Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Εκδήλωση της O.N.NE.Δ και της ΝΟΔΕ Κορινθίας για την ημέρα της Γυναίκας με ομιλήτρια τη Νατάσσα Ράγιου

Το Τμήμα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας συνδιοργανώνει με
την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κορινθίας την Κυριακή 8 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, στις 12.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου,ημερίδα με θέμα:
 Μητρότητα και Απασχόληση στη σκιά του Μνημονίου:
Δικαιώματα,Ευκαιρίες και Πολιτικές...


Θεματικές ενότητες και ομιλητές :

Γ.ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ: «Ένας χρόνος Mνημόνιο και η χώρα βουλιάζει..»


 ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Και ποίος δεν θυμάται πριν από ένα χρόνο τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στις 23 Απριλίου 2010 από το Καστελόριζο να ανακοινώνει την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.
Παρόλο που λίγους μήνες πιο πριν στις (3Ιουνίου 2009) δήλωνε με το ψεύτικο προσωπείο του όπως αποδείχτηκε τα εξής: «Το ΔΝΤ δεν έχει την φήμη ούτε για την Κοινωνική Δικαιοσύνη, ούτε για την αποτελεσματικότητα του…Ουσιαστικά κόβει το μέλλον της χώρας…Ουσιαστικά καταδικάζει την χώρα στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση». Βέβαια και αυτό αποτελούσε μια από τις ψεύτικες δηλώσεις, καθώς στις 6 Μαΐου 2010 μπαίνουν οι πρώτες υπογραφές και υποθηκεύεται το μέλλον της Ελλάδας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ


Την ανάγκη να αξιοποιηθεί εμπορικά το Παμπελοποννησιακό στάδιο  αναφέρει με ερώτηση του στη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης.
Ο Αχαιός πολιτικός σημειώνει στην ερώτηση του,  ότι αφού η Αθήνα και οι άλλες ολυμπιακές πόλεις απέτυχαν να γίνουν  Βαρκελώνη, δηλαδή να παραδώσουν  την επόμενη ημέρα στους κατοίκους τους  μια πραγματικά καλύτερης πόλης με τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις να μπορούν άμεσα να είναι εκμεταλλεύσιμες.