Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.130 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΘΙΚΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ..ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.;;

Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝΑΚΆΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΉΛΙΟ.ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ.
ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΥΠΌΓΕΙΟΣ ΧΏΡΟΣ ΑΡΧΑΊΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΆΘΙΚΤΟ ΝΑΟ, TΟΝ ΈΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ 130 ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΆΘΙΚΤΑ ΣΕ ΆΡΙΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΆΝΕ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ..
ΤΙ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΕΚΕΊ.;;
TI  ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΎΒΟΥΝ 25 ΧΡΌΝΙΑ.;;
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΙΚΑΣΊΕΣ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΕΛΕΦΆΝΤΙΝΟ ΆΓΑΛΜΑ..ΕΚΕΙ...

Ραβασάκι ξεπουλήματος από τρόικα σε Παπαδήμο

Του Τάσου Ζάχου από το newsbomb

To newsbomb.gr σας αποκαλύπτει σήμερα κείμενο 8 σελίδων το οποίο οι επικεφαλής της τρόικας παρέδωσαν στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Αυτό το κείμενο αναμένεται να δώσει ο κ. Παπαδήμος στους κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Μέσα σε 8 σελίδες η τρόικα καταγράφει την κατάσταση στην ελληνική ιδιωτική αγορά εργασίας, την οποία χαρακτηρίζει ως «διαστρεβλωμένη με ιδιαίτερα βαρείς περιορισμούς που επιβάλλονται σε επιχειρήσεις και επηρεάζουν τον ανταγωνισμό και την ανάπτυξη». 
Σε έγγραφο γίνεται επίσης σαφής αναφορά μεταξύ άλλων στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθούμε εισαγωγή νομοθετικής ρύθμισης από κάθε διάταξη νόμου, στην εισαγωγή νομοθετικής διάταξης για την κατάργηση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ, σε αλλαγές σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τη διαιτησία και στο θέμα των προσλήψεων και απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. 
Αντίθετα δεν γίνεται κάποια αναφορά στον κατώτατο μισθό, τον οποίο φέρεται επίσης να έχουν βάλει στο μάτι οι επικεφαλής της τρόικας. 

«Θύελλα» αντιδράσεων για την Επιτροπεία


«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει το έγγραφο, στο οποίο γίνεται αναφορά σε γερμανικό σχέδιο περί εκχώρησης της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας και ορισμού επιτρόπου για τον έλεγχο της εκτέλεσης του ελληνικού προϋπολογισμού.

Με βάση το έγγραφο, οι αρμοδιότητες του οικονομικού επιτρόπου θα πρέπει να είναι:

- ο έλεγχος όλων των δαπανών του προϋπολογισμού,

- η άσκηση βέτο σε αποφάσεις που θεωρεί ότι δεν συνάδουν με τους δημοσιονομικούς στόχους που έχει επιβάλλει η τρόικα,

Είναι δυνατόν; Και άλλος μετανάστης της Υπατίας συνελήφθει για απόπειρα βιασμού και κάνει… απεργία πείνας (παλι) για να μην απελαθεί!!


Τι λες ρε άντρακλα που κάνεις και απεργία; Να μην απελαθεί το παλικάρι, να ευνουχιστεί ο άντρακλας, ο βαρβατίλας!! Μαροκινός που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού κάνει απεργία πείνας στα Χανιά.
Απεργία πείνας προκειμένου να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.
Πρόκειται για έναν από τους μετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στην «Υπατία» της Αθήνας, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σύμφωνα με την νομοθεσία έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Όμως αυτός, εκμεταλλευόμενος την διοικητική πράξη που είχε εκδοθεί τότε για αναβολή της απέλασης των μεταναστών της «Υπατίας», ζητά να μην απελαθεί μετά την σύλληψή του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ - ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!(Βίντεο)

Πάνω από 15.000 Πατριώτες κι Εθνικιστές, έδωσαν και φέτος βροντερό παρόν τιμώντας τους αδικοχαμένους ήρωες των Ιμίων:
Ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι, πρωτοφανές για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα, πλημμύρισε απόψε τον χώρο γύρω από το Μνημείο των Ιμίων. Η πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία (η οποία είχε αποκλειστεί από κλούβες της αστυνομίας) ξεπέρασε κατά πολύ την πολυδιαφημισμένη πορεία του Πολυτεχνείου