Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" Μόνον Έλληνες στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αυτός ο κανόνας του "Μόνο Έλληνες" που ίσχυε για τα περισσότερα πανελλήνια αθλητικά γεγονότα, ίσχυε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα. Προφανώς διότι οι ίδιοι οι αγώνες ενσωμάτωναν μία ιερή θρησκευτική τελετή και εορτή. Όποιος δεν ήταν Έλληνας ή Ιδαίος (αυτός που ορκίζεται οπαδός και λατρεύει την επικείμενηι θρησκεία ) δεν είχε την άδεια να συμμετέχει ή να εκπροσωπεί ομάδα ανθρώπων που δεν ακολουθούν αυτή την θρησκεία.
Έτσι οι ίδιοι οι αγώνες θεωρούνταν εξ ολοκλήρου ελληνική υπόθεση. Επίσης ήταν θέμα εθνικής υπερηφάνειας την οποία πολλοί σημερινοί αυτοαποκαλούμενοι ιστορικοί και κοινωνιολόγοι την λένε προκατάληψη και ρατσισμό, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Κατά τους αρχαίους Έλληνες, αυτοί που θεωρούνται Έλληνες και όχι "βάρβαροι" ήταν αυτοί που:

Αίγυπτος: Βρέθηκε τάφος ζυθοποιού των φαραώ


Ο τάφος, είναι διακοσμημένος με πολύχρωμες τοιχογραφίες, ανήκε στον ζυθοποιό της πόλης του Λούξορ
Εκτιμάται ότι έζησε πριν από 3.200 χρόνια, την εποχή που βασίλευε η 19η δυναστεία
Τον τάφο του ζυθοποιού των Φαραώ στη νεκρόπολη των Θηβών, στο Λούξορ, ανακάλυψαν Ιάπωνες αρχαιολόγοι, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου.
Ο υπουργός Μοχάμεντ Ιμπραχίμ δήλωσε ότι η ανακάλυψη του τάφου του Χόνσο Εμ Χεμπ «είναι μια από τις σημαντικότερες» που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο Λούξορ, μια πόλη στα νότια της χώρας, διάσημης για τους φαραωνικούς ναούς της στις όχθες του ποταμού Νείλου.

«Έφαγαν» τον Πενταδάκτυλο - Τεράστια οικολογική καταστροφή

Του Φρίξου Δαλίτη / philenews
Φωτογραφία: Ανδρέας Μανώλη

Aπό το philenews

Λευκωσία: Αισθητά είναι τα σημάδια της τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής που συντελείται στην οροσειρά του Πενταδακτύλου από την αλόγιστη δραστηριότητα των 24 περίπου παράνομων λατομείων που δραστηριοποιούνται στην κατεχόμενη περιοχή.

Το έγκλημα φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού και το κατέγραψε ο φωτορεπόρτερ του «Φ» Ανδρέας Μανώλης. Σχεδόν το μισό βουνό έχει λατομευθεί, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος ολοκληρωτικού αφανισμού του.

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣ...23ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΝΑΟ

Ο νεαρός κόπτης αιμόφυρτος από το σεκταριστικό μίσος
Ο νεαρός κόπτης αιμόφυρτος από το σεκταριστικό μίσος
Βρυξέλλες,Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.
Στις 02.01.13 υπέκυψε στα τραύματά του ο 23χρονος κόπτης Εhad Ghattas μετά την επίθεση με σφαίρες που δέχθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο.Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μετά από μια σύντομη όσο και άνιση μάχη με τον θάνατο.
Τα μέλη των “Αδελφών Μουσουλμάνων” συνέχισαν τις τρομοκρατικές τους απόπειρες κατά την διάρκεια της εορταστικής επετείου της αλλαγής της χρονιάς.Οι διαδηλωτές έριξαν πυρά στον αέρα κοντά στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ain Shams στο Κάιρο και ενώ στο εσωτερικό τους ήταν σε εξέλιξη λειτουργία επ΄ ευκαιρία του νέου έτους.Μια από τις σφαίρες που εκτόξευσαν οι εξτρεμιστές βρήκε τον άτυχο Εhab στο κεφάλι.

ΣΥΡΙΑ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (Βίντεο)



αποκεφαλισμός στρατιώτ στη Μααλούλα
Αποκεφαλισμός στρατιώτη στη Μααλούλα

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Εικόνες φρίκης από τον αποκεφαλισμό και τα βασανιστήρια διαπόμπευσης ενός νεαρού στρατιώτη στην ιστορική κωμόπολη της Μααλούλα λίκνο του χριστιανισμού δημοσιεύει το maloula.org. Αυτή η βάναυση και απάνθρωπη συμπεριφορά αποτελεί πλέον καθημερινότητα σε περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμιστές  στη Συρία.  Η βαρβαρότητα όμως έχει και άλλες πτυχές.  Στο Χαλέπι, πολίτες συλλαμβάνονται και υποβάλλονται σε δημόσιους εξευτελισμούς όπως μαστίγωμα από τους ισλαμιστές αντάρτες της “Ahrar Ash Sham” γιατί δε σεβάστηκαν τις ώρες προσευχής την Παρασκευή.

Η Αρχαία Ελληνική πόλη Άντανδρος στην Μ.Ασία(...εκεί ο Πάρης έδωσε το μήλο στην Αφροδίτη.)


Ο λόγος για την αρχαία ελληνική πόλη Άντανδρο στην Μικρά Ασία, εκεί υπάρχουν πολλά έργα τέχνης που έχουν ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών.
Η πόλη βρίσκεται στην περιοχή της Edremit Balikesir, πιο γνωστό στην Ελλάδα ως Παλαιόκαστρο. Τα ευρήματα των ανασκαφών εκτίθενται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Προύσας. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, και των κατοίκων της, εκεί ο Πάρης έδωσε το μήλο στην Αφροδίτη.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; Ποια "τουρκική εισβολή στην Θράκη"; Το ΤΑΙΠΕΔ απλά την πουλάει στην Τουρκία!


Εκτάσεις σε στρατηγικά σημεία που συνορεύουν με μειονοτικές περιοχές μέχρι και ποτάμια της Θράκης, βγάζει στο "σφυρί" το ελεγχόμενο από την τρόια ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς η κυβέρνηση Α.Σαμαρά να αντιδρά και ενώ είναι σαφές ότι πρόκειται για μία πολιτική που υπερβαίνει κατά πολύ το ξεπούλημα που κάνουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος: 
Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους ακόμα και σε Τούρκους αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα χωρίς να εξετάζει αν πρόκειται για Τούρκους ή άλλους ισλαμιστές.

Α.Γεωργιάδης: «Δίκαιο μέτρο τα 25 ευρώ» - Θα τα δίνουν άνεργοι & ανάπηροι!

Θα πληρώνουμε 25 ευρώ στα νοσοκομεία για να καλύπτουμε και τα νοσήλεια των λαθρομεταναστών όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Α.Γεωργιάδη σήμερα στο ΣΚΑΙ.Το 25ευρο μάλλιστα στα νοσοκομέία είναι κοινωνικά δίκαιο και απαραίτητο σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας!
Πρόκειται για τη "φαεινή" ιδέα, όποιος έχει την "τύχη" να σπάσει το πόδι του ή κάτι χειρότερο να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει και 25 ευρώ για τη νοσηλεία του στα δημόσια νοσοκομεία, αλλιώς να κάτσει να "ψοφήσει" στο σπίτι του, αν στο μεταξύ δεν του τοέχει πάρει η Εφορία.

Κβαντικός υπολογιστής, από την NSA, ως το απόλυτο όπλο παρακολούθησης

Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA προσπαθεί να αναπτύξει έναν κβαντικό υπολογιστή που θα μπορεί να σπάσει κάθε επιπέδου κρυπτογράφηση, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται Washington Post από το «φάκελο Σνόουντεν».
Η ανάπτυξη κβαντικού υπολογιστή θεωρείται κατά γενική ομολογία ο στόχος για το επόμενο βήμα στην πληροφορική, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει πως η NSA δεν βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξή του από άλλους ερευνητές.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Washington Post, ο υπολογιστής πάνω στον οποίο εργάζεται η NSA, θα της επιτρέψει να σπάζει τους κώδικες πληροφορικής που προστατεύουν τραπεζικά και ιατρικά απόρρητα και πληροφορίες της κυβέρνησης ή του κόσμου των επιχειρήσεων.

Ρομπότ που μιμούνται τις σαύρες θα χρησιμοποιούνται για την επισκευή διαστημοπλοίων (Βίντεο)

Ρομπότ τα οποία θα μπορούν να «μιμούνται» τα πόδια των σαυρών, αναρριχώμενα και κινούμενα σε εξωτερικά τοιχώματα διαστημοπλοίων με σκοπό την επισκευή τους αναπτύσσει η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).
Η εικόνα «στρατών» από μικρά ρομπότ τα οποία σπεύδουν να επισκευάσουν προβλήματα σε σκάφη που βρίσκονται στο κενό του Διαστήματος συναντάται σε πολλές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται ερευνητές της ESA και του Πανεπιστημίου Simon Fraser στον Καναδά, οι οποίοι εξέθεσαν στεγνά κολλώδη υλικά σε συνθήκες Διαστήματος, διαπιστώνοντας ότι διατηρούσαν τον κολλώδη χαρακτήρα τους.

Η έρευνα που ΣΟΚΑΡΕΙ - Στοπ στην παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο ... Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει όλος ο κόσμος-Διαδώστε το!!!

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/70913000/jpg/_70913692_sweetie.jpg
Στοπ στην παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο
Υπέγραψε το ψήφισμα τώρα http://youtube.com/sweetie

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ




Η ΑΠΑΤΗ ...πώς ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (με την ίδια μέθοδο που περιγράφεται στο παραπάνω άρθρο, άλλες δύο περιπτώσεις που αφορούν σε πολύ μεγαλύτερα ποσά, 25 δις € και 44 δις €. Προσέξτε ότι εισάγεται και εδώ με υπογραφή Προβόπουλου ο όρος που αναφέρεται "σε κατάπτωση της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου" ... και με αυτόν τον όρο οι τράπεζες δεν επιστρέφουν τίποτα στους δανειστές (εδώ ΕΚΤ), και μετά δάνεια τα περνούν στο Δημόσιο Χρέος, δηλαδή στις πλάτες του λαού).

Το γράφημα που προκαλεί παγκόσμια ανατριχίλα…Από το κραχ στον παγκόσμιο πόλεμο;



Γνωστοί διαχειριστές Hedge Funds αρθρογραφούν τις τελευταίες εβδομάδες βλέποντας σαφή παραλληλισμό στην πορεία του οικονομικών μεγεθών με αυτή του “μαύρου” 1929. Τις τελευταίες ημέρες, η διακύμανση του ΓΔ Dow Jones έχει βαλθεί να τους επιβεβαιώσει καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο γράφημα, η πορεία προς το 1929 δείχνει να επαναλαμβάνεται.
Εάν ταυτίσουμε τους δείκτες για το αντίστοιχο διάστημα των τελευταίων 18 μηνών, το γράφημα προκαλεί όντως ανατριχίλα (κλικ για μεγένθυση). Σαν κακόγουστη φάρσα, η ταύτιση που σύμφωνα με την “κόκκινη γραμμή”, το πρώτο μισό του Γενάρη είναι το σημείο κλειδί που θα δείξει εάν η ιστορία επαναλαμβάνεται. Σε λίγες εβδομάδες δηλαδή.

Κυνική παραδοχή της μεθόδευσης από τον Βενιζέλο. "Δεν υπήρξε ποτέ Plan B. Μόνο το Μνημόνιο"


Σε μια ακόμη προσπάθεια του αρχομανή βουλιμικού αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης Ε. Βενιζέλου να δείξει ένα ειλικρινές πρόσωπο προς τη κοινωνία, προέβη σε μια κυνική αποκάλυψη της μεθόδευσης για την "αιχμαλωσία" της χώρας στις τάξεις των μνημονίων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε άρθρο του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός ξέρει ότι με ψέματα και ψευδαισθήσεις δεν μπορεί να πορευτεί πλέον η Πατρίδα μας» και προσθέτει ότι "η κρίση που υπήρχε προ πολλού, έφερε το Μνημόνιο ως μικρότερο κακό σε σχέση με την απόλυτη καταστροφή της ανεξέλεγκτης οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής χρεοκοπίας", παραδεχόμενος ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο Plan B.

Πάνε να φορτώσουν μόνο σε στρατιωτικούς τα σκάνδαλα των εξοπλισμών για να γλιτώσουν πολιτικοί

ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ onalert.gr

Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι εξοπλισμοί και οι προμήθειες γίνονταν μέσα από ένα δαιδαλώδες σύστημα στο οποίο εμπλέκονταν πολλοί ακριβώς για να είναι δύσκολο να βρεις άκρη. Ο κ.Παναγιώτης Ευσταθίου με την απολογία του στον ανακριτή μας εξήγησε ότι όλα ήταν πάρα πολύ απλά. Αρκεί να έβρισκες τους κατάλληλους αξιωματικούς και έκανες τη δουλειά σου!Έδινες το κάτι τις σου -από 50 έως 300.000 ευρώ τα ποσά που ανέφερε- και όλα έπαιρναν το δρόμο τους. Πολιτικοί; Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί! Άκουγαν με θρησκευτική ευλάβεια όλα όσα τους έλεγαν οι στρατιωτικοί και εκτελούσαν κατά γράμμα τις εισηγήσεις τους! Οι αγορές αποφασίζονταν στο ΚΥΣΕΑ βέβαια αλλά είναι γνωστό ότι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί που συμμετείχαν σ΄ αυτά...έτρεμαν μήπως και εισβάλλουν οι στατηγοί, οι ναύαρχοι και οι πτέραρχοι στο ΚΥΣΕΑ και αρχίσουν τις καρπαζιές!

Αίσχος και ντροπή!Πέθανε ανασφάλιστος καρκινοπαθής αναζητώντας νοσοκομείο να τον δεχτεί

Αθήνα:Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 66χρονος άνεργος και ανασφάλιστος καρκινοπαθής, αναζητώντας νοσοκομείο για να τον δεχτεί, πράγμα που δεν συνέβη, όπως καταγγέλλει το Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, το οποίο είχε σημάνει συναγερμό για 10 ανασφάλιστα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 66χρονος, η ζωή των οποίων βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μετά τον θάνατο του 66χρονου, εννέα ασθενείς παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να νοσηλευτούν άμεσα σε νοσοκομείο.

Paul Hellyer πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά - «Τέσσερα είδη εξωγήινων βρίσκονται στη Γη» (Βίντεο)

Ο Paul Hellyer ήταν πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά κατά τη διάρκεια του «ψυχρού πολέμου» στον Καναδά ισχυρίζεται ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις «φυλές» από αυτούς οι όποιοι βρίσκονται ήδη στον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον Hellyer οι εξωγήινοι είναι εδώ για να βοηθήσουν καθώς ανησυχούν τόσο για την περίπτωση των πυρηνικών όσο και για τις κλιματικές αλλαγές.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε:

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΖΟ, LIVE... Εκπληκτικό βίντεο: Η βύθιση του TCG Değirmendere στο ναύσταθμο της Σμύρνης


Εντυπωσιακό βίντεο από την ανατροπή και ημιβύθιση του ρυμουλκού του τουρκικού στόλου TCG Değirmendere (Α-576) ύστερα από αιφνίδια εισροή υδάτων στις 23/12, κυκλοφόρησε πριν λίγο στο διαδίκτυο.
Ακούστε τις αγωνιώδεις κραυγές που συνοδεύουν την αντροπή του πλοίου.

Στο πλοίο εκτελούντο εργασίες στα ναυπηγεία Alaybey της Σμύρνης όπου πραγματοποιείται η συντήρηση των σκαφών του τουρκικού Ναυτικού που υπάγονται στην λεγόμενη νότια Διοίκηση.

"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ PIMCO Κομισιόν: "Ούτε το 2015 στις αγορές η Ελλάδα - Άδειασμα σε Σαμαρά & Στουρνάρα


Η απάντηση στον Α. Σαμαρά και στο Γ. Στουρνάρα ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2014, λες και αυτό θα φέρει λεφτά στις τσέπες των Ελλήνων, έρχεται από παράγοντες των ίδιων των αγορών. Τι υποστηρίζουν; Πώς είναι κάτι αδύνατο να συμβεί με τα δεδομένα που υπάρχουν και η κυβέρνηση εξαπατά τον ελληνικό λαό για καθαρά πολιτικούς και προεκλογικούς σκοπούς.

Η κυβέρνηση στον πανικό της να αντιστρέψει το κλίμα που την φέρει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις δημοσκοπήσεις και τελικώς να οδεύει ολοταχώς προς την κατάρρευση μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών προβαίνει σε κινήσεις οι οποίες κανένα θετικό αντίκτυπο δεν θα έχουν στη ζωή των Ελλήνων, όταν τα μέτρα που έχει λάβει εξοντώνουν το λαό.

“Κρύβει” αρχαιολογικό θησαυρό το σπίτι της κυρίας Κοκοβίκου!

Πάγωσε η πώληση του διάσημου σπιτιού της Ελενίτσας και του Αντωνάκη...
Πωλείται ή όχι τελικά το σπίτι του διάσημου ζεύγους Κοκοβίκου της ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας “Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα” στην Πλάκα;
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ακίνητο της οδού Τριπόδων 32, όπου το 1965 γυρίστηκε μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες τους ελληνικού κινηματογράφου, βρίσκεται μέχρι και σήμερα ανάμεσα στα νεοκλασσικά και διατηρητέα ακίνητα που μεταβιβάστηκαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου,

Μίζες με ονοματεπώνυμο – Εμπλοκή και άλλου πολιτικού(Βίντεο)

Στα χέρια των δικαστικών αρχών της χώρας βρίσκονται τα ονόματα 10 υπηρεσιακών παραγόντων και αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς που φέρονται να έγιναν αποδέκτες παράνομων πληρωμών για τις προμήθειες πολεμικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο Π.Ευσταθίου δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων πολιτικών προσώπων αλλά έδωσε αρνητικές απαντήσεις.

ΗΠΑ:Καταγγελία-σοκ για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη 16χρονη Μυρτώ

Η Ομοσπονδία Βοστώνης αρνείται να δώσει πάνω από 110.000 δολάρια που συγκεντρώθηκαν από την ομογένεια για τη θεραπεία της μικρής Μυρτούς.Μια σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τα χρήματα που μαζεύτηκαν για την 16χρονη Μυρτώ, της οποίας το δράμα, συγκλόνισε Ελλάδα και ομογένεια, κάνει δικηγόρος στην ομογενειακή εφημερίδα «PROINI.us».

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη νοσηλεύεται σε θεραπευτήριο της Βοστώνης έπειτα από βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τον παράνομο μετανάστη Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα της και τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Βόμβα του καθηγητή Πανά για τις ευρωεκλογές!

Βόμβα του καθηγητή Πανά για τις ευρωεκλογές!
Πλήρη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό «προβλέπει» ο καθηγητής στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδας Πανάς, ενόψει των ευρωεκλογών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του καθηγητή, που βασίζονται στα στοιχεία από το ευρωβαρόμετρο, οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στα πολιτικά δεδομένα.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Πανάς, πρώτο κόμμα αναμένεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό που θα αγγίζει το 20%, στη δεύτερη θέση «βλέπει» τη Χρυσή Αυγή, με ποσοστό που εκτιμά ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 14-15% και η ΝΔ θα είναι τρίτο κόμμα, με ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 13%.