Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μπορεί πλέον η Μόσχα να ξεγελά τα «μάτια» και τα «αυτιά» των ΗΠΑ;

WSJ: Κατασκοπευτικός αιφνιδιασμός ΗΠΑ στην Κριμαία με classic maskirovka

Παρά τις εντυπωσιακές δυνατότητες παρακολούθησης και κατασκοπείας που διαθέτουν, οι ένοπλες δυνάμεις και οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών δεν υπέκλεψαν καμία επικοινωνία που θα αποκάλυπτε ξεκάθαρα την πρόθεση της Ρωσίας να καταλάβει την Κριμαία, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για το εάν η Μόσχα μπορεί πλέον να κρύβει τις σκέψεις της από τα αμερικανικά «μάτια», όπως αποκαλύπτει εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.

Στη Βουλή μηνυτήρια αναφορά για το πόθεν έσχες του Α. Γεωργιάδη


Στη Βουλή μηνυτήρια αναφορά για το πόθεν έσχες του Α. Γεωργιάδη
Στη Βουλή διαβιβάστηκε μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει πολίτης σε βάρος του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη, για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Με τη μηνυτήρια αναφορά ζητείται να ελεγχθεί εάν ο Υπουργός Υγείας έχει υποβάλει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, εάν το πραγματικό ποσό αγοράς του ακινήτου του είναι 274.938 ευρώ και εάν έχει καταβάλει τους αναλογούντες φόρους για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι.

Bild: "Η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της με την πορνεία και τα ναρκωτικά"



Ένα βασικό χαρακτηριστικό των βασανιστών και των δημίων, είναι να ειρωνεύονται και να χλευάζουν τα θύματά τους, ακριβώς μετά από ένα δυνατό κτύπημα.
Ο σκοπός είναι καθαρά ψυχολογικός: η περαιτέρω μείωση του ηθικού του βασανιζόμενου θύματος αλλά και η σαδιστική ικανοποίηση του βασανιστή.
Όταν μάλιστα πρόκειται και για Γερμανούς, κάθε επιπλέον σχόλιο είναι περιττό...

"Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό"! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;;

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα.


Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει». Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένει την απάντηση που λαμβάνει από έναν άνδρα που πληροί τα τυπικά προσόντα που ζητά, και που τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan.

Διαβάστε το ποστ της 25χρονης κοπέλας:

Η Γερμανία προειδοποιεί του πολίτες να μην κάνουν χρήση του Wi-Fi

http://allnewz.weebly.com/uploads/1/1/0/9/11093193/2820311.png?750Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τη χρήση Wi - Fi, όπου είναι δυνατόν, λόγω των κινδύνων που μπορεί να ενέχουν για την υγεία, λέει η γερμανική κυβέρνηση.

Απόφαση έκπληξη της - η πιο καταδικαστική που έχει ποτέ γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία - θα ταρακουνήσει τους υπουργούς της βιομηχανίας και της Βρετανίας, και δικαιώνει τα ερωτήματα που η Independent on Sunday έχει αύξηση κατά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λέει η αγγλική εφημερίδα κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στην Ελλάδα με τα δικά μας ερωτήματα.

Τί γνωρίζουμε ἐμεῖς γιά τήν Ἱστορία μας;(Βίντεο)

Τί γνωρίζουμε ἐμεῖς γιά τήν Ἱστορία μας;Ἀφορμὴ γιὰ τὸ σημερινό μου κείμενον στάθηκε μία παλαιά μου δημοσίευσις, μὲ θέμα τὸν Παρθενώνα καὶ τὰ μυστικά του.

Δύο Παρθενῶνες ὑπάρχουν στήν Ἀκρόπολιν;

Μεγάλη συζήτησις εἶχε γίνῃ τότε καὶ ὁ Παναγιώτης (Καρτσωνάκης) μοῦ εἶχε στείλῃ τὸ δικό του σχετικὸ ἀφιέρωμα:

Όργανο της τουρκικής προπαγάνδας οι δηλώσεις του Νίκου Δήμου! Έτσι επιβιώνει το κράτος – βρυκόλακας…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΟΠΩΣ… ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Του Νίκου Χειλαδάκη

Οι Έλληνες πιστεύουν σε παραμύθια και προφανώς τρέφουν μεγάλες ψευδαισθήσεις και αυταπάτες για την επανάσταση του 1821, την οποία απομυθοποίησε με τον πιο «έγκυρο» τρόπο, σύμφωνα με τους Τούρκους, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, «μέγας» συγγραφέας και βασικό στέλεχος του νέας πολιτικής μόδας, που ονομάζεται «Ποτάμι» και την οποία από το πρωί μέχρι το βράδυ λιβανίζουν τα μεγάλα κατοχικά ελληνόφωνα ΜΜΕ.

Όπως γράφει σε ένα καταπληκτικό πράγματι άρθρο του, ο ανταποκριτής της τουρκικής εφημερίδας, Sabah, στην Αθήνα, επίσης γνωστός και μη εξαιρετέος, κ Στέλιος Μπερμπεράκης, με τον πολύ ενδεικτικό τίτλο, «Yunanlar efsane sever», δηλαδή, «Οι Έλληνες αγαπούν τους μύθους», όλα όσα πιστεύουν οι Έλληνες για την ελληνική επανάσταση του 1821, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ.. παραμύθια που τους έχουν φουσκώσει τα μυαλά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε όλα τα τηλέφωνα που δεν πρέπει να σηκώνετε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε όλα τα τηλέφωνα που δεν πρέπει να σηκώνετε
Δείξτε μεγάλη προσοχή και σημειώστε τους αριθμούς.

Δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές που έχουν δεχθεί κλήσεις ή ακόμη και μηνύματα από άγνωστους αριθμούς εξωτερικού.
Αν και οι περισσότεροι αριθμοί είναι πλέον γνωστοί, είναι πολλοί οι ανυποψιάστοι πολίτες που δεν ξέρουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς και βλέπουν τους λογαριασμούς τους να... παραφουσκώνουν.
Οι "κωδικοί" που πρέπει να σας υποψιάζουν είναι όσοι ξεκινούν από +375 ή +371 ή +359. Αυτές οι γραμμές αποτελούν γραμμές υψηλής χρέωσης με αποτέλεσμα κάθε κλήση να χρεώνεται από 10 έως και 25 ευρώ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Σήμερα θέλω να σας ενημερώσω για την τεχνική με την οποία σας κλέβουν οι τράπεζες (ΟΛΕΣ), μέσα από την μισθοδοσία σας , τα δάνεια που έχετε πάρει αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες κατά την επιστροφή φόρου.
ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ.
1ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ:
Πιάνεται δουλειά σε μια ιδιωτική εταιρεία ή στο δημόσιο (που τέτοια τύχη). Οπότε σας λένε ότι πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό μισθοδοσίας σε τράπεζα της επιθυμία σας.
Πάτε στην τράπεζα και υπογράφετε τα σχετικά έγραφα και ανοίγεται ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ).

“Για να πουληθούν τα φάρμακα πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες”!

Από το περιοδικό Holistic Life

Η Γαλλική εφημερίδα “Monde Diplomatique” τον Μάιο του 2006 (σελ. 34-35) εντυπωσιάζει και ταρακουνά τις συνειδήσεις του ιατρικού κλάδου με το δισέλιδο άρθρο της με τίτλο: “Pour vendre les medicαments, inventons des mαlαdies”(«Για να πουληθούν τα φάρμακα, πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες») των Ray Mounihan (ειδικευμένου δημοσιογράφου της υγείας στο British Medical Journal) και Αlan Cassels (ερευνητή της πολιτικής των φαρμάκων στο Πανεπιστήμιο της Victoria – Canada).

Στημένη η νίκη Πούτιν-τα είχαν συμφωνήσει ΝΑΤΟ και Ρωσία. Λέτε;...


Του ανεξήγητου παράξενου

.Άσχετα με το τί ασυναρτησίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,για τρόπαια της Ρωσίας, νίκη του Πούτιν και άλλα τέτοια η κατάληψη της Κριμαίας και η ενσωμάτωσή της στη Ρωσική Ομοσπονδία μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν οφείλεται στη δήθεν νίκη του Πούτιν απέναντι στους δυτικούς και τους Αμερικάνους.Αντίθετα ήταν προσυμφωνημένη.

Η Δύση βαρέθηκε να περιμένει πότε θα ενσωματωθεί η Ουκρανία στις δομές της και η Ρωσία δεν ήθελε να την παραδώσει έτσι απλά.Έτσι βρέθηκε η μέση λύση και επιτεύχθηκε συμφωνία.Η Ρωσία να πάρει την Κριμαία όπου βρίσκεται ο ναύσταθμός της ,εξασφαλίζοντας έτσι τα νώτα της και την έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα και οι Γερμαναράδες θα πάρουν όλη την υπόλοιπη Ουκρανία.

Τερτσέτης και Βερναδάκης για τον Αυτοχθονισμό και την βουλευτοκρατία


Ο Γεώργιος Τερτσέτης (1800 - 1874) ήταν Έλληνας αγωνιστής της επανάστασης του 1821, ιστορικός, πολιτικός, συγγραφέας, ποιητής, φιλόσοφος, απομνημονευματογράφος και νομικός.
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο από πατέρα καθολικό και μητέρα ορθόδοξη.
Ο πατέρας του τον βάφτισε καθολικό, μα η μητέρα τον βούτηξε κρυφά στην ορθόδοξη κολυμπήθρα. Όταν το έμαθε ο πατέρας του, τον ξαναβάφτισε για τρίτη φορά καθολικό. Όταν μεγάλωσε ο Τερτσέτης προτίμησε το ορθόδοξο βάπτισμα. Το 1832 διορίστηκε από την Αντιβασιλεία μέλος του πενταμελούς δικαστηρίου του Ναυπλίου που δίκαζε τους Κολοκοτρώνη, Πλαπούτα κ.ά. Ο Τερτσέτης τότε μαζί με τον πρόεδρο του δικαστηρίου Αναστάσιο Πολυζωίδη, γνωρίζοντας πολύ καλά την αθωότητα των κατηγορουμένων, αρνήθηκε να υπογράψει την απόφαση καταδίκης τους σε θάνατο δια αποκεφαλισμού για εσχάτη προδοσία. Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την οριστική τους παύση, τη φυλάκιση και την άγρια κακοποίησή τους από την Αντιβασιλεία.

Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό

Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε.
Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.

Οι Ρώσοι μηχανικοί ετοιμάζουν σκάφος για πτήσεις στο φεγγάρι και τον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι της Ρωσίας Россия1 οι Ρώσοι ετοιμάζουν σκάφος για ταξίδια στη Σελήνη και τον Άρη.
Δείτε το βίντεο για το διαστημικό σκάφος που ετοιμάζουν οι Ρώσοι μηχανικοί.
Το σκάφος θα είναι κατάλληλο για πτήσεις στη Σελήνη και τον Άρη.

Θα μας τρελάνουν: Παρουσιάζουν τον Ομηρο ως Τούρκο ποιητή

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το δελτίο Τύπου για την παράσταση με θέμα την Τροία που θα παρουσιάσει η τουρκική ομάδα «Fire of Anatolia» στο φεστιβάλ της «Πολιτιστικής Ανοιξης» στο Μπαχρέιν, καθώς σε αυτό περιγράφεται ο Ελληνας ποιητής Ομηρος, ως Τούρκος, που γεννήθηκε στη Σμύρνη.
«Ο δυτικός πολιτισμός χρωστά την πολιτιστική του κληρονομιά στο Μύθο της Τροίας. Αυτή η ιστορία, που συνέβη πιθανότατα το 1180 π.Χ., παρέμεινε στη μνήμη της ανθρωπότητας από έναν ποιητή της Ανατολίας. Η ιστορία, που έγραψε ο Όμηρος, που γεννήθηκε στη Σμύρνη, στα αθάνατα βιβλία του Ιλιάδα και Οδύσσεια, θεωρείται πλέον μία από τις πιο γνωστές συνθέσεις του κόσμου.

Πάνω από 213 δισ. ευρώ θα πληρώνουμε μέχρι το 2060!

 Πάνω από 213 δισ. ευρώ θα πληρώνουμε μέχρι το 2060!
Ολόκληρη η αλήθεια που κρύβουν από το λαό!  Πώς τα «κοράκια» κέρδισαν πακτωλό χρημάτων αγοράζοντας ομόλογα ελληνικού χρέους με τιμές από 40% εως 70% και θα πληρωθούν στο 100%. Το NEWSBOMB σας αποκαλύπτει πως το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας μεταθέτει - ελαφρά τη καρδία -  δυσθεώρητα χρέη στις επόμενες γενιές παρουσιάζοντας τη σημερινή κατάσταση ως επιτυχία.
Επειδή σε αυτή τη χώρα το ψέμα έχει γίνει επάγγελμα και επειδή με αφορμή την επικείμενη έξοδο της χώρας στις αγορές και τα μνημόνια την οποία ευαγγελίζεται η κυβέρνηση ορισμένοι έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή παραπληροφόρηση, καλό είναι να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι αν δεν γίνει μια νέα ρύθμιση χρέους τότε η χώρα θα πρέπει να πληρώσει στους δανειστές από 45 έως 62 δισεκατομμύρια ευρώ σε τόκους και χρεολύσια τα επόμενα 15 με 20 χρόνια, ενώ μέχρι το 2060 θα πρέπει να καταβάλουμε το αστρονομικό ποσό των 213 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Νέα αντικείμενα εντόπισε κινέζικο αεροσκάφος

Νέα αντικείμενα εντόπισε κινέζικο αεροσκάφος
Κινεζικό αεροσκάφος εντόπισε σήμερα τρία ύποπτα αντικείμενα στη νέα περιοχή όπου έχουν μετατοπιστεί οι έρευνες για το εξαφανισμένο Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines, στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.
Τα αντικείμενα αυτά έχουν λευκό, κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα.
Ο νότιος Ινδικός Ωκεανός έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών και στην περιοχή αυτή έχουν εντοπιστεί από αεροσκάφη της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας διάφορα συντρίμμια, που προς το παρόν ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο εάν ανήκουν στο μαλαισιανό αεροπλάνο.

Παραιτήθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Παραιτήθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος
Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημοσιοποίησε σήμερα ο κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την «υπαναχώρηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στο θέμα του γάλακτος», όπως επισημαίνει σε δήλωσή του.

«Ξεκαθαρίζω λοιπόν», συνέχισε ο κ. Χαρακόπουλος, «όπως άλλωστε είπα και στον πρωθυπουργό ότι εφόσον η διάταξη για το γάλα δεν είναι ξεχωριστό άρθρο, η πολιτική μου ηθική δεν μου επιτρέπει εδώ που έφθασαν τα πράγματα να θέσω σε δοκιμασία την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της χώρας. Εύχομαι να αποδειχθεί ότι εγώ έχω άδικο στο θέμα του γάλακτος», καταλήγει η δήλωση.