Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Ευτυχώς, η Βουλγαρία απορρίπτει κάθε συζήτηση για την απόδοση του ονόματος “Μακεδονία” έστω και με γεωγραφικό προσδιορισμό στο κράτος των Σκοπίων. Ας το εκμεταλλευθούν για μία φορά οι ελληνόφωνοι αξιωματούχοι.
«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις επιφυλάξεις της Σόφιας για ενδεχόμενη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, του τύπου

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 2 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΡΑΤΕ...!!!

Επίθεση από δυό αλλοδαπούς δέχθηκε δεκαπεντάχρονη μαθήτρια στην Ρόδο την ώρα που κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης για να συναντηθεί με συμμαθητές της και διερχόμενη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η επίθεση συνέβη στο...
Πάρκο απέναντι από το Πανεπιστήμιο και μόλις η μαθήτρια είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της. Ένας εκ των δύο αλλοδαπών προσέγγισε την νεαρή από πίσω αρπάζοντας την από το λαιμό και με προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με καφαλοκλείδωμα, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε το ψαχούλεμα προφανώς για να κλέψει ότι πολύτιμο μπορεί να είχε πάνω της.

Ρόδος:ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ Κ.Α.Ι.Ρ (Φωτό και Βίντεο)

Σήμερα κυριακή 10/6/12 η ομάδα κρούσης ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Ρόδου έκανε επιτόπιο ντου" στα κτίρια της παλιάς Κ.Α.Ι.Ρ για να εξακριβώσει πληροφορίες σχετικά με άνδρο λαθρομεταναστών...
που δημιουργήθηκε στα κτίρια της Κάιρ !!!

Από ότι θα διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό οι πληροφορίες δεν ήταν ψεύτικες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ !!

ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΡΟΔΟ

O επόμενος πόλεμος για το Ναγκόρνο Καραμπάχ

O επόμενος πόλεμος της Ορθοδοξίας
Κι ενώ η διεθνής κοινή γνώμη έχει στραμμένη την προσοχή της στην Συρία, ένας άλλος πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει –αναθερμανθεί μάλλον- στα μαρτυρικά υψίπεδα του Καυκάσου.
Η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας σε Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία και Γεωργία για να προσπαθήσει να φέρει σε μια συμφωνία τις αντικρουόμενες πλευρές.
Ωστόσο, η πολιτική και στρατιωτική ενδυνάμωση του Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και περισσότερους υπηκόους του να ονειρεύονται την απελευθέρωση του Ναγκόρνο Καραμπάχ από τους Ορθόδοξους και την επανενσωμάτωση της περιοχής στο ισλαμικό τους κράτος.

Τραυματίες από το σεισμό που ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,8 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα μεταξύ της Ρόδου και της Τουρκίας...
δήλωσε ο υπεύθυνος της διεύθυνσης υγείας της επαρχίας Μούγλα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς

Ο σεισμός, σύμφωνα με το σεισμολογικό ινστιτούτο του Καντιλί, στην Κωνσταντινούπολη, ήταν μεγέθους 6 βαθμών, και σημειώθηκε στις 15:44 ώρα Ελλάδος ανοιχτά του μικρού θερέτρου Ολουντενίζ, στην επαρχία Μούγλα.

Το ινστιτούτο του Καντιλί είχε αρχικά αναφέρει ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών.

Στην Ελλάδα η Νυρεμβέργη δεν ήλθε ποτέ, έτσι κύριε υπηρεσιακέ πρωθυπουργέ;


exofilo-koukouna 

 To θεμα δημοσιευεται στην σημερινή “Κυριακάτικη  Δημοκρατία”  από το olympia
 
Μετά τις αποκαλύψεις για τις μπίζνες του κυρίου Ζανιά, την κυρία Κιάου υπερμάχης του Ανάν, τρίτωσε για την υπηρεσιακή κυβέρνηση με την αποκάλυψη του κορυφαίου συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα που επιμένει να θυμάται. Εύγε άξιε Έλληνα.
Η υπηρεσιακή κυβέρνηση που υπογράφει με ευκολία τους διωγμούς μικροοφειλετών και τις κατασχέσεις περιουσιών, που δίνει τα δις στις τράπεζες με χαρακτηριστική ευκολία…
Στο νέο βιβλίο του με τίτλο “Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια”, εκτός από άλλα ενδιαφέροντα, ο ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας, ειδικευμένος στα κατοχικά θέματα, κάνει αποκαλύψεις και για την οικογένεια του σημερινού υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου.

Η Ελλάδα κατακτά παγκοσμίως τη δεύτερη θέση για τις καθαρές ακτές της

Τη δεύτερη θέση στον κόσμο, κατέκτησε η Ελλάδα, ανάμεσα σε 48 χώρες, σε ότι αφορά τις πιο καθαρές ακτές, ακριβέστερα κέρδισε 394 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και άλλες 9 για τις μαρίνες της! Να σημειωθεί ότι στην κορυφή της λίστας ....

βρίσκεται η Ισπανία με 511 γαλάζιες σημαίες στις παραλίες της και άλλες 92 σε μαρίνες. 

Γιατί λείπει από παντού το χρήμα.. (Βίντεο)

Σχόλιο από ALEXANDER

Για Ελλήνικούς υπότιτλους πατήστε το cc κουμπί.

Ο Χρυσοχόος Fabian και η απάτη των τόκων..Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως...φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.Αν μη τι άλλο θα σας δώσει να καταλάβετε την βασική αρχή λειτουργίας του χρηματοοικονομικού συστήματος έτσι όπως έχει στηθεί ως χρηματοπιστωτικό από κάποιους στο παρελθόν. Θα δείτε πόσο ύπουλα ο τόκος ευθύνεται για την μιζέρια όλου του κόσμου.

Stratfor & JSSNews: "Έρχονται εξεγέρσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία" - "Η Ρωσία έτοιμη..."

Mείζονα γεωστρατηγική αναταραχή σε όλη την Ευρώπη βλέπουν πλέον με όλο και μεγαλύτερη σαφήνεα αμερικανικά think tanks, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που σαρώνει την ευρωζώνη. Όπως αναφέρει ο Jonathan-Simon Sellem στο JSSNews, αλλά και το ίδιο το Stratfor.
"Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν θα το ομολογήσουν ανοιχτά, αλλά φοβούνται ότι η δεινή οικονομική κατάσταση σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσωτερικές επαναστάσεις οι οποίες εύκολα θα εξάγονταν.
Η Ισπανία δεν έχει ανάγκη μόνο από 100 ​​δισεκατομμύρια για να σώσει τις τράπεζές της, πρέπει επίσης να τροφοδοτήσει τις περιφερειακές κυβερνήσεις της, οι οποίες πρέπει να αναχρηματοδοτήσουν χρέος 36 δισεκατομμυρίων μέχρι το τέλος του 2012.

Και οι 7 ισχυροί, καλωσορίζουν την Ισπανία στο κλαμπ των χρεοκοπημένων!!!

Η Ομάδα των Επτά (G7) πιο οικονομικά ανεπτυγμένων κρατών του πλανήτη καλωσόρισε χθες το σχέδιο της ευρωζώνης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ισπανίας, εκτιμώντας ότι αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την στενότερη δημοσιονομική ολοκλήρωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 «Οι υπουργοί οικονομικών της G7 καλωσορίζουν το σχέδιο της Ισπανίας για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού της συστήματος και την ανακοίνωση του Eurogroup ότι θα υποστηρίξει την αρχή αναδιοργάνωσης του χρηματοοικονομικού τομέα της Ισπανίας», ανέφερε η G7 σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

"Ωφέλιμοι στην "τουρκική" μειονότητα"

Πρέπει να μας απαντήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι εκλογές στις οποίες συμμετέχουν είναι για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γιατί με βάση τα λεγόμενα κάποιων υποψηφίων τους μάλλον πρόκειται για την επιλογή πρέσβεων γειτονικής χώρας και δη της Τουρκίας. Μόνο που τους πρέσβεις τους πληρώνει το τουρκικό Δημόσιο ενώ τους Έλληνες βουλευτές (ανεξαρτήτως θρησκεύματος) τους πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο για να προασπίζονται τα δικαιώμα΄τα μας και τα συμφέροντα τα δικά μας. Δείτε τι λέει το τουρκικό TRT και θα καταλάβετε:

Η Ελλάδα προχωρά σε νέες εκλογές.Ο στόχος των μελών της "τουρκικής μειονότητας" είναι η εκλογή τουλάχιστον τριών βουλευτών.

Ντάνιελ Γκρος: Εκτός ευρώ για δέκα χρόνια η Ελλάδα

Ντάνιελ Γκρος: Εκτός ευρώ για δέκα χρόνια η Ελλάδα
Στην περίπτωση που Κομισιόν, εταίροι και η επόμενη ελληνική κυβέρνηση δεν τα βρουν για τη συνέχιση της χρηματοδότησης, διαφαίνεται ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ
σύμφωνα με δηλώσεις δύο καθηγητών, του Γερμανού συμβούλου της Κομισιόν Ντάνιελ Γκρος και του Βέλγού Πολ ντε Χράουε, στην εφημερίδα Real.
Ο κ. Γκρος εισηγείται την αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη και δείχνει τον τρόπο για να γίνει η έξοδος διαχειρίσιμη. Προβλέπει για την Ελλάδα μια δεκαετία εκτός ευρώ με σκληρή δουλειά, αναμόρφωση του κράτους και έμφαση στις εξαγωγές, ώστε οι εταίροι να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Τα Wikileaks, το Κυπριακό και οι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης

Τα Wikileaks, το Κυπριακό  και οι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης
Του Βελισσάριου Δραγάτση από το newsbomb

Νέες διαρροές για τις κινήσεις της αμερικανικής διπλωματίας και τις αντιδράσεις των Αθηνών και της Λευκωσίας στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων.
Η συμπαγής πολιτική γραμμή που τήρησε ο αείμνηστος Πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος ανάγκασε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την τακτική τους αλλά και τους αντικειμενικούς στόχους τους ως προς το Κυπριακό. Αυτή είναι η εκτίμηση από τις διαρροές νέων εμπιστευτικών αρχείων από τις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Αθήνα και τη Λευκωσία, που διέρρευσαν από τα Wikileaks.

