Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μέσα στην Πόλη πήρε το χρυσό μετάλλιο

Μια τεράστια επιτυχία πέτυχε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος, έχοντας κάνει δυο φορές ατομικό ρεκόρ με 2 μέτρα και 33 εκατοστά.

«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα νέο πακέτο στήριξης»

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε σήμερα πεπεισμένος σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» για «τα δύσκολα μέτρα που αποφασίστηκαν από την Ελλάδα για την εξυγίανση» χωρίς να αποκλείσει την ανάγκη για ένα νέο πακέτο στήριξης.

«Είμαι πεπεισμένος ότι λάβαμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα αβεβαιότητας» είπε ο υπουργός στην εφημερίδα υπογραμμίζοντας ότι ένα δεύτερο πακέτο ευρωπαϊκής βοήθειας βασισμένο στις αναλύσεις της τρόικας (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ) είναι «ένα σενάριο ρεαλιστικό, όχι αισιόδοξο».

Tη Δευτέρα, στις 12:00 Σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό, ενόψει της 25ης Μαρτίου

Σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης των αντιδράσεων στις παρελάσεις ενόψει της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 12:00.

Στη σύσκεψη  θα λάβουν μέρος οι υπουργοί: Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης

Μόνος υποψήφιος ο Βενιζέλος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Έχοντας τη μεγάλη στήριξη των μελών του εθνικού συμβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος είδε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να εγκρίνεται σχεδόν πανηγυρικά από το ανώτερο όργανο του κόμματος. Είχε έτσι κι αλλιώς συγκεντρώσει 189 υπογραφές, σε σύνολο 377 μελών. Αντιθέτως την υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή υποστήριξαν μόλις 12 μέλη του συμβουλίου, όταν η καταστατική πρόβλεψη κάνει λόγο για τουλάχιστον 94 μέλη.

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Τζουμάκας υποστήριξε μόνο ένα μέλος. Παπουτσής και Τζουμάκας είχαν ζητήσει νωρίτερα, με έντονα φορτισμένες ομιλίες να υπάρξει πολιτική έγκριση και των τριών υποψηφιοτήτων, κάτι όμως που απερρίφθη από το εθνικό συμβούλιο, καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το καταστατικό. Η συνεδρίαση έγινε σε φορισμένο κλίμα με συνεχείς αντεγκλήσεις, που ορισμένες φορές ξέφευγαν από κάθε όριο. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις υπήρξαν και απειλές ακόμη και για... ξυλοδαρμό, μεταξύ γυναικών μελών του εθνικού συμβουλίου.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Πάμπολλοι λαοί διέπρεψαν στις τέχνες και τις επιστήμες ανά τους αιώνες. 
Μόνο οι Έλληνες όμως μετέτρεψαν αυτόν τον πνευματικό πλούτο σε κοινή πανανθρώπινη κληρονομιά!.... /Many people excelled in the arts and science through the ages. But only the Greek people turned this spiritual wealth into a common shared global legacy!
Περιγραφει η Νία Βαρδάλος και ο Dr Doumas 

«Νομοσχέδιο των ΗΠΑ ‘εναντίον’ της Τουρκίας»

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καλεί την Τουρκία να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες όλες τις εκκλησίες και τους χώρους λατρείας,  όλων των θρησκευτικών εκφράσεων, σύμφωνα με ψήφισμα το οποίο κατατέθηκε.


Το σχετικό αίτημα για την Χριστιανική προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της  Δημοκρατίας της Τουρκίας,  κατατέθηκε  στη Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, από τους  γερουσιαστές Scott Brown του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Μασαχουσέτης, την  Dianne Feinstein του Δημοκρατικού Κόμματος της Καλιφόρνιας και τον Mark Kirk του Ρεπουμπλικανικού κόμματος  του Ιλινόις.

O Καμίνης πέταξε στο δρόμο 500.000 ευρώ!Επί δύο μήνες δεν λειτουργεί η ελεγχόμενη στάθμευση.

O Καμίνης πέταξε στο δρόμο 500.000 ευρώ!
Στην αστυνομία όταν ένας αστυνομικός υποπέσει σε ένα σημαντικό παράπτωμα, απειλείται από τον ανώτερό του, ότι θα τον στείλει να κόβει κλήσεις στα αυτοκίνητα. Όπως φαίνεται, στο Δήμο Αθηναίων δεν είναι ικανοί ούτε για αυτό!

Την ώρα που τα ταμεία είναι άδεια, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης πετάει στο δρόμο περίπου 500.000 ευρώ! Τόσα είναι τα έσοδα που υπολογίζονται ότι έχασε ο Δήμος από την αναστολή της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης το τελευταίο δίμηνο, διότι οι υπεύθυνοι δεν προνόησαν έγκαιρα να ανανεώσουν τη σύμβαση με την εταιρεία ή να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για νέο διαγωνισμό, ενώ όταν το έκαναν και με σημαντική καθυστέρηση, το Ελεγκτικό Συνέδριο την έκρινε ουσιαστικά παράνομη!

Πώς οι δηλώσεις Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου εκτόξευσαν τα spreads!

Πώς οι δηλώσεις Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου εκτόξευσαν τα spreads!
Οι πέντε πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος – Δείτε σε διαγράμματα τις δηλώσεις που ανέβασαν στα ύψη το κόστος δανεισμού για την ελληνική οικονομία.
Οι Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γκουίντο Βεστερβέλε και Γουόλτερ Ραντεμάχερ συνθέτουν μια ετερόκλιτη φαινομενικά ομάδα η οποία όμως «έδρασε» καταλυτικά προκειμένου η ελληνική οικονομία να διαγράψει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς μια καταστροφική τροχιά περιδίνησης από την οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να απεμπλακεί.
Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει μελέτη που κατέθεσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΑΤ Νίκος Λογοθέτης στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την «υπόθεση ΕΛΣΑΤ».
Ειδικότερα, αποτυπώνει με την ακρίβεια της στατιστικής επιστήμης το πόσο επηρέασαν οι δηλώσεις των συγκεκριμένων πέντε πρωταγωνιστών τα spreads.

Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές δείχνουν άνθρωπο του συστήματος... Εξέθεσε την Ιπποκράτους ο «αγανακτισμένος» συνταξιούχος

Κομματικό στέλεχος με ιστορία. Γνωστός του Απόστολου Κακλαμάνη. Του Χρήστου Παπουτσή, όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Λίγο πριν μιλούσε και με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συνεχίζει να μιλά στο κινητό ενώ τον έχουν πάρει και αυτόν τα "σκάγια".

Τον είχε δείξει και στα πλάνα του, όσο μιλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ. Έτσι πέρασε και από τους υπεύθυνους ασφαλείας της αίθουσας, που τσέκαραν όσους έφταναν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Όλα δείχνουν γνωστό άνθρωπο του κομματικού συστήματος.

Μια ΑΟΖ για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!

Του Ν.Λυγερού

Συνεχίζουμε το έργο μας ή τις δουλειές μας, όπως λένε οι άλλοι, διότι το έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να ζήσουν πιο ωραία οι δικοί μας, για να είναι πιο όμορφη η ανθρωπότητα. Αλλιώς ποιος θα το κάνει; Κι αν δεν έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε κανονικά, κι αν δεν θα υπάρχουν καλοκαίρια για μας, δεν πειράζει, ας ζήσουν οι αδιάφοροι, οι κοινωνικοί και οι ραγιάδες την πραγματικότητα που δημιουργούμε. Αν το μέλλον των άλλων χρειάζεται μόνο τις θυσίες μας, τότε θα τις κάνουμε κι αυτές, αρκεί ν’ αλλάξει η ζωή των δικών μας. Έτσι όσοι έχουν φοβίες και δεν ξέρουν ακριβώς σε ποια κατάσταση βρίσκονται, θα απολαύσουν κι αυτοί την ελληνική ΑΟΖ που θα θεσπίσουμε, θέλουν δεν θέλουν, διότι είναι η μόνη οικονομική λύση που προσφέρει πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης, οι οποίες μετατρέπουν το ελληνικό χρέος σε ποσοστό και μόνο. Όλες οι άλλες οι προτάσεις δεν έχουν ως αποτέλεσμα παρά να προσφέρουν ένα ποσοστό του χρέους δίχως να είναι βιώσιμο για μας.

Ανακοίνωση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο διαδίκτυο για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και υπολογιστών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Εμφανίζεται μήνυμα, το οποίο ενημερώνει το χρήστη πως για την απεμπλοκή απαιτείται η πληρωμή αντιτίμου των 100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας.
Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα, για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και
αντίστοιχα των χρηστών των σελίδων αυτών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για την απεμπλοκή απαιτείται η αποστολή 100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafe ή Ukash), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.

Θα εμβόλιζαν ακταιωρό ανοικτά της Σαμοθράκης!!!

Θα εμβόλιζαν ακταιωρό ανοικτά της Σαμοθράκης!
Εύλογα ερωτήματα γεννά η παντελής έλλειψη αντίδρασης της ηγεσίας των υπουργείων Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη σε ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, αυτή τη φορά στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του faros24.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης τουρκική ακταιωρός προσπάθησε δύο φορές να εμβολίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, γιατί ζήτησε από δύο Τουρκικές μηχανότρατες να μην ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 15:00, όταν 6,5 μίλια από την Σαμοθράκη και 4 από την βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) εμφανίσθηκαν δύο Τουρκικά αλιευτικά.
Το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης που έκανε περιπολία στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνσή τους, όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες ημέρες.