Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Εντυπωσιακό: Χορευτές στην Πέλλα σχημάτισαν τη Μακεδονία με τα σώματά τους - Συμμετείχαν πάνω από 1.500 χορευτές(Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, που ήταν διακριτό… εξ αέρος, προσέφεραν περισσότεροι από 1.500 χορευτές από τη Μακεδονία, τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρά Ασία και την Ήπειρο.

Στο 7ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων στην Έδεσσα «Ο χορός είναι ζωή», που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ποντίων Έδεσσας στο Δημοτικό Στάδιο «Φόρης Γεντζής», οι χορευτές

Οι κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού είναι αναπόφευκτες - Ελλάδα, Γαλλία και Σκόπια

Οι κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού είναι αναπόφευκτες
Του Ν. Λυγερού

Ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης του κομματισμού δεν έχουν στόχο ένα εθνικό αποτέλεσμα αλλά ένα καθαρά ιδεολογικό και κατά συνέπεια καταλαβαίνει ότι αν δεν κάνει κινήσεις και κινητοποιήσεις οι οποίες να είναι δυναμικές δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα που προσπαθεί αυτή η κυβέρνηση να διαμορφώσει σε σχέση με τη Συμφωνία για το Σκοπιανό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται μόνο και μόνο για ένα Προσύμφωνο μεταξύ

Πορείες και Συλλαλητήρια - Τα αυταρχικά συστήματα

Πορείες και Συλλαλητήρια
Του Ν. Λυγερού

Αν η εξουσία φοβάται κάτι είναι οι πορείες και τα Συλλαλητήρια διότι μέσω τους εκφράζεται ελεύθερα ο ελληνικός λαός δίχως να υπάρχει λογοκρισία. Δεν είναι πολιτικό το θέμα του Σκοπιανού, είναι καθαρά εθνικό και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μια ιδεολογική υπόθεση που έχει το δικαίωμα να σβήσει την ιστορία μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα κομματισμού. Όλοι έχουμε καταλάβει πια ότι οι λεγόμενες πιέσεις του εξωτερικού είναι ανύπαρκτες και ότι το όλο θέμα των διαπραγματεύσεων ήταν καθαρά μια ιδεολογική πρωτοβουλία της εξουσίας για να κλείσει ένα θέμα που άρχισε για την κομματική ιστορία το 1949.