Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Άνοιξε η γη στην Μικρά Ασία και «ξερνάει» συνέχεια Ελλάδα- Τάφος 2300 ετών ανακαλύφθηκε στην Σαμψούντα !

Δεν εξηγείται  διαφορετικά,  τα  ποτισμένα με αίμα «άγια χώματα» της Μικράς Ασίας μας «ξερνάνε» συνέχεια Ελλάδα, καταδεικνύοντας σε όλο το πλανήτη  τον αληθινό «νοικοκύρη» αυτής της τεράστιας περιοχής.
Όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν δεν πρόκειται ποτέ  οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στα χώματα του ελληνικού Πόντου .

Η Αγκυρα προσκαλεί την Apple να εγκατασταθεί στην Τουρκία και προσφέρει πλεονεκτήματα - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ

Το πλήγμα στην Apple από την απόφαση της Κομισιόν να πληρώσει 13 δισ. ευρώ σε φόρους στην Ιρλανδία ήταν βαρύ.
Πρόκειται για φόρους που γλίτωσε η αμερικανική εταιρεία χρησιμοποιώντας ως έδρα των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων το φορολογικά φιλόξενο Δουβλίνο.
Η επόμενη ημέρα ποια θα είναι όμως για τη μεγάλη εταιρεία; Μήπωςθα  πρέπει να εγκαταλείψει την προνομιακή φορολογική εστία της Ιρλανδίας που επί πολλά χρόνια την διευκόλυνε ή την ανεχόταν στις συναλλαγές της; Και αν ναι, πού να εγκατασταθεί;

«Κατακλυσμός» από ειδήσεις τις τελευταίες ημέρες για ύπαρξη εξωγήινης ζωής - Τι συμβαίνει; ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ NASA ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ «ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ»(Βίντεο)

Της Χριστίνας Φλάσκου 
Από το pronews

Υπήρξε εξωγήινο σήμα που ελήφθη από γήινο ραδιοτηλεσκόπιο, όπως μετέδωσαν χθες ταυτόχρονα το pronews.gr (διαβάστε σχετικά εδώ) και ο βρετανικός Independent;

Το σήμα ήταν πολύ ισχυρό, προερχόταν από ένα κοντινό αστέρι από έναν κοντινό πλανήτη, το HD164595 στον αστερισμό του Ηρακλή το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 95 ετών φωτός και έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το δικό μας πλανήτη.

Ποιες συντάξεις μειώνονται τον Σεπτέμβριο

ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΩΣ 38% ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΕ ΕΞΙ ΤΑΜΕΙΑ

Περαιτέρω πίεση στους συνταξιούχους με μεγάλο μαχαίρι στο εισόδημά τους έρχεται τις επόμενες ημέρες, αφού θα γίνουν οι πολυσυζητημένες μειώσεις σε 150.000 επικουρικές που θα αγγίξουν ακόμη και το 38% και θα φανούν στις συντάξεις που θα καταβληθούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.
Η νέα «ψυχρολουσία» μεσοσταθμικά αφορά 60-70 ευρώ, ενώ οι περικοπές σε ακραίες περιπτώσεις θα φθάσουν και τα 140 ευρώ.
AdTech Ad
Συνολικά, ο δεύτερος γύρος επανυπολογισμού που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου αφορά 806.000 επικουρικές συντάξεις από 6 πρώην Ταμεία (νυν κλάδους του ΕΤΕΑΕΠ).

Καταρρέουν οι εξαγωγές - Στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2012 - Ποια είναι τα top εξαγόμενα προϊόντα

Σήμα κινδύνου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων - Η συνολική αξία υποχώρησε κάτω από το όριο των 12 δισ. ευρώ - Ιταλία και Γερμανία οι καλύτερες αγορές 
Αν οι εξαγωγικές επιδόσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν φέτος αντίστοιχες των περυσινών, το ΑΕΠ της χώρας θα γνώριζε αύξηση κατά 0,9% αντί ύφεσης 0,9%, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων παρουσιάζοντας την ανάλυση του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών για το εξωτερικό εμπόριο της χώρας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.