Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το Παλάτι της Κνωσού σε 3D (BINTEO)

Το παλάτι της Κνωσού ανακατασκευασμένο σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση. Ο δημιουργός του έργου εκπλήσσει κάθε φορά με τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές δημιουργίες του.
Δείτε το Βίντεο παρακάτω

Εντυπωσιακό Βίντεο! Η Ζωή στη Μινωική Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Μινωικός Πολιτισμός ήταν ένας πολιτισμός της Ελληνικής Εποχής του Χαλκού που άνθησε στο νησί της Κρήτης και κατάφερε να κυριαρχήσει στις ακτές και τα νησιά του Αιγαίου. Ο πολιτισμός άκμασε ως ναυτική δύναμη περίπου από τον 27ο αιώνα έως τον 15ο αιώνα π.Χ..
Δείτε μια εντυπωσιακή αναπαράσταση της καθημερινότητας στη Μινωική Κρήτη στο παρακάτω Βίντεο.

Τα ανάκτορα της Κνωσού ανακαλύφθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα μ.Χ από τον Βρετανό αρχαιολόγο Άρθουρ Έβανς.

Αρχαιοκάπηλοι έχουν ρημάξει βυζαντινά μοναστήρια στην Ήπειρο: Μεγάλη μπίζνα με γκαλερί του εξωτερικού

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τοπικών Αρχών για νέο χτύπημα των αρχαιοκαπήλων που έχουν ρημάξει τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια της Ηπείρου, αφαιρώντας πάνω από 200 πολύτιμα κειμήλια.
 
Συγκεκριμένα, έπειτα από μόλις λίγες ημέρες από τότε που εκλάπησαν από τον Βυζαντινό Ναό της Ευαγγελιστρίας, στην Κάτω Μερόπη Πωγωνίου δύο εικόνες, ένα ευαγγέλιο και δύο δισκοπότηρα, χθες «έκαναν φτερά» έξι εικόνες και τα τάματα, από την Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στην Μόλιστα της Κόνιτσας.

Japonica Partners: "Το χρέος της Ελλάδας είναι 60% εάν αφαιρεθούν τα περιουσιακά της στοιχεία" (Βίντεο)

Το καθαρό χρέος της Ελλάδας είναι κάτω από το 60% του ΑΕΠ, και όχι στο 175% εάν αφαιρεθούν τα περιουσιακά στοιχέια της Έλλάδας, υποστηρίζει ο επικεφαλής της Japonica Partners, Πολ Καζέριαν, αποκαλύπτοντας έτσι τον πραγματικό σκοπό υπερχρέωσής της στους δανειστές, για να της αρπάξουν τα "ασημικά"
Το καθαρό χρέος της Ελλάδας είναι κάτω από το 60% του ΑΕΠ, και όχι στο 175%, υποστηρίζει σε συνέντευξή του την "Καθημερινή" ο Πολ Καζέριαν.

Αὔξησις ἀλουμινίου στὸν ἐγκέφαλο ἀπὸ τὰ προϊόντα φθορίου ποὺ μᾶς ὁδηγοῦν ΟΛΟΥΣ στὸ Alzheimer!!!

Σε πείραμα κατά το οποίο χορηγήθηκαν σε δύο ομάδες ποντικών δύο διαφορετικές ενώσεις του Φθορίου (η μία ήταν το Φθοριούχο Νάτριο, που υπάρχει στις οδοντόκρεμες) παρατηρήθηκε ότι ΚΑΙ στις δύο ομάδες των πειραματόζωων αυξήθηκε η συγκέντρωση του Αλουμινίου στον εγκέφαλο.
 
Δηλαδή, παρόλο που η μία χημική ένωση (NaF) δεν περιείχε Αλουμίνιο όπως η άλλη (ΑlF3), εν τούτοις αύξησε και διευκόλυνε ΕΞΙΣΟΥ την συγκέντρωση του Αλουμινίου στο εγκέφαλο των πειραματόζωων. 
 
Με λίγα λόγια το Φθόριο αυξάνει τις ποσότητες του Αλουμινίου στον εγκέφαλό μας, που σε διαφορετική περίπτωση ο οργανισμός μας θα είχε αποβάλει.

Ιμάμης στην Ουαλία αποκαλεί πόρνη την Δούκισσα Κέιτ Mίντλετον επειδή δεν φοράει μαντήλα!

H ευθύνη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για την εξάπλωση του ισλαμισμού στην Ευρώπη είναι ασύλληπτη. Αυτές ευθύνονται που ο κάθε "ιμάμης" εχει βγάλει γλωσσα και έχει στήσει την δικιά του συμμορία ισλαμιστών, και όλα αυτά δήθεν κάτω από τα μάτια των μυστικών υπηρεσιών.Είναι εμφανές ότι νεοταξίτικα κέντρα το έχουν επιβάλει για να προκαλέοσουν ολικές θρησκευτικές συγκρούσεις που θα οδηγήσουν με ευκολία στο Παγκόσμιο Κράτος και στην Πανθρησκεία.Αυτά σύντομα θα τα δούμε και στην Ελλάδα. 

Γνωρίστε τα αρχαιοελληνικά αγγεία



Τα μέρη ενός αγγείουΑπό τα δεκάδες είδη αγγείων που υπήρχαν στην αρχαιότητα μια μικρή επιλογή των πιο σημαντικών. Γνωρίστε τα:

Ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων καί ἡ ποινικοποίηση τῶν οἰκιακῶν τροφῶν καί τῆς ἐλεύθερης κηπουρικῆς! (Η.Π.Α.-Νόμος 510)

"Ἄν οἱ ἄνθρωποι ἀφήσουν τήν κυβέρνηση νά ἀποφασίζει τί τροφή θά τρῶνε καί τί φάρμακα θά παίρνουν, τά σώματά τους θά εἶναι σύντομα σέ τόσο θλιβερή κατάσταση ὅσο εἶναι οἱ ψυχές ἐκείνων πού ζοῦν σέ καθεστῶς τυρρανίας." (Τόμας Τζέφερσον) 
Ἡ παγκόσμια πλεκτάνη τῆς Νέας Ἐποχῆς, ὡς ἄλλη ταραντούλα ἁπλώνει τό θανατηφόρο δίχτυ της σέ κάθε πτυχή τῆς ζωῆς τῶν ἀνθρώπων ὅλου τοῦ πλανήτη, προκειμένου νά ἁρπάξει καί νά παγιδεύσει τούς πάντες στά σχέδιά της!Ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων μέ τό ζοφερό νομοσχέδιο τῶν Η.Π.Α. γιά ποινικοποίηση τῶν οἰκιακῶν τροφῶν καί τῆς ἐλεύθερης κηπουρικῆς καί τό ἀντίστοιχο νομοσχέδιο τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης, ἀποσκοπεῖ στά ἑξῆς:

Γερμανία: Η Ελλάδα δεν ζήτησε εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις...

Στην αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν ζήτησε εξηγήσεις από τη Γερμανία για τιςπαρακολουθήσεις προχώρησε το Βερολίνο.

Τα έγγραφα της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που κατατέθηκαν πρόσφατα σε δίκη, περιγράφουν διαδρομές τηλεπικοινωνιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χώρες αποτελούν ........στόχο παρακολούθησης της BND, δήλωσε εκπρόσωπος της καγκελαρίας μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παρακολουθήσεις μέσω Internet σε χώρες όπως η Ελλάδα.

«Αθηνά»: Με όνομα αρχαίας Ελληνίδας θεάς το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο!

Θα λέγεται «Αθηνά» και θα είναι το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο ακτίνων-Χ, που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Θα έχει μήκος 12 μέτρων, βάρος περίπου πέντε τόνων και θα είναι έτοιμο για εκτόξευση το 2028.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) ανακοίνωσε, ότι επέλεξε σήμερα, σε συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής επιστημονικών προγραμμάτων στην Τουλούζη, να προχωρήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, που έχει προϋπολογισμό άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε τι μαθαίνουν οι Τούρκοι μαθητές για την πατρίδα μας:”Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη”!

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)

-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας. Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ


Της Διαμαντένιας Ριμπά
Από το omogeneia.ana-mpa.gr

Λένε πως ο Ρωμαίος ρήτορας Κικέρων είχε πει πως, αν μιλούσαν οι Θεοί, θα χρησιμοποιούσαν την ελληνική γλώσσα. Η γλώσσα μας και γραφή μας, άλλωστε, ήταν το μέσο έκφρασης του ανθρώπινου πνεύματος στις πρώτες μεγάλες στιγμές της δημιουργίας του, όπως μαρτυρούν οι επιστημονικές πηγές, αλλά και η βάση πάνω στην οποία στηρίζονται οι περισσότερες από τις άλλες γλώσσας.

Ποιά χιλιετηρίδα έγινε η μάχη της Τροίας ;

Σύμφωνα με σύγχρονες ιστορικές εκτιμήσεις η μάχη της Τροίας έγινε κάπου ανάμεσα στο 1.200 – 1.300 π.Χ. Αυτό βεβαία δεν είναι απολυτό, διότι με τον ανθελληνισμό που διέπει πολλές επιστημονικές ομάδες και την πίεση που ασκεί ο σιωνισμός, για να βρεθεί γεννήτορας της ανθρώπινης ιστορίας, έχει ως αποτέλεσμα να συμπιέσουν την Ελληνική ιστορία από εκατοντάδες χιλιάδες έτη σε μερικές χιλιάδες μόνο. Ας αναλύσουμε μερικά ιστορικά στοιχεία που ανατρέπουν την χρονολόγηση των χειραγωγούμενων επί το πλείστον αρχαιολόγων και μας κατευθύνουν στο βάθος των χιλιετηρίδων, όπου συναντούμε τους γηγενείς πελασγικούς προκατακλυσμιαίους Έλληνες να έρχονται από τα άστρα και να δίδουν την γνώση απλόχερα.

Την "ηχώ της αρχαίας Γης" βρήκαν επιστήμονες του Χάρβαρντ

Τα απομεινάρια μίας αρχαίας Γης βρίσκονται σφηνωμένα βαθιά στον μανδύα του πλανήτη μας, από την εποχή που ένα τεράστιο ουράνιο σώμα συγκρούστηκε μαζί του και δημιουργήθηκε το φεγγάρι, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Αν η εικασία είναι σωστή, θα χρειαστεί επανεξέταση των επιστημονικών θεωριών γύρω από τον σχηματισμό πλανητών, λένε οι ειδικοί.

Στις αρχές αυτού του μήνα, την ίδια περίοδο που Γερμανοί ερευνητές ενίσχυαν με στοιχεία τη θεωρία γέννησης του φεγγαριού από μία σύγκρουση της Γης με τη Θεία, μία ομάδα επιστημόνων του Χάρβαρντ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα δικής της δουλειάς, που υποστηρίζουν, ουσιαστικά, την ύπαρξη μίας αρχαίας Γης στο εσωτερικό του πλανήτη μας.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση κρίσεων"(Βίντεο)


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση κρίσεων". 
Συνέδριο με θέμα: "Ο Απόστολος Παύλος και ο πολιτισμός". 
Παύλεια 2014, Βέροια. 
Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, ώρα: 11. 20