Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου γίνεται… Number One στη Eurovision(Βίντεο)

Είναι η πρώτη νίκη της Ελλάδα στα 31 χρόνια συμμετοχής της στο θεσμό.
Τραγουδώντας το «My Number One» στο Κίεβο, σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Ναταλίας Γερμανού, η Έλενα, με μία σέξι δημιουργία του Ρομπέρτο Καβάλι και με το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού, έβαλε την Ελλάδα στην μουσική κορυφή της Ευρώπης, ξεσηκώνοντας ξέφρενους πανηγυρισμούς και φέρνοντας τη διοργάνωση του 2006 στην Αθήνα.

AdTech Ad
Θυμηθείτε την εμφάνισή της:

Κύπρος:493 υποψηφιότητες για τις 56 έδρες Αμείωτη μάχη μεταξύ μεγάλων και μικρών κομμάτων για τις ψήφους

Γράφει: Ανδρούλα Ταραμουντά 
Από το philenews
 
Λευκωσία: Σε δύο ταμπλό κτυπούν την υστάτη οι πολιτικοί σχηματισμοί που κατέρχονται στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να πετύχουν τις στοχεύσεις τους σε εκλογικά ποσοστά και έδρες στη νέα Βουλή. Στους απέχοντες από την εκλογική διαδικασία, κυρίως τους προερχόμενους από τις παραδοσιακές τους κολυμπήθρες και σε όσους οδεύουν προς άλλες επιλογές, με ζητούμενο τον επαναπατρισμό ψήφων. Η μεγάλη μάχη δίνεται μεταξύ μικρών και μεγάλων, καθώς έντονα προβάλλεται από τους νέους σχηματισμούς αλλά και όσους στοιχίζονται απέναντι από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ο στόχος για συρρίκνωση των κοινών ποσοστών τους προκειμένου να δοθεί ένα μήνυμα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό αλλά και τη διαχείριση της οικονομίας.

Κύπρος: Η Αστυνομία σκότωσε άντρα που απειλούσε να σφάξει τον γιο του - Στη Ορόκληνη (Εικόνες)

ΠΗΓΗ philenews / ΚΥΠΕ
Φωτο: Πάμπος Βάσιλας 


Λάρνακα: Νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας έπεσε σήμερα το πρωί Αιγύπτιος, ο οποίος καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας κρατούσε όμηρο το αγοράκι του, ηλικίας 16 μηνών, και απειλούσε να το σκοτώσει. Το θρίλερ κράτησε δώδεκα ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις επτά χθες το βράδυ γείτονες ειδοποίησαν τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι από ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ζεύγος αλλοδαπών και βρίσκεται κοντά στο Κοινοτικό Μέγαρο Ορόκλινης, ακούγονταν φωνές και καυγάδες.

Μαρτυρίες χριστιανών της Ανατολής: τα μέλη της Daesh χτύπαγαν το κεφάλι της μικρής μου κόρης στον τοίχο, εξαφάνισαν τον άνδρα μου(Βίντεο-Φωτό)

Caγυγυθγ Capγυγυη
Στο φιλμ του Didie Martiny  που προβλήθηκε από το γαλλικό ΑRTE στις 17.5.16 καταγράφεται μέρος από το δράμα των χριστιανών της Ανατολής όπου αναφέρονται και συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν όλο το μίσος των ισλαμιστών μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανοί.
Στον κατααυλισμό προσφύγων στο Εrbil στο ιαρακινό ημιαυτόνομο Κουρδιστάν έχουν βρει καταφύγιο 2000 πρόσφυγες κυρίως χριστιανοί αλλά υπάρχουν και Yezidi.Eκεί μένει πλέον και η Nidhal Dawod μια χριστιανή πρόσφυγας που καταθέτει την μαρτυρία της:

H Μόσχα καλεί την Τουρκία ν΄αφήσει τους διεθνείς παρατηρητές να μπουν στις κουρδικές περιοχές

Η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών η Maria Zakharova μίλησε την Πέμπτη εναντίον της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι κουρδικές περιοχές στην Τουρκία και εξόρκισε την τουρκική κυβέρνηση ν΄αφήσει τους διεθνείς παρατηρητές να εισέλθουν στην περιοχή για να συντάξουν την έκθεσή τους για τις πολεμικές συγκρούσεις και τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται οι πολίτες.
Η Maria Zakharova δήλωσε ότι «παρά όλες τις διεθνείς προσπάθειες να ερευνηθούν  οι μάχες στη ΝΑ Τουρκία,η Τουρκία δεν επιτρέπει στους παρατηρητές να πάνε εκεί. »Η Zakharova δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου ότι περισσότεροι από 300 πολίτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις από τον τελευταίο Ιούλιο.

Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης της EgyptAir ανάμεσα σε συντρίμμια και πτώματα - ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΧΕ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του CBS News, έχει εντοπιστεί το μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης της Egypt Air, στην περιοχή όπου έχουν ήδη εντοπιστεί πτώματα και συντρίμμια από την πτώση του αεροσκάφους. Το CBS News επικαλείται και πηγές της αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Το αεροπλάνο Airbus 320 της EgyptAir, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Κάιρο και κατέπεσε την Πέμπτη στη Μεσόγειο, είχε εκπέμψει αυτόματα μηνύματα για παρουσία καπνού στην καμπίνα του αεροσκάφους, επιβεβαίωσαν σήμερα οι ερευνητές από το Γαλλικό Γραφείο Ερευνών Δυστυχημάτων, κρίνοντας ωστόσο πως είναι ακόμη πολύ νωρίς ν’αποτολμηθεί οποιαδήποτε ερμηνεία αυτών των στοιχείων.

Πλημμύρες και καταστροφές σε όλόκληρη τη χώρα - Μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες - ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ(Φωτό- Βίντεο)

Της Χριστίνας Φλάσκου
Από το pronews


Πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις είναι μόνο μερικά από τα φαινόμενα που παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες σε διάφορες περιοχές, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας. Τα φαινόμενα είναι κατά τόπους έντονα, με σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσιακά και η Αστυνομία να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω εικόνες από την Πορταριά Χαλκιδικής η οποία, όπως φαίνεται έγινε... Βενετία.

Σοκ: «Παγώνουν» με αιφνιδιαστική τροπολογία τα ειδικά μισθολόγια - Κατατέθηκε αργά χθες το απόγευμα στη Βουλή

Σφοδρή αντίδραση από ΝΔ: «Ποιος είναι ο πυθμένας της κοροϊδίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;» Αναστέλλεται με τροπολογία κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή των λειτουργιών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Η απόφαση, η οποία αφορά δικαστικούς λειτουργούς, στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας κ.ά., προωθείται μέσω τροπολογίας των υπουργών Ευκλ. Τσακαλώτου και Γ. Χουλιαράκη που κατατέθηκε αργά χθες το απόγευμα στη Βουλή, με στόχο να ψηφιστεί μαζί με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το αύριο το βράδυ.