Νύχτα τρόμου και πάλι στην Αττική

Άλλη μία νύχτα τρόμου - στις τόσεςπου βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους - είχαμε χτες στην Αττική, με τέσσερα κτυπήματα κακοποιών μέσα σε λίγες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, με την απειλή όπλου κι ακινητοποιώντας υπαλλήλους, γνωστοι μασκοφόροι λήστεψαν στις 2 τα ξημερώματα βενζινάδικο στην Καισαριανή ενώ την ίδια ώρα, μία άλλη ομάδα κακοποιών, "σήκωνε" ένα περίπτερο στο Θησείο.

Άρθρο Ολι Ρεν στο ΘΕΜΑ «Δεν είμαστε ούτε τυφλοί ούτε κουφοί»

Όπως είναι οδυνηρά γνωστό σε όλους μας, η ζώνη του ευρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο και σοβαρό στάδιο της κρίσης του δημόσιου χρέους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι και πάλι στο επίκεντρο αυτών των αναταράξεων, οι επιπτώσεις των οποίων είναι αισθητές πολύ πέρα από τα όρια της Ελλάδας. Παράλληλα, πολλοί Έλληνες έχουν κουραστεί από τις θυσίες και τα επώδυνα μέτρα που έχουν ληφθεί, τα οποία δεν είναι δίκαια κατανεμημένα. Γνωρίζω καλά αυτές τις θυσίες του ελληνικού λαού, οι οποίες όμως είναι απαραίτητες για την εξυγίανση της οικονομίας της χώρας.

Δίστομο 68 χρόνια μετά

Τι ειρωνεία… Έχουν περάσει 68 χρόνια από την ημέρα που τα στρατεύματα των SS (για την ακρίβεια, η μεραρχία Edelweiss, υπό τον Fritz Lautenbach και τον Hans Zampel) έκαναν μια από τις χειρότερες σφαγές της παγκόσμιας ιστορίας. Στο Δίστομο, στις 10 Ιουνίου 1945 βασάνισαν και σκότωσαν με μαρτυρικό τρόπο, βρέφη, παιδιά, έγκυες, άοπλους πολίτες. Στην κυριολεξία σκότωσαν όποιον βρήκαν μπροστά τους και, στη συνέχεια πυρπόλησαν το χωριό. Ο επίσημος αριθμός των νεκρών είναι 200, όμως οι αυτόπτες μάρτυρες του Ερυθρού Σταυρού, κάνουν λόγο για 600. Όταν έφυγαν οι Γερμανοί από το Δίστομο, ο Ερυθρός Σταυρός βρήκε εικόνες φρίκης: Ο ιερέας του χωριού είχε αποκεφαλιστεί.

Οι αντιδράσεις του ισπανικού τύπου μετά την ανακοίνωση του ευρωπαϊκού σχεδίου διάσωσης

"Σωτηρία για την Ισπανία": Ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της κεντροαριστερής εφημερίδας El Pais συνoψίζει σήμερα την έκπληξη του ισπανικού Τύπου, που επιμένει στο γεγονός ότι η χώρα, αφού αρνήθηκε για αρκετό καιρό, υποχώρησε και ζήτησε ευρωπαϊκή βοήθεια για τις τράπεζές της.
"Η Ισπανία θα σωθεί τελικά", προσθέτει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια χωρίς προηγούμενο ιστορική χειρονομία.

"Διάσωση υπό πίεση", τιτλοφορεί η καταλανική εφημερίδα El Periodico, "Διάσωση χωρίς ταπείνωση", φαίνεται να απαντά η κεντροδεξιά εφημερίδα El Mundo, διότι "οι προϋποθέσεις (σε αντάλλαγμα για την ενίσχυση αυτή) θα επηρεάσουν τον χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά όχι την οικονομική πολιτική".

Μνημόνιο και για την Ισπανία

Βρυξέλλες: Του Θάνου Αθανασίου από το real.gr

Το κουμπί της διάσωσης από τη μηχανισμό στήριξης του ευρώ πάτησε τελικώς χθες η Ισπανία. Ούτε αυτή η χώρα γλίτωσε, επί της αρχής, την επιβολή μνημονίου με συγκεκριμένους όρους και τριμηνιαίους ελέγχους. Τα δάνεια που θα δοθούν κλιμακωτά, σε δόσεις και μόνο όταν οι ανάγκες καταγραφούν και τεκμηριωθούν θα συνοδεύονται και θα εγκρίνονται μόνο αν η χώρα εκπληρώνει τους όρους.