Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Γ.Δρακούλης:«Σε θέματα που βάλλεται η Παιδεία η ανεκτικότητα δεν έχει θέση»


Η ανευθυνότητα και η αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών πλήττει την Παιδεία, καθώς αφήνει μακριά από τα σχολεία τους 6.500 μαθητές της Αχαΐας, γιατί η Κυβέρνηση δεν μερίμνησε να αποπληρώσει τα οφειλόμενα απέναντι στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας και στα μισθωμένα ταξί με συνέπεια η δωρεάν μεταφορά των μαθητών να διακόπτεται.
Το τεράστιο οικονομικό ποσό που έχει συσσωρευτεί λόγω της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών είναι δυσβάσταχτο για τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων και των ταξί που δεν μπορούν να συνεχίζουν να το “σηκώνουν” και συνεπώς οδηγούνται στην διακοπή της μεταφοράς των μαθητών.

Αντίο καλέ μας άνθρωπε- Έφυγε ο Θανάσης Βέγγος


Έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Θανάσης Βέγγος. Κατέληξε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας στον Ερυθρό Σταυρό 
Η Ελλάδα βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Θανάση Βέγγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, στον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλευόταν.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 την Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο.
Ο "καλός μας άνθρωπος" έδωσε μάχη με τον θάνατο επί μήνες, καθώς ήταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.
Ο ηθοποιός δεν είχε εμφανίσει κανένα σημάδι επαφής με το περιβάλλον τις τελευταίες ημέρες, μετά από το οξύτατο εγκεφαλικό που υπέστη το χειμώνα.