχα ήταν τρελός. Αυτό ακριβώς ήταν οι δύο ήρωες και εμείς που προσπαθούμε να αφουγκραστούμε τον παλμό τους. Τρελοί για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Τίποτα δεν μπορεί να μας σβήσει τον πόθο να δούμε στο κάστρο της Κερύνειας τη γαλανόλευκη να κυματίζει.

Τοποστρατηγική προσέγγιση της Μεσογείου

Του Ν. Λυγερού


Τα νέα δεδομένα περί υδρογονανθράκων ενισχύουν την τοποστρατηγική προσέγγιση της Μεσογείου διότι αναδεικνύουν το πλαίσιο των αγωγών και των διακλαδώσεών τους. Έτσι η έννοια της τοπολογικής γειτονιάς εμπλουτίζεται και δημιουργεί νέες συμμαχίες που ανατρέπουν τωρινά δεδομένα. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι αντλούν από το παρελθόν, την δύναμή τους για την προσέγγιση του μέλλοντος. Υπάρχει μια επιστροφή στα θεμέλια λόγω της κρίσης για να δημιουργηθούν δομές με υποδομές βασισμένες πάνω σε υπερδομές που δεν είχαν αναδειχθεί λόγω της κυριαρχίας του παρόντος που έδινε την εντύπωση τη λειτουργική ενός κλειστού κόσμου.

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Οι 300 που έσωσαν το δυτικό πολιτισμό - Ντοκιμαντέρ του HISTORY CHANNEL

TO BINTEO EINAI ΑΠΟ ΤΟΝ antonispilavakis

Σοφά Ελληνικά λόγια (μέρος του Ελληνικού μας Θησαυρού)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ persoula549

Πότε μᾶς ἔφθασαν οἱ Βούλγαροι;

Πότε μᾶς ἔφθασαν οἱ Βούλγαροι;
Δὲν ξέρω τὸ τὶ λέει ἡ ἱστορία. Οὔτε τὸ τὶ ἐσεῖς λέτε… Οὔτε τὸ τὶ μαρτυροῦν τὰ εὑρήματα…
Αὐτὸ ποὺ ξέρω εἶναι πὼς οἱ Βούλγαροι ἄλλα πιστεύουν… Κι αὐτὰ τὰ ἄλλα, ξεπερνοῦν ἀκόμη κι αὐτὰ ποὺ πιστεύουν οἱ Βαρδαρσκανοὶ γιὰ τοὺς ἑαυτούς τους…

Ἕξι χιλιάδες χρόνια λέει εἶναι ἐδῶ… Τί δύο, τί τρία, τί τέσσερα μηδενικά μετά τό ἕξι; Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τὰ μηδενικὰ δὲν ἔχουν ἀξία…


Ὁ Βούλγαρος ἀρχαιολόγος καθηγητὴς Georgi Kitov λέει ὅ,τι οἱ Βούλγαροι εἶναι ἐδῶ 6.000 χρόνια.
Βουλγαρικά γράφει τό δακτυλίδι πού ἔχετε στό μουσεῖο σας;

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ 440Hz

Ο πόλεμος του Ιδρύματος Ροκφέλερ στη συνείδηση με την επιβολή του Α=440Hz πρότυπου συντονισμού.


Περίληψη


Αυτό το άρθρο απαριθμεί γεγονότα στην ιστορία της μουσικής που είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση και αντιμετώπιση της σύγχρονης ψυχοπαθολογίας, της κοινωνικής επιθετικότητας, της πολιτικής διαφθοράς, της γενετικής δυσλειτουργίας, και του διαπολιτισμικού εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών διακινδυνεύοντας τη ζωή στη Γη.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ KAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

. Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα ''Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι'' που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013. Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που φεύ δυστυχώς έρχεται...

Στο χέρι μας είναι…

Ελλάδα+Κύπρος
Του  Νίκου Καραβαζάκη
Από το vimasaronikou

Τελειώνει το ταξίδι του Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ και ξεχώρισαν στις συζητήσεις του με τον Αμερικανό Πρόεδρο δύο θέματα: η Α.Ο.Ζ. και το Κυπριακό. Με κοινές παραδοχές την αυξανόμενη αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο και την κολοσσιαία αξία των ενεργειακών κοιτασμάτων της.
Ποιά πολιτική λοιπόν μπορεί να εξυπηρετήσει τον ελληνισμό;
Δεδομένης της αβεβαιότητας που κατακλύζει βαθμιαία την κατάσταση στην Τουρκία αλλά και την τύχη του ίδιου του Ερντογάν, καθώς μάλιστα εμπλέκεται συνεχώς εντονότερα ο παράγοντας των Κούρδων και της αυτοδιάθεσής τους στις τοπικές εξελίξεις.

Πλήρωσε ή σου σπάω χέρια πόδια...

Του Γιώργου Ανεστόπουλου
- Ρε φίλε δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω. Δεν έχω.
- Άστα αυτά φιλαράκο. Πλήρωσε ή θα μείνεις μισός.
- Μα, δεν έχω. Η δουλειά δεν πάει καλά. Πες του αφεντικού σου πως θα τον ξεπληρώσω. Λίγη υπομονή να κάνει μόνο.

Η Ουγγαρία αποπλήρωσε το σύνολο του δανείου της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - Η Ελλάδα σε καμιά 30αριά χρόνια...

Η Ουγγαρία αποπλήρωσε το σύνολο του δανείου που της είχε χορηγήσει το 2009 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η κεντρική τράπεζα της χώρας.

«Στις 6 Αυγούστου η κεντρική τράπεζα της Ουγγαρίας (MNB) κατέβαλε στο σύνολό του το υπόλοιπο ανεξόφλητο ποσό μετά την χορήγηση ενός δανείου από το ΔΝΤ τον Ιούνιο του 2009», ανέφερε η MNB.
Η Βουδαπέστη έλαβε ένα δάνειο ύψους 1,45 δισ. ευρώ το 2009, εν μέσω της χρηματοπιστωτικής κρίσης που αντιμετώπιζε, προκειμένου να καταφέρει να αποφύγει την χρεοκοπία.
«Ως εκ τούτου, δεν απομένει άλλο χρέος προς το Ταμείο», προσέθεσε η MNB.

Οι τερατώδεις γενετικά τροποποιημένες αγελάδες είναι πλέον πραγματικότητα(Βίντεο)




Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας.
Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.
Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Περιφέρειας ΑττικήςΤο 1968 η Δραχμή ήταν ένα πραγματικά ισχυρό Νόμισμα! Κάθε δολάριο αντιστοιχούσε σε 23 δραχμές! Το 1980 σε 145 δραχμές και το...

2000 σε 445 δραχμές! Αυτή ήταν η ανάπτυξη της μεταπολίτευσης χρεώνοντας την περιουσία των Ελλήνων για να ζουν καλά οι αριστερό-σοσιαλιστές καταστρέφοντας όλες της υποδομές της χώρας!
Η επιλογή του ευρώ ως νόμισμα της ενωμένης Ευρώπης είναι η πηγή του κακού και όχι μόνο για την Ελλάδα. Ειδικά με την κατάργηση των δασμών και του Φ.Π.Α. στις συναλλαγές, καταστραφήκαμε. Κάτι τέτοιο εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της Γερμανίας....

Επιστήμονες μειώσαν την ταχύτητα του φωτός στο μηδέν

Φυσικοί στη Γερμανία κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ταχύτερο πράγμα του Σύμπαντος και να το κρατήσουν αιχμάλωτο για το χρόνο-ρεκόρ των 60 δευτερολέπτων -ένα επίτευγμα που ίσως θα εξέπληττε τον Άινσταϊν και δεν αποκλείεται να έχει πρακτικές εφαρμογές στο μέλλον.

Ο πατέρας της θεωρίας της Σχετικότητας είχε υπολογίσει σωστά ότι το φως -όπως και οτιδήποτε άλλο στο Σύμπαν- δεν μπορεί να έχει ταχύτητα μεγαλύτερη από περίπου 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτα στο κενό. Ο Άινσταϊν όμως δεν είπε ότι το φως δεν μπορεί να κινηθεί πιο αργά.

ΑΤΙΑ κοντά στον Ήλιο(Βίντεο)

Η δραστηριότητα ΑΤΙΑ φαίνεται να επιταχύνεται γύρω από τον ήλιο με την είδηση ​​από τη NASA ότι στον ήλιος μας θα αναστραφεί το μαγνητικό πεδίο του, σε 1 με 3 μήνες. Λένε ότι θα επηρεάσει τα περισσότερα πράγματα στο ηλιακό σύστημα.

Ημερομηνία παρατήρησης: 7 Αυγούστου 2013



UFO γύρω από τον Ήλιο αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από Ρώσους επιστήμονες πριν από μερικά χρόνια, αλλά η NASA, από την πλευρά της έχει πολλά να κρύψει, και ότι έχει να κάνει με εξωγήινους αμέσως ταξινομήται σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια, και προσπαθεί να αποφύγει με ψέματα το κοινό, ενώ δεν συζητά το θέμα καθόλου.

ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!

Του Αλέξανδρου Γεωργίου 

Μας δολοφονούν ομαδικά;

To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων...

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Εξοχική κατοικία στην Ελλάδα παροτρύνονται να αγοράσουν οι Αυστριακοί

Εξυμνώντας τις ομορφιές της Ελλάδας, «όπου οι τιμές έχουν υποχωρήσει σημαντικά και υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες που υπόσχονται ήλιο, παραλία και θάλασσα σε ευνοϊκές τιμές», αυστριακή εταιρεία έρευνας της τουριστικής αγοράς παροτρύνει τους Αυστριακούς να αγοράσουν
εξοχική κατοικία στην Ελλάδα, κάνοντας συγχρόνως μια καλή επένδυση, όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωσή της που κυκλοφόρησε μέσω του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΡΑ).

Ο Glenn Beck εξηγεί γιατί βρίσκεται «Προ των πυλών Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»

Ο Αμερικανός αναλυτής Glenn Beck προειδοποίησε ότι οι συνεχιζόμενες αναταραχές στη Μέση Ανατολή και η αυξανόμενη οικονομική και πολιτική αστάθεια στις Η.Π.Α, οδηγούν ολοταχώς προς το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ιστολόγιο: The Blaze.com
Ελέύθερη απόδοση: Πενταπόσταγμα

Ο διάσημος Αμερικανός αναλυτής, εξηγεί:

Μόνον στήν Κρήτη συναντοῦμε τόν διπλό πέλεκυ;

Μόνον στήν Κρήτη συναντοῦμε τόν διπλό πέλεκυ;
Λέτε;
Μπᾶ… Αὐτὸ μᾶς ἔχουν πῇ…
Στὴν πραγματικότητα τὸν συναντοῦμε ὁπουδήποτε στὸν πλανήτη…
Παράδειγμα;

Στὴν ὑπερβορεία: Κρητικὸς λάβρυς-διπλὸς πέλεκυς, μέσα σὲ κύκλο.

περιοδικὸν ἀναζήτησις

Μᾶλλον, κατὰ πῶς φαίνεται, δὲν εἶναι μόνον ἐδῶ τὰ σημάδια τῶν Μινωϊτῶν ἀφημένα.

Πως ο Google Chrome δείχνει τους κωδικούς σας σε όποιον έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας

Δυσάρεστα τα νέα για όσους χρησιμοποιούν Google Chrome, καθώς σύμφωνα με ένα σημαντικό κενό ασφαλείας, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας, μπορεί να δει απευθείας τους κωδικούς σας σε e-mail, Facebook, Twitter και άλλες ιστοσελίδες από το μενού των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα η πρόσβαση στους κωδικούς γίνεται μέσα από το Show Advanced Settings -> Passwords and forms -> Manage saved passwords. Κάνοντας λοιπόν κλικ στο πεδίο με τους αστερίσκους (όπου ο κωδικός εμφανίζεται με τελίτσες) υπάρχει η επιλογή 'Show', η οποία δείχνει σε απλό κείμενο τον κωδικό σας χωρίς να ζητείται καμία πιστοποίηση.

Η παλάμη θα αντικαταστήσει την τραπεζική κάρτα

Η ιαπωνική εταιρεία Fujitsu Ltd. έχει αναπτύξει μια τεχνολογία ταυτοποίησης του ατόμου, με βάση τη διάταξη των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του. Οι ειδικοί κατάφεραν να αναπαραστήσουν το πρότυπο των αγγείων, σκαναρισμένο με τη βοήθεια υπέρυθρης συσκευής, σε μοναδικό κώδικα 2048 bit. Η πιθανόητα σφάλματος της συγκεκριμένης μεθόδου ταυτοποίησης είναι 1/100000. Η Fujitsu Ltd. προγραμματίζει να βγάλει αυτή την τεχνολογία στην αγορά μέχρι το 2015.

Η Τουρκία επιχείρησε νομιμοποίηση των ψευδομουφτήδων στη Θεσσαλονίκη

Νομιμοποίηση των ψευδομουφτήδων μέσω της προσευχής του μπαϊραμιού στο Γενι Τζαμί της Θεσσαλονίκης, που παραχωρήθηκε για δεύτερη φορά από τον Δήμο της πόλης για να λειτουργήσει ως τέμενος, επεχείρησε η Τουρκία με απαράθετη παρέμβαση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκιρ Μποζτάγκ.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουταρη το Γενι Τζαμί που κατασκευάστηκε το 1903 από τον ιταλό αρχιτέκτονα Βιταλιανο Ποζέλι αποφασίστηκε να λειτουργήσει ως τέμενος για την προσευχή του Μπαυραμιου μετα από 90 χρόνια,ικανοποιωντας ένα αίτημα αρκετών μουσουλμάνων που κατοικούν στην πόλη.

Εξέγερση στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα- (Βίντεο)


23:31:12
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Αυτή την ώρα, διμοιρίες των ΜΑΤ, σύμφωνα με το MEGA, εισβάλουν εντός του χώρου με σκοπό να καταστείλουν την εξέγερση.
23:29:14
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οι μετανάστες έμαθαν ότι θα κρατούνται για 18 μήνες, αντί για 12 μήνες προσωρινής κράτησης, όπως ίσχυε ως τώρα.
Οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιά και σε κοντέινερς διαμονής, καθώς σε εξωτερικούς χώρους του κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των Δ κάνουν εφόδους σε ταβέρνες και σπίτια, καθώς υπάρχει φόβος ότι κάποιοι έχουν δραπετεύσει από τα συρματοπλέγματα.