Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Κυριακή , κοντή γιορτή (τίτλοι τέλους για την Ελλάδα???)!!!!


Ακόμα αναλύουμε τα δεδομένα , όλα τρέχουν.... οι εξελίξεις σαν μικρές μπόρες έρχονται και παρέρχονται , οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη άλλες φορές ακολουθώντας μια συντεταγμένη γραμμική ακολουθία και άλλες φορές σαν την μύγα μέσα στο γάλα και εγώ ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω το βάθος και τις επιπτώσεις όσων γεγονότων συνέβησαν εχθές !!!

Είμαι φύσιν αισιόδοξος άνθρωπος , αλλά το χθεσινό καπέλωμα (έτσι όπως εξελίχθηκε ...), ειλικρινά δεν το περίμενα!!!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορούσαμε να είμαστε συνεχώς online και δυστυχώς αυτό καθόσον η πληροφόρησή μας για σχετικά με τα όσα συνέβαιναν η πρόκειται να συμβούν στο Σύνταγμα ήμασταν  real time , το μόνο που δεν είχαμε ήταν το on time /on line!!!!
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_9624.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7561.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_5513.html

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Ασχέτως το πόσοι μπορεί να τυχαίνει να μας παρακολουθούν εκείνη την δεδομένη στιγμή και έχοντας πλήρη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις και ΕΑΝ είσαι on time /on line , όλα σχεδόν τα άσχημα γεγονότα μπορούν να αναχαιτιστούν!!!


Ακόμα και ο παράγοντας τύχη /ατυχία, πάντα θα παίζει ρόλο σε οτιδήποτε συμβαίνει!!!!  

Δεν έχω μπορέσει να παρακολουθήσω πλήρως όλα τα μεγάλα ιστολόγια /blogs αλλά αυτό που μου έχει προξενήσει τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ είχε λεχθεί από μερίδα του τύπου (περισσότερο από τα ραδιόφωνα....) , η επείγουσα επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου, κανείς μα κανείς δεν έκανε τον κόπο να αναρωτηθεί (σε ένα το βρήκα και το ανάρτησα!!!), τι γυρεύει ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Αδιανόητο ακόμα και για έναν απλό πολίτη , αυτό το γεγονός , ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!!!!


Αυτό από μόνο του έπρεπε να είχε κινητοποιήσει από το πρωί της Τετάρτης ομάδων περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος και του περιβάλλοντος χώρου/δρόμων!!!! 

Και να προχωρήσουμε , ακόμα και οι προβοκάτορες/προδότες ακόμα δεν το πιστεύουν πόσο ΈΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ!!!!!


Παρόλο που είχαν κινητοποιήσει και τους αλλοδαπούς φίλους τους να παρέμβουν εάν χρειαζόταν το βράδυ!!!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ , ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ , ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:
Ακόμα και εάν τώρα σηκωθούν /ανασκουμπωθούν και οργανωθούν τα Πατριωτικά Κινήματα και στηθούν στις πλατείες , ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ........ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

ΜΕΛΛΟΝ:
Τα πάντα όλα έχουν δρομολογηθεί , οι μηχανισμοί υποστήριξης των ΠΡΟΔΟΤΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ (ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!!).......ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!! 

Κυριακή , κοντή γιορτή (τίτλοι τέλους για την Ελλάδα???)!!!!

ΜΥΘΟΣ: Κάπου,  κάποτε υπήρχαν οι Έλληνες , άνθρωποι που νόμιζαν τους εαυτούς τους πρώτους μάγκες .........και όλοι οι υπόλοιποι τίποτα ......τώρα παιδί μου καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΥΘΟΣ!!!

Έρρωσθε


Υποσημείωση: Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου πόσοι θα το δείτε αυτό το μήνυμά μας , ξέρουμε ότι η ΓΝΩΣΗ είναι επιλεκτική , ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...... ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!

Συγκαλείται σήμερα στις 7 το απόγευμα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Αναβάλλει το ταξίδι για Βρυξέλλες.


Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/
Το προγραμματισμένο για αύριο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προσπαθεί να αναβάλει για την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Οι πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα το θέμα του ανασχηματισμού, της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, θέματα με τα οποία ασχολείται ο κ. Παπανδρέου, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αυτές τις ώρες, επιβάλουν την αναβολή της επίσκεψης.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Με σκοπιανό διοικητή στον Τύρναβο η Βαλκανική Ταξιαρχία.

Σχόλιο από Faceof : Τι κάνει νιάου, νιάου , στα κεραμίδια???? 
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Από τον επόµενο µήνα και µε σκοπιανό διοικητή εγκαθίσταται στον Τύρναβο το στρατηγείο της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, γνωστότερης ως Βαλκανικής Ταξιαρχίας. Το στρατηγείο, που από το 2007 είχε έδρα στην Κωνσταντινούπολη µε αλβανό διοικητή, θα παραµείνει στον Τύρναβο µέχρι το 2015 στο πλαίσιο της εναλλαγής έδρας σε όλες τις χώρες-µέλη.
Από την έως τώρα προετοιµασία οι Σκοπιανοί δεν έχουν προκαλέσει κάποιο θέµα µε σηµαίες, ονοµασίες και σύµβολα όπως παλιότερα, διαβεβαιώνει αρµόδια πηγή του ΓΕΕΘΑ. Το ίδιο τυπικοί ήταν και στη σύνοδο των ηγεσιών ΓΕΕΘΑ των βαλκανικών χωρών τις προάλλες στην Αχρίδα.

Η τελετή ανάληψης της διοίκησης θα γίνει στις 14 Ιουλίου στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Τυρνάβου που από το 1999 µέχρι το 2010 φιλοξενούσε το νατοϊκό στρατηγείο. Για τη στέγαση των επιτελών ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα συγκροτήµατα κατοικιών. Η αρχική σύνθεση του στρατηγείου προβλέπει περίπου 40 επιτελείς – οι 29 ξένοι. Οι στρατιωτικοί έχουν θετική αποδοχή από την τοπική κοινωνία λόγω και της οικονοµικής κρίσης, όπως λένε.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. Βασικοί κανόνες από την ίδρυση της Ταξιαρχίας το 1999 είναι η εναλλαγή στη διοίκηση όλων των χωρών-µελών, ο διοικητής να αναλαµβάνει από χώρα διαφορετική της φιλοξενούσας, ενώ επιτελάρχης (ο Νο 2 του στρατηγείου) να προέρχεται και τα 4 χρόνια από την φιλοξενούσα χώρα. Μετά τον ταξίαρχο της ΠΓΔΜ (20.11.2013) θα ακολουθήσει τούρκος διοικητής για αλλά δύο χρόνια. Την αναµενόµενη αυτή εξέλιξη αντιµετωπίζουν µε ψυχραιµία οι στρατιωτικοί. Ελληνας διοικητής είχε διατελέσει τη διετία 2001-2003 µε έδρα τη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ταξιαρχία, µε δύναµη 4.200 ανδρών, δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ ως σώµα και παρά τις ασκήσεις που έχει κάνει ουσιαστικά είναι στα χαρτιά. Η µέχρι τώρα µόνη ενεργή δράση της Ταξιαρχίας (που έχει τη διεθνή ονοµασία SEEBRIG)
είναι η πραγµατοποίηση ετήσιων ασκήσεων και κυρίως η αποστολή του στρατηγείου της το 2006 στο Αφγανιστάν για 6 µήνες έπειτα από πίεση των ΗΠΑ. Τότε είχαν µεταβεί στην Καµπούλ 180 επιτελείς, εκ των οποίων οι 28 Ελληνες. Στη SEEBRIG πλήρη µέλη είναι οι χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ρουµανία και Τουρκία. Παρατηρητές είναι οι ΗΠΑ, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Οι στρατιωτικές µονάδες που διατίθενται στη SEEBRIG παραµένουν στις µόνιµες θέσεις στις χώρες τους και συγκεντρώνονται σε περιπτώσεις επιχειρησιακής εκπαίδευσης ή επιχειρήσεων. Η Ελλάδα, εφόσον ζητηθεί, προβλέπεται να διαθέσει ένα µηχανοκίνητο τάγµα Πεζικού, µία διµοιρία Μεταφορών, µία οµάδα Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίων, µια οµάδα για συνεργασία µε Αεροπορία και µία οµάδα Υποστήριξης. Οι επιχειρήσεις που µπορεί να µπορεί να αναλάβει η Ταξιαρχία – ή τµήµα της – είναι του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ ή της Ε.Ε. και αφορούν την υποστήριξη της ειρήνης.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4635779

Ποιος θα μιλήσει για το γερμανικό και το γαλλικό χρέος;


Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=12802
Όχι, σε αυτό το κείμενο δεν πρόκειται να αναφερθούμε στα λεφτά που χρωστάει η Γερμανία ως πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα και τα οποία ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε επικοινωνιακή σημαία για ένα μικρό διάστημα.
Θα μιλήσουμε για το χρέος που έχουν συσσωρεύσει κατά βάση οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και το οποίο δεν προέρχεται μόνο από το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.
Έχουμε κατά καιρούς αναφέρει την πληθώρα τοξικών ομολόγων που έχουν στα χέρια τους οι γερμανικές, κυρίως, τράπεζες και τα οποία προέρχονται από την αμερικανική οικονομική κρίση. Αναφέραμε πριν αρκετούς μήνες ότι τα τεστ αντοχής των ευρωπαϊκών τραπεζών δεν είναι σίγουρο ότι θα δείξει την πραγματική κατάσταση αυτών των τραπεζών. Κι όντως έτσι έγινε.


που πήγαν 600 τόνοι Ελληνικού χρυσού;


Σχόλιο από Faceof : Επειδή αναμένουμε κάποια κομμάτια του πάζλ να βρεθούν , θα ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα , αλλά για την ώρα, ψάξτε να βρείτε που πήγε ο Αμερικάνικος χρυσός από το Fort Nox !!!!
Από το ιστολόγιο http://www.knossopolis.com/
Ο οικονομολόγος και συντάκτης στην εφημερίδα "το ποντίκι" Δημήτρης Καζάκης αναρωτιέται που πήγαν οι περίπου 600 τόνοι Ελληνικού χρυσού
δείτε το σχετικό βίντεο για αναρωτηθείτε και εσείς:

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μετά από 13 μήνες Μνημονίου


Δημοκρατία, 14/06/2011

Ο αρχηγός της ΕΥΠ εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου


Ερωτηματικά προξενεί η συνάντηση που είχε σήμερα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με το διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση, με βάση το πρόγραμμα του πρωθυπουργικού γραφείου, δεν ήταν στην ατζέντα. Κυβερνητικές πηγές δικαιολογούν την εξέλιξη με βάση το ότι ο Κ. Μπίκας είναι θεσμικά σύμβουλος του πρωθυπουργού, ωστόσο εύλογα προκύπτουν ανησυχίες για το αντικείμενο της συνάντησης, ειδικά με φόντο τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις, ενόψει ψήφισης του εκτρωματικού Μεσοπρόθεσμού Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Κομισιόν: Τον επόμενο μήνα η εκταμίευση της πέμπτης δόσης



Κανονικά τον επόμενο μήνα θα εκταμιευθεί η πέμπτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα, διαβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αμαντέο Αλταφάζ...

Χαβιέρ Σολάνα: «Γιατί πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση»


Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/06/blog-post_354.html#more
Ιούνιος 15, 2011.

Ο πρώην Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, Χαβιέρ Σολάνα, προέτρεψε την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι «θα συμβάλλει στην επίλυση περιφερειακών προβλημάτων». Τόνισε ότι η συνεργασία Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Άγκυρας είναι το θεμέλιο για την επίτευξη μιας μόνιμης διευθέτησης.


Σε άρθρο του στην σερβική εφημερίδα Danas ο Σολάνα τόνισε ότι η εμπλοκή της ΕΕ, στην επίλυση των σημερινών προβλημάτων στην περιοχή της Μεσογείου, θα αναπτυχθεί πιο εύκολα σε συνεργασία με την Τουρκία.

«Στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη η συνεργασία της ΕΕ και της Τουρκίας αποτελεί το θεμέλιο για την επίτευξη μια μακροπρόθεσμης επιλογής», σημειώνει  ο Σολάνα και θα συνεχίσει: « ο κόσμος θεωρεί σημαντική την συνεργασία Τουρκίας και ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει συνεχώς να συναντιούνται και να αποφασίζουν για το πώς θα επιλύσουν ορισμένα προβλήματα. Είναι κάτι το οποίο είναι σαφές και καθορισμένο. Αυτό σημαίνει είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Αυτό είναι το όνειρό μου και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε ο Σολάνα.
--
Πηγή: ina-online

Έρευνα : The Georgia Guidestones , ένα μνημείο απανθρωπιάς!!!!3ο Μέρος


Rosicrucianism is a philosophical secret society, said to have been founded in late medieval Germany by Christian Rosenkreuz. It holds a doctrine or theology "built on esoteric truths of the ancient past", which, "concealed from the average man, provide insight into nature, the physical universe and the spiritual realm."[1] Rosicrucianism is symbolized by the Rosy Cross.
Between 1607 and 1616, two anonymous manifestos were published, first in Germany and later throughout Europe.[2] These were Fama Fraternitatis RC (The Fame of the Brotherhood of RC) and Confessio Fraternitatis (The Confession of the Brotherhood of RC). The influence of these documents, presenting a "most laudable Order" of mystic-philosopher-doctors and promoting a "Universal Reformation of Mankind", gave rise to an enthusiasm called by its historian Dame Frances Yates the "Rosicrucian Enlightenment".[3]

Αν και η σύνδεση της αρχικής μυστικής αδελφότητας Ροδόσταυροι με τη σύγχρονο αδελφική οργάνωση, η Rosicrucian Society [AMORC] είναι ασαφής στην καλύτερη περίπτωση παρόλο που έχουν έχουν υιοθετήσει τυπικά τους.
http://www.rosicrucian.org/

Ένα από τα πολλά μυστήρια λύθηκε , απομένουν ακόμα περισσότερα......