Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Γρηγόρης Αυξεντίου (1928-1957) – Ο σταυραετός του Μαχαιρά(Βίντεο)

       Μέχρι σήμερα μαθαίνατε πως πολεμούν οι Έλληνες. Σήμερα θα μάθετε και πως πεθαίνουν.
           «Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας,                                                                       αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν».

                                                                                                  Γρηγόρης Αυξεντίου.

Πολιτικάντικες καθυστερήσεις(Βίντεο)

Πολιτικάντικες καθυστερήσεις
Του Ν. Λυγερού

« Η κοινή γνώμη είναι ότι ευτυχείς θα είμεθα εάν δεν χάσωμεν τι.
Άλλως τε και ό,τι ωφεληθώμεν δεν θα είναι αντάξιον της καταστροφής
την οποίαν υπέστη ο τόπος.

Ο Dr. Νίκος Λυγερός θα βρίσκεται στην περιοχή της Θράκης για μία σειρά διαλέξεων

Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017
Σουφλί
"ΑΟΖ, Θράκη και στρατηγικές προεκτάσεις".
Φορέας: Δ΄ ΣΣ «Θράκη» - 50 Μ/Κ ΤΑΞ. “Αψός”
Δημοτικό Αμφιθέατρο Σουφλίου
Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 ώρα : 17:00΄

Politico: Η υπερχρεωμένη Ελλάδα ζητά δανεικά και από την Παγκόσμια Τράπεζα - ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Νέο δάνειο ζήτησε η Ελλάδα για την καταπολέμηση της μακροχρόνιας ανεργίας και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας, όπως και την προστασία των αδύναμων στρωμάτων, όπως αποκαλύπτει το Politico.
Μάλιστα το Politico επισημαίνει δηκτικά ότι αυτό το ελληνικό αίτημα θα επιβαρύνει περαιτέρω την υπερχρεωμένη ελληνική οικονομία.

FAZ: «Επίκειται τουριστικός συνωστισμός στην Ελλάδα - Εγκαταλείπουν την Τουρκία» - ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Άρθρο για τις εξελίξεις στο πεδίο των τουριστικών κρατήσεων στη Γερμανία δημοσιεύει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Οι διακοπές στην Τουρκία έχουν ολοένα και λιγότερη ζήτηση, στην Ελλάδα επίκειται συνωστισμός τουριστών», γράφει η εφημερίδα της Φραγκφούρτης, επικαλούμενη νέα στοιχεία της GfK, της μεγαλύτερης εταιρείας έρευνας αγοράς στη Γερμανία και μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς, αναφέρει η DW. 

Τρέχουν να καλύψουν με τροπολογία το αλαλούμ με τις συντάξεις!

ΜΕΤΑ ΤΗ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΑΝ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Η ΕΛΣΤΑΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ

Βγαίνουν από την «ομηρία» του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου 65.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι τους τελευταίους δέκα μήνες αναμένουν με αγωνία την έκδοση των συντάξεών τους.

Δείκτης Εξαθλίωσης: Στην 4η θέση η Ελλάδα - Πρώτη η Βενεζουέλα - Τι προβλέπει το Bloomberg

«Εκτός συναγωνισμού» η κατάσταση στην χώρα του Μαδούρο - Χειρότερη από όλες τις ευρωπαϊκές η Ελλάδα, ακολουθείται από την Τουρκία και την Ισπανία
Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Βενεζουέλα, όπου τόσο τα οικονομικά όσο και τα πολιτικά προβλήματα «σπρώχνουν» την χώρα σε όλο και χειρότερες καταστάσεις.