Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Επεισόδια στην πορεία - Ενας σοβαρά τραυματίας

Eπεισόδια  σημειώθηκαν μετά την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ένας νεαρός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στη συνέχεια εισήχθη κατεπειγόντως στο χειρουργείο στο οποίο παρέμεινε τουλάχιστον επί δύο ώρες και στη συνέχεια εισήχθη στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου. Για την κατάσταση της υγείας του αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν από το Κρατικό Νίκαιας.

Αυτοκινητοδρόμιο Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Πίστα αγώνων «Φόρμουλα 1» (F1) αποκτά και η Ελλάδα, μετά την έγκριση του επενδυτικού σχεδίου από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στο πλαίσιο του παλιού αναπτυξιακού νόμου.
Την επένδυση, ύψους 94,6 εκατ. ευρώ, θα την κάνει η εταιρεία «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ» και η τοποθεσία κατασκευής της πίστας θα γίνει στη θέση Ρέντες του δημοτικού διαμερίσματος Χαλανδρίτσας του Δήμου Φαρρών στον Νομό Αχαΐας. Η επιχορήγηση που θα λάβει το έργο είναι σε ποσοστό 30,5%, δηλαδή 28,92 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών και όλων των υποστηρικτικών κτιρίων κι εγκαταστάσεων.