Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Έλυσε το μυστήριο του δίσκου της Φαιστού

Σχόλιο από Faceof : Και όμως....... θαρρώ πως έχει δίκιο .....ποτέ δεν μου πέσασε από το μυαλό ότι ο "δίσκος" της Φαιστού είναι κυκλικός διότι περιγράφει την υδρόγειο σφαίρα .......!!!
Είτε βγει αληθινή είτε όχι , δεν έχει σημασία , σημασία έχει αυτό που έκανε και η προσπάθεια που κατέβαλε , ένα μεγάλο ΕΎΓΕ και πάντα καλά να είστε Κυρία Γεωργουλάκη.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας δίνετε κουράγιο!!!
Από το ιστολόγιο http://news247.gr/

Χρειάστηκε περισσότερα από είκοσι χρόνια, αλλά οι κόποι της Ζαφειρώς Γεωργουλάκη δεν πήγαν χαμένοι, καθώς, όπως υποστηρίζει, κατόρθωσε να αποκρυπτογραφήσει το δίσκο της Φαιστού.
Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι ισχυρισμοί της 84χρονης, τότε μία γυναίκα που δεν έχει πάει ούτε δημοτικό σχολείο, θα έχει βάλει τα γυαλιά στους ειδικούς.
"Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο δίσκος της Φαιστού είναι ένα ημερολόγιο που δείχνει τις εποχές και τις περιοχές όπου γίνονταν κατά εποχή διάφορες καλλιέργειες. Άλλοι πάλι ότι ο δίσκος ήταν αιγυπτιακός και περιλάμβανε μυστικά που δεν έπρεπε να τα μάθουν οι Μινωίτες.
Σεβαστή η άποψή τους, αλλά ήρθε η ώρα να ακουστεί και η δική μου, που είμαι σίγουρη ότι είναι η πιο σωστή. Ο δίσκος της Φαιστού είναι μια παραγωγική υδρόγειος σφαίρα και περιλαμβάνει τον παραγωγικό χάρτη της μινωικής Κρήτης.

“Θα καεί η χώρα και θα ψάχνουν πάλι ποιος φταίει”

 Σχόλιο ιστολογίου μας : Και ακόμα δεν άρχισαν οι εντεταλμένοι πράκτορες .........
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/
Ανοχύρωτη η χώρα απέναντι στην πύρινη απειλή, όπως καταγγέλουν άνθρωποι που εργάζονται για χρόνια στην πρόληψη και την καταστολή των πυρκαγιών.
Λόγω της κρίσης τα κονδύλια δεν έχουν φτάσει ακόμη στους δήμους, ενώ τεράστιες ελλείψεις υπάρχουν και στην πυρόσβεση όπως λένε γνωρίζοντες.

Αποκαλυπτικό ήταν το ρεπορτάζ του Mega, στο οποίο ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου, λέει ότι ακόμη δεν έχουν έρθει τα κονδύλια για προσλήψεις στην πυρόσβεση με αποτέλεσμα να προσπαθούν να επιστρατεύσουν εθελοντές.

Ανησυχία Λαγκάρντ για αμερικανικό χρέος

Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/economy/anisuxia-lagkarnt-gia-amerikaniko-xreos
Μιλώντας  στην εκπομπή «This Week» του ABC τόνισε πως «αν εξελιχθεί πλήρως το σενάριο για στάση πληρωμών, τότε οι επιπτώσεις θα είναι πραγματικά άσχημες όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για την παγκόσμια οικονομία στο σύνολό της».

«Αυτό πραγματικά θα έρθει σε αντίθεση με τους στόχους και την αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», πρόσθεσε στη συνέντευξή της στην Κριστιάν Αμανπούρ.

Η κρίση θα τελειώσει μόνο με παγκόσμια οικονομική κατάρρευση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Γιαυτό και πρωτίστως ενδιαφέρονται στο να διαλύσουν κάθε μορφής έννοιας  και θεσμού Έθνους - Κράτους , ώστε μόλις γίνει το μεγάλο μπαμ να μην μπορεί ουδείς να πράξει κάτι και όλοι θα είναι ελεγχόμενοι από τους αόρατους Επικυρίαρχους αυτού του πλανήτη!!!!
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ....σε ποιον χρωστούν όλα αυτά τα κράτη????
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/07/10/111658/

Ανέκαθεν υπήρχαν κράτη που είχαν προβλήματα  με τα χρέη τους, αλλά αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πρώτη πραγματικά παγκόσμια κρίση χρέους.
Δεν υπάρχει καμιά ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, που σχεδόν όλες οι χώρε του πλανήτη να πνίγονται συγχρόνως στα χρέη.
Η σημερινή κρίση δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν υπάρξει μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Δεν υπάρχει κάποια ελπίδα για μια οργανωμένη διέξοδο από το σημερινό οικονομικό χάλι.

Συνάντηση Ευρωπαίων για το ελληνικό πακέτο

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=79578&catID=2

Το δεύτερο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας θα βρεθεί αύριο νωρίς το πρωί στο επίκεντρο συνάντησης των ευρωπαίων ηγετών, πριν το Eurogroup.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι ανώτατοι οικονομικοί αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα συναντηθούν αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες για να "συντονίσουν τις θέσεις τους" σχετικά με το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

"Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρομπέι συγκάλεσε για αύριο Δευτέρα, νωρίς το πρωί, συνάντηση με τους βασικούς οικονομικούς αξιωματούχους που ασχολούνται με το θέμα αυτό", δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντερκ Ντε Μπάκερ.

Ομάδα στο FaceBook απαιτεί την ... αυτονομία της Θράκης!!!

Έχουν δημιουργήσει τη δική τους σελίδα στο facebook και μέσω αυτής ζητούν την αυτονομία της Θράκης.
Μάλιστα γράφουν χαρακτηριστικά: Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ !

Τίποτα από τα παραπάνω δε θα δημιουργούσε ίσως μεγάλη εