Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Ιπποκράτης είχε βρει το φάρμακο κατά του καρκίνου! Δείτε τους 6 κανόνες!

Ο Ιπποκράτης έδωσε το φάρμακο για τον καρκίνο πρίν πολλά χρόνια. Και θα υιοθετήσουμε την τακτική του πανεπιστήμονα Ιπποκράτη ο οποίος μας έλεγε ότι είμαστε ό,τι τρώμε. Τι συμβαίνει όμως και υπάρχει στις ημέρες μας αυτή η έξαρση του καρκίνου; Ας γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο αντικαρκινική άμυνα η οποία στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με την ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης:

Παραδίδεται από τη Βρετανία το προσχέδιο ψηφίσματος ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Σήμερα αναμένεται να δοθεί από τη Βρετανία στα μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ το προσχέδιο ψηφίσματος για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Σε ήρεμο κλίμα διεξήχθη η χθεσινή συζήτηση για την Κύπρο στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Από διπλωματικές πηγές σημειώνεται ότι τόσο από την τοποθέτηση της ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέας, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, αναδείχθηκε ο αναντικατάστατος ρόλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για τη διατήρηση της ηρεμίας και της ασφάλειας στην Κύπρο, αλλά και την υποβοήθηση των  δικοινοτικών επαφών και την ενίσχυση της αποστολής των καλών υπηρεσιών.

Με «Αστραπή» και «Βροντή» απαντά το Πολεμικό Ναυτικό στην Τουρκία και το Barbaros - Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το ΠΝ

Νότια της Κύπρου στέλνει η Τουρκία το σεισμογραφικό σκάφος Barbaros και τα συνοδευτικά του M/V TANUX-1 και R/V APOLLO MOON. Συγκεκριμένα με την παράνομη NAVTEX 0147/19 δεσμεύει μια τεράστια περιοχή νότια της Μεγαλονήσου για το διάστημα 26 Ιανουαρίου με 26 Μαΐου!

Όπως μετέδωσε το news.gr η περιοχή αυτή συμπίπτει σε σημαντικό βαθμό με τα οικόπεδα 8,9 και 12 της Κυπριακής ΑΟΖ στα οποία βρίσκονται εταιρείες όπως η ΕΝΙ.
Την ίδια στιγμή του Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έδωσε στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τις προγραμματισμένες ασκήσεις «Αστραπή» και «Βροντή» που έγιναν χθες και προχθές στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή κόλπου Μεγάρων, Σαρωνικού κόλπου και Μυρτώου Πελάγους, με τη συμμετοχή φρεγατών, κανονιοφόρων, υποβρυχίων, πλοίου γενικής υποστήριξης, ελικοπτέρων καθώς και σκάφους της ΔΥΚ.

Suddeutsche Zeitung: Σύγχυση και επιπολαιότητα στα ελληνικά υπουργεία για τα μνημεία στο Υπερταμείο - ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

(Φωτογραφία: ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ/EUROKINISSI)
Στο αλαλούμ αναφορικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα υπουργεία Οικονομικών και Πολιτισμού το θέμα της υπαγωγής αρχαιολογικών χώρων και μνημείων στο Υπερταμείο αναφέρεται σκωπτικά άρθρο της Süddeutsche Zeitung.
Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι «Έλληνες αρχαιολόγοι σήμαναν συναγερμό διότι το κράτος είχε προφανώς προβλέψει την ιδιωτικοποίηση εκατοντάδων αρχαιολογικών μνημείων. Παρότι η υπουργός Πολιτισμού έχει σημάνει τη λήξη του συναγερμού, πολλά ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά».

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Θα «πνιγεί» η Αττική τις επόμενες ώρες - Καταφθάνει νέο κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πλησιάζει την Ελλάδα το ισχυρότατο βαρομετρικό χαμηλό.
Με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα από σήμερα Πέμπτη (24/01), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς τοπικά θα συνοδεύονται από έντονες χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.
Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ΕΜΥ, σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη (22/01), εκδίδεται το παρόν έκτακτο δελτίο προς επικαιροποίηση και επισημαίνεται:

ΤΩΡΑ: Με τύμπανα και γαλανόλευκες διαδηλώνουν για τη Μακεδονία στο Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ - BINTEO)

Από το thestival

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία Λευκού Πύργου, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες και χτυπώντας τύμπανα, φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.

Στο σημείο βρίσκεται και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Να σημειωθεί ότι η οδός Παύλου Μελά και η Λεωφόρος Νίκης παραμένουν κλειστές, με αποτέλεσμα αρκετά Ι.Χ. να  έχουν μπλοκαριστεί.