Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μας κατάντησαν ανέκδοτο!!!


Του Νικόλαου Μενελάου

Ξεκίνησε στο Νταβός της Ελβετίας το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum - WEF).

2500 και πλέον σύνεδροι, ανάμεσα τους πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων συζητούν για το οικονομικό και όχι μόνο μέλλον του πλανήτη μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το ανέκδοτο με το οποίο διασκεδάζουν είναι η χώρα μας.

Κύπρος:ΠτΔ στο CNBC: Όσο πιο σύντομα η συμφωνία, τόσο πιο δίκαιη για όλους - «Η Άγκυρα διατηρεί 40 χιλιάδες στρατεύματα στο νησί»

Νταβός: Το ρόλο της Τουρκίας στην επίλυση του Κυπριακού ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Άγκυρα διατηρεί 40 χιλιάδες στρατεύματα στο νησί.

Μιλώντας στο Νταβός, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «όλοι συνειδητοποιούν ότι όσο πιο σύντομα φτάσουμε σε μια συμφωνία, τόσο πιο δίκαιη θα είναι για όλους».

Η επίλυση του προβλήματος «δεν είναι μόνο θέμα της Κύπρου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι αγρότες «πολιορκούν» την κυβέρνηση - Γέμισε τρακτέρ η Ελλάδα(Βίντεο-Φωτο)

 Έκαψαν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες - Απειλούν με κάθοδο στην Αθήνα αν δεν δικαιωθούν - Δείτε το χάρτη με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Εθνικές οδοί και τελωνεία έκλεισαν οι αγρότες το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις μεταρρυθμίσεις που τους αφορούν και περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό αλλά και για το φορολογικό.
 

Μέχρι στιγμής τα καταγεγραμμένα μπλόκα πλησιάζουν τα 50 με τους αγρότες να διαμηνύουν ότι τις επόμενες μέρες θα στηθούν περισσότερα.

Σερβία: Πάμφτωχη κληρονόμησε 600.000 ευρώ και τα χάρισε στους συγχωριανούς της! Σερβία: Πάμφτωχη κληρονόμησε 600.000 ευρώ και τα χάρισε στους συγχωριανούς της!

Η γυναίκα που ζούσε με μια σύνταξη των 65 ευρώ το μήνα, επέλεξε να συνεχίσει να ζει με τον ίδιο τρόπο, και έδωσε τα χρήματα που κληρονόμησε από το θάνατο του συζύγου της, στους ανθρώπους που της έφερναν τρόφιμα και ξύλα, όλο αυτόν τον καιρό
Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς μια 86χρονη, πάμφτωχη γυναίκα που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες σε μια ορεινή περιοχή κοντά στο Μπόλιεβατς της ανατολικής Σερβίας, ενημερώθηκε ότι κληρονόμησε 940.000 δολάρια Αυστραλίας (611.000 ευρώ) από τον σύζυγό της ο οποίος πέθανε το 2011 στη χώρα αυτή, γράφει η εφημερίδα Vecernje Novosti.

Ενδείξεις για ύπαρξη ένατου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα(Βίντεο-Φωτο)

Έναν ένατο πλανήτη, περίπου 10 φορές μεγαλύτερο από τη Γη, είναι πιθανό να φιλοξενεί το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Astronomical Journal
Adtech Ad
Και όμως. Το ηλιακό μας σύστημα ενδέχεται να "φιλοξενεί" κι έναν ένατο πλανήτη που είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και βρίσκεται σε τροχιά μακριά από τον Ποσειδώνα, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σε μια απόσταση τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων. Το ουράνιο σώμα εκτιμάται επίσης πως έχει περίπου 5.000 φορές τη μάζα του Πλούτωνα.