Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΣΤΑΜΑΤΑ να γράφεις Greeklish! Μάθε το γιατί…


Η καταστροφική μόδα των ημερών, η οποία καθόλου αθώα δεν είναι, στα επόμενα χρόνια θα έχει σίγουρα καταστρέψει μεγάλο μέρος του μοναδικού πολιτισμού μας!

Δυστυχώς, η πλειοψηφία θεωρεί το θέμα μη επικίνδυνο και συνεχίζει να το στηρίζει εφόσον δεν καταλαβαίνει την σημαντικότητα του…
Την ίδια ώρα που σε άλλα μέρη του κόσμου η Αρχαία Ελληνική γλώσσα θεωρείται η βάση και το μέλλον των υπολογιστών και ψηφίζεται η θέση της στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, η νεολαία (κυρίως) της Ελλάδας επιμένει Greeklish-τικα!

Το ποσοστό των αποφοίτων σχολών ανωτάτης εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) που χρησιμοποιεί τα Greeklish είναι εκτός από αρκετά μεγάλο και απαράδεκτο.

Επιστολή της μητέρας που έχασε το γιο της στου Φιλοπάππου: «Κύριε Τσίπρα έχετε συνειδητοποιήσει ποια χώρα υπηρετείτε;»

Ανοιχτή επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και προς τους αρμόδιους φορείς, απέστειλε η Λαμπρινή Μουστάκα, μητέρα του 25χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του  το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, στην περιοχή του Φιλοπάππου.
Ειδικότερα, η κυρία Μουστάκα στην επιστολή της επισημαίνει πως ο γιος της απέχοντας για αρκετό καιρό από την ελληνική πραγματικότητα, «δεν γνώριζε την επικινδυνότητα αυτού του χώρου, η οποία δημιουργήθηκε και συντηρείται και με δική σας συνενοχή».

Βουλιάζει η κυβέρνηση στα αρνητικά ξένα δημοσιεύματα για την έξοδο από τα Μνημόνια - «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Η χώρα άλλαξε σελίδα σύμφωνα με την κυβέρνηση, μετά την έξοδό της από τα Μνημόνια την Τρίτη, κάτι το οποίο όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο ξένος τύπος, αναλυτές, ειδικοί, καθηγητές.
Από τη Δευτέρα κιόλας, όταν τυπικά ολοκληρώθηκε το τρίτο Μνημόνιο, άρχισε ο βομβαρδισμός δημοσιευμάτων από ξένα ΜΜΕ για το μέλλον της Ελλάδας. Ενα μέλλον το οποίο σκιαγραφούν λιγότερο αισιόδοξο από ό,τι περιγράφει και υπόσχεται η ελληνική κυβέρνηση. Τα ΜΜΕ με πομπώδεις σε πολλές περιπτώσεις τίτλους έστελναν το μήνυμα ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει και ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται (ξανά) έντονα φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Καιρός – Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες – Αλλάζει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο – Έρχονται (ξανά) βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Παρασκευή (24/08/2018) στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει από το Σαββατοκύριακο, ενώ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τη Δευτέρα πιθανόν οι βροχές και καταιγίδες να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Οζερσάι: Να ανοίξουν το συντομότερο τα οδοφράγματα

Θέλουμε να ανοίξουν το συντομότερο τα σημεία διέλευσης σε Δερύνεια και Απλίκι,  δήλωσε ο «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός», Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Μπαϊράκ» ο κ. Οζερσάι ανέφερε ότι οι "αρχές" στα κατεχόμενα λαμβάνουν μέτρα για το θέμα της μετανάστευσης και τελωνειακά ζητήματα στα δύο σημεία διέλευσης, όπως και για άλλα θέματα, και η διαδικασία συνεχίζεται. «Δεν μπορούμε να φτάσουμε πουθενά κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για αυτά τα θέματα. Ως 'κυβέρνηση' αποδίδουμε σημασία στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων με το άνοιγμα και των δύο σημείων και το υποστηρίζουμε».

Οι άπιστοι της Ανθρωπότητας - Η τεχνητή αλλαγή

Οι άπιστοι της Ανθρωπότητας
Του Ν. Λυγερού

Άτομα σαν τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Κεμάλ κλπ δεν είναι απλώς γενοκτόνοι, διότι αυτό το χαρακτηριστικό περιγράφει τα εγκλήματά τους. Επί της ουσίας είναι άπιστοι της Ανθρωπότητας, δηλαδή δεν πιστεύουν σε αυτή την έννοια και κατά συνέπεια γιατί να ασχοληθούν με τα ανθρώπινα διακαιώματα. Για αυτούς οι άνθρωποι μοιάζουν με έντομα που μπορούν να εξοντώσουν όποτε τους είναι ενοχλητικά. Το πρόβλημα είναι ότι τους ενοχλεί και η ύπαρξή τους, διότι τα συστήματα τους θέλουν άτομα που να μην αντιδρούν, που να μην έχουν ανάδραση, που να εκτελούν απλώς τις εντολές τους και τίποτα άλλο. Έτσι η Ανθρωπότητα ως πολυκυκλική υπερδομή είναι αναγκαστικά ένας εχθρός που πρέπει να αφανιστεί. Η Ανθρωπότητα για αυτούς δεν πρέπει να ξεπερνά τον κύκλο τους, τη ζώνη που ελέγχουν, τον ζωτικό τους χώρο. Κι επειδή η Ανθρωπότητα έχει την υποστήριξη του Χρόνου, οι άπιστοι της

Δεν έχουμε ανάγκη βάρβαρη εκπαίδευση - Δεν θέλουμε ελληνικό γκουλάγκ

Δεν έχουμε ανάγκη βάρβαρη εκπαίδευση
Του Ν. Λυγερού

Όλα τα αυταρχικά συστήματα και ιδιαίτερα ο ναζισμός και ο κομμουνισμός ασχολήθηκαν εντατικά με την υποχρεωτική εκπαίδευση, διότι την έβλεπαν σαν ένα καταναγκαστικό έργο που τους έδινε την ευκαιρία να κάνουν μια οριστική πλύση εγκεφάλου. Σε αυτό το πλαίσιο δεν κάνουν ποτέ αναφορά στις γενοκτονίες. Γι’ αυτό είναι πάντα επικίνδυνο να ακούμε Υπουργούς Παιδείας που δεν θέλουν να υπάρχει καμιά αναφορά στις γενοκτονίες στα σχολικά βιβλία. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει όταν θέλουν μερικοί να αλλάξουν τα ονόματα περιοχών με ιστορικό παρελθόν ή ακόμα όταν θέλουν να επιβάλλουν ένα νέο γλωσσάριο που αλλάζει όλες τις θεμελιακές έννοιες, εκφυλίζοντάς τις. Δεν έχουμε ανάγκη βάρβαρη εκπαίδευση. Δεν υπάρχει λόγος να την αποδεχθεί ο Ελληνισμός διότι πολύ απλά