Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στον Θεό η Ελλάδα… Η Ομάδα F-16 «Ζευς» Έκανε και Πάλι Περήφανη την Πατρίδα

ΚΑΘΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΖΕΥΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

Το βραβείο καλύτερης εμφάνισης κατέκτησε το αεροσκάφος επίδειξης F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας

Από την Τετάρτη 15 έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2015″ (RIAT), στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Του  Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Στις 29 Μαΐου παρουσία περίπου πέντε χιλιάδων Αρμενίων, Ασσυρίων, και Ελλήνων, έγινε στην πόλη Örebro της Σουηδίας τα αποκαλυπτήρια του πρώτου μνημείου της μεγάλης γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής. Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν η επιγραφή στα ασσυριακά, αρμενικά και ελληνικά, «Δεν ξεχνάμε την Γεννοκτονία», ενώ υπήρχαν και συνθήματα καταδίκης της σύγχρονης γενοκτονίας των χριστιανών της Συρίας και του Ιράκ από τους Τζιχαντιστές που στηρίζονται από την Τουρκία.

Ζωντανό μαμούθ σε βίντεο του 1943! - Eίναι αληθινό;

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα πολύ περίεργο παλιό βίντεο του 1943 που δείχνει ένα ζωντανό μαμούθ! Η ιστορία που το συνοδεύει είναι εξίσου περίεργη.
Το 1943 μετά τη μάχη του Στάλινγκραντ χιλιάδες Γερμανοί ,απλοί στρατιώτες αλλά και αξιωματικοί,πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τον Σοβιετικό Στρατό. Κατόπιν χιλιάδες από αυτούς τους αιχμαλώτους πολέμου στάλθηκαν στη Σιβηρία σε μια πορεία θανάτου.

Διαπραγματεύσεις Τρόικας στην Κύπρο Τέσσερα τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης

Λευκωσία: Τέσσερα φαίνεται να είναι τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, όπως αυτά έχουν καθοριστεί στις χθεσινές τεχνοκρατικές συζητήσεις για την επικαιροποίηση του μνημονίου.

Η επικαιροποίηση του μνημονίου, περιλαμβανομένων προααπαιτουμένων για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, θα οριστικοποιηθεί στις πολιτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των επικεφαλής της Τρόικα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και την Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Μετά από 25 χρόνια μπαίνει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, καθώς με το νομοσχέδιο τερματίζεται η «θολή» λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών υπό το καθεστώς των λεγόμενων «προσωρινών αδειών», η οποία ξεκίνησε το 1990.

Οργή και απορία από Μόσχα: "Δεν μας ζήτησε ποτέ κανενός είδους βοήθεια ο Α.Τσίπρας - Αν μας ζητούσε θα ανταποκρινόμασταν"

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;

Με οργή αντέδρασε η Μόσχα στα ευφάνταστα δημοσιεύματα και στην ερώτηση βουλευτών της ΝΔ περί δήθεν αιτήματος βοήθειας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα προς τον Β.Πούτιν για να του δώσει δάνειο 10 δισ. ευρώ για να τυπώσει .... δραχμές, αλλά και πάλι τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς το ερώτημα "Γιατί δεν μας ζήτησε βοήθεια ο Ελληνας πρωυυπουργός;"!

Οι δανειστές βάζουν "χέρι" στα σπίτια των Ελλήνων - Θα παραχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ για απόσβεση χρεών

ΠΩΣ ΘΑ "ΑΡΠΑΞΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ
 
"Χέρι" στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.

Λόγω έλλειψης μετρητών, αντάλλαξε σε περίπτερο του Άργους τσιγάρα με… αυγά! (Ο Τιμοκατάλογος)

Σε έκτακτες καταστάσεις ο κόσμος κοιτάει να βρει λύσεις που σε κανονικές συνθήκες δεν θα τολμούσε όχι να τις προτείνει αλλά ούτε καν να τις… σκεφτεί!

Έτσι, μια και τα μετρητά στις μέρες μας είναι λίγα και μετρημένα, αγρότης που είχε κατεβεί στη Λαϊκή, στο Άργος, προερχόμενος από τον Φαρμακά (παραπάνω δεν λέμε), εκεί που του είχαν ξεμείνει κάτι αυγά από τις κότες, που τα είχε για πούλημα, και καθώς ήταν ατσίγαρος και αρήμαγος, απευθύνθηκε σε γνωστό περιπτερά, προτείνοντάς του να του δώσει Marlboro (κάπνιζε και… πολυτελείας) με αντάλλαγμα αυγά!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ» : Ποιά είναι η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα που έχει «πιει το αίμα» των Κυπρίων

Την έχουν αποκαλέσει… Δρακουλέσκου ή «δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο». Είναι η Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου η οποία «αναβαθμίστηκε» και από την τρόικα της Κύπρου αναλαμβάνει την τρόικα της Ελλάδας που ξεκινά δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Αλλαγές αναμένονται στο κλιμάκιο του ΔΝΤ στη χώρα μας ύστερα από την αποχώρηση του κ. Ρίσι Γκογιάλ, που έρχεται ως αποτέλεσμα της στάσης τους κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής πλευράς.

Άδωνις προς Φωτίου: Προσέξτε μη καταψηφίσουμε σήμερα και σας στείλουμε σπίτια σας(Βίντεο)

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και την υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ - Για «λάσπη» έκανε λόγο η κυρία Φωτίου μετά τα σχόλια για τα χρήματά της στο εξωτερικό
Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου μετά τις «σπόντες» του βουλευτή της ΝΔ προς την  αναπληρώτρια υπουργό για χρήματα που έχει στο εξωτερικό. Ο κ. Γεωργιάδης απείλησε, μάλιστα, ότι μπορεί να η Νέα Δημοκρατία να μην ψηφίσει σήμερα. Στον καβγά πήρε μέρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ο οποίος κάποια στιγμή κινήθηκε επιθετικά προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Στις 30 Αυγούστου νέος αρχηγός της ΝΔ, αν δεν... «μονιμοποιηθεί» ο Μεϊμαράκης

Δύο στρατόπεδα δημιουργούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση με τη δεξιά πτέρυγα να θέλει άμεση εκλογή αρχηγού και τους «κεντρώους» να παραταθεί η παραμονή του νυν Προέδρου - Την ίδια ώρα στελέχη της ΝΔ ζητούν από τον Μεϊμαράκη να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές
Ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της προσεχούς Παρασκευής που θα αποφανθεί εάν θα παραμείνει στην ηγεσία ο νυν πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης ή θα δρομολογηθούν διαδικασίες για την εκλογή νέου ηγέτη.

Ζωή: Τι κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή;

«Οι δανειστές θα μας ζητήσουν και τη σφραγίδα της Βουλής, για να επικυρώνουν τα φιρμάνια τους»
Αύριο στις 12:00 συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου - Ως πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω νομοσχέδια που κάνουν τη Βουλή διακοσμητική, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτησή της - Απέστειλε επιστολή σε Τσίπρα-Παυλόπουλο - Κάνει λόγο για εκβιασμό της ΕΕ στους βουλευτές και καταγγέλλει «βίαιη επίθεση στη Δημοκρατία» - Στις 19:15 η διάσκεψη των προέδρων, άγνωστη η ώρα έναρξης της Ολομέλειας