Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ακρόπολη στα... 1.200 μέτρα! -Δέος και... μυστήριο για την αρχαία πόλη που ανακαλύφθηκε στο Καστρί Γρεβενών

Το θαυμασμό των ειδικών προκαλούν τα «λείψανα» ενός αξιόλογου οικοδομικού συγκροτήματος, καθώς και ενός πετρόχτιστου άστυλου ναού, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στο Καστρί Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στην Ανατολική Πίνδο, ύστερα από πολυετείς έρευνες.

Το Καστρί ήταν η οχυρωμένη ακρόπολη μιας αρχαίας πόλης της χώρας των Τυμφαίων στο μακεδονικό βασίλειο, ακόμη ωστόσο οι αρχαιολόγοι δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν το όνομα της πόλης και τη θεότητα που λατρευόταν εκεί.

Αυτή είναι η καλύτερη αεροσυνοδός της Ρωσίας Από οικονομολόγος έγινε μοντέλο και... πετάει στα σύννεφα!

Τη λένε Anastasia Babushkina, είναι μόλις 23χρονών, όμορφη και επιτυχημένη και το όνομά της φιγουράρει στα ρωσικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, καθώς θεωρείται η καλύτερα αεροσυνοδός της Ρωσίας.

Η 23χρονη σπούδασε οικονομολόγος, αλλά αυτό δεν την ικανοποιούσε και επέλεξε να κάνει μια καριέρα «στα σύννεφα», καθώς αισθάνθηκε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πιο ενδιαφέρον από τους αριθμούς και τα ποσά.

"Να πετάξουμε την Τουρκία εκτός NATO είναι απειλή για τα συμφέροντα της Δύσης"! Άρθρο βόμβα

Το τίμημα της απόφασης Ερντογάν-Νταβούτογλου να καταρρίψουν το ρωσικό αεροσκάφος ενδέχεται να είναι πολύ βαρύ. Μπορεί οι φωτογραφίες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αγκαλιά με τον Νταβουτογλου να “σκέπασαν” για λίγο την πραγματικά δύσκολη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει η Τουρκία,αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά. Εξάλλου φωτογραφίες χαριτωμένες με τον Γιούνκερ ,όλος ο κόσμος βγάζει. Μοιάζει να ΄ναι αυτή η πραγματική δουλειά του…

Διαβάστε: Η Ρωσία εξοπλίζει τους πιλότους της με Καλάσνικοφ! ΒΙΝΤΕΟ

Τα όσα γράφονται αυτές τις ώρς για την Τουρκία πριν από μερικά 24ωρα θα ήταν αδιανόητα! “Πετάξτε έξω από το NATO την Τουρκία”, είναι η πρόταση που ακούγεται όλο και συχνότερα από δυτικούς κι όχι από Ρώσους! Τα άρθρα που αναφέρουν ότι η Τουρκία έκανε την επιλογή της με την κατάρριψη του SU-24 και αυτή είναι ότι στέκεται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους κι όχι της Δύσης.

Συγκλονιστικό βίντεο!!! Η στιγμή της έκρηξης στο μετρό της Κωνσταντινούπολης(Βίντεο)

Η έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (01/12), σε ώρα αιχμής για την Κωνσταντινούπολη και προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί κοντά στον σταθμό Bayrampasa του μετρό της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης που προκάλεσε πανικό σε όσους βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή.

Bρέθηκαν οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη παράλληλων Συμπάντων - What if... υπάρχουν άπειρες "Γαίες" και άπειροι "εαυτοί" μας; - ΤΟ "ΤΑΞΙΔΙ" ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΟ;(ΒΙΝΤΕΟ)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 
Από το pronews
 
Ενδείξεις για την ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος φαίνεται πως εντόπισε ο Ράνγκα-Ραμ Τσάρι, κοσμολόγος από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), και είναι έτσι η πρώτη φορά που με παρατηρησιακά δεδομένα επιβεβαιώνεται μέρος της Θεωρίας των Υπερχορδών και η ύπαρξη του περιβόητου Multiverse (Πολυσύμπαν).

Εύσημα από την Ρωσία στους Έλληνες πιλότους στο Αιγαίο! - Σ.Λαβρόφ: "Εύκολα θα κατέβαζαν τα τουρκικά μαχητικά" - "ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ"

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 
Από το pronews
 
Τα εύσημά του έδωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ στους Έλληνες πιλότους οι οποίοι αν και εύκολα θα κατάρριπταν τα τουρκικά μαχητικά, δεν το κάνουν και επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση παρά τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του ΕΕΧ και την δεδομένη τουρκική επιθετικότητα.

«Θα επαναλάβω αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας και το υιοθετώ πλήρως, ότι οι Έλληνες πιλότοι επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση έναντι της τουρκικής επιθετικότητας με την παραβίαση του εθνικού εναερίου χώρου από τουρκικά μαχητικά», είπε χαρακτηριστικά.

Βαρύτατες καταγγελίες Ρωσία: Ο Ερντογάν και η οικογένειά του κάνουν εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές(Βίντεο)

Στα 2 δισ. δολάρια τα ετήσια έσοδα των τζιχαντιστών από το εμπόριο πετρελαίου - Ποιες οι τρεις κεντρικές οδοί από όπου μεταφέρεται το πετρέλαιο από τη Συρία στην Τουρκία, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης
Σοβαρές κατηγορίες εναντίον του προέδρου της Τουρκίας έκανε την Τετάρτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αφού κατηγορεί τον Ρέτζεπ Ταγίπ Ερντογάν και την οικογένειά του ότι κάνουν παράνομα εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές.