Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Κυριακή , κοντή γιορτή (τίτλοι τέλους για την Ελλάδα???)!!!!


Ακόμα αναλύουμε τα δεδομένα , όλα τρέχουν.... οι εξελίξεις σαν μικρές μπόρες έρχονται και παρέρχονται , οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη άλλες φορές ακολουθώντας μια συντεταγμένη γραμμική ακολουθία και άλλες φορές σαν την μύγα μέσα στο γάλα και εγώ ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω το βάθος και τις επιπτώσεις όσων γεγονότων συνέβησαν εχθές !!!

Είμαι φύσιν αισιόδοξος άνθρωπος , αλλά το χθεσινό καπέλωμα (έτσι όπως εξελίχθηκε ...), ειλικρινά δεν το περίμενα!!!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορούσαμε να είμαστε συνεχώς online και δυστυχώς αυτό καθόσον η πληροφόρησή μας για σχετικά με τα όσα συνέβαιναν η πρόκειται να συμβούν στο Σύνταγμα ήμασταν  real time , το μόνο που δεν είχαμε ήταν το on time /on line!!!!
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_9624.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7561.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_5513.html

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Ασχέτως το πόσοι μπορεί να τυχαίνει να μας παρακολουθούν εκείνη την δεδομένη στιγμή και έχοντας πλήρη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις και ΕΑΝ είσαι on time /on line , όλα σχεδόν τα άσχημα γεγονότα μπορούν να αναχαιτιστούν!!!


Ακόμα και ο παράγοντας τύχη /ατυχία, πάντα θα παίζει ρόλο σε οτιδήποτε συμβαίνει!!!!  

Δεν έχω μπορέσει να παρακολουθήσω πλήρως όλα τα μεγάλα ιστολόγια /blogs αλλά αυτό που μου έχει προξενήσει τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ενώ είχε λεχθεί από μερίδα του τύπου (περισσότερο από τα ραδιόφωνα....) , η επείγουσα επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου, κανείς μα κανείς δεν έκανε τον κόπο να αναρωτηθεί (σε ένα το βρήκα και το ανάρτησα!!!), τι γυρεύει ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Αδιανόητο ακόμα και για έναν απλό πολίτη , αυτό το γεγονός , ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ!!!!


Αυτό από μόνο του έπρεπε να είχε κινητοποιήσει από το πρωί της Τετάρτης ομάδων περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος και του περιβάλλοντος χώρου/δρόμων!!!! 

Και να προχωρήσουμε , ακόμα και οι προβοκάτορες/προδότες ακόμα δεν το πιστεύουν πόσο ΈΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ!!!!!


Παρόλο που είχαν κινητοποιήσει και τους αλλοδαπούς φίλους τους να παρέμβουν εάν χρειαζόταν το βράδυ!!!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ , ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ , ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:
Ακόμα και εάν τώρα σηκωθούν /ανασκουμπωθούν και οργανωθούν τα Πατριωτικά Κινήματα και στηθούν στις πλατείες , ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ........ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

ΜΕΛΛΟΝ:
Τα πάντα όλα έχουν δρομολογηθεί , οι μηχανισμοί υποστήριξης των ΠΡΟΔΟΤΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ (ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!!).......ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!! 

Κυριακή , κοντή γιορτή (τίτλοι τέλους για την Ελλάδα???)!!!!

ΜΥΘΟΣ: Κάπου,  κάποτε υπήρχαν οι Έλληνες , άνθρωποι που νόμιζαν τους εαυτούς τους πρώτους μάγκες .........και όλοι οι υπόλοιποι τίποτα ......τώρα παιδί μου καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΥΘΟΣ!!!

Έρρωσθε


Υποσημείωση: Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου πόσοι θα το δείτε αυτό το μήνυμά μας , ξέρουμε ότι η ΓΝΩΣΗ είναι επιλεκτική , ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...... ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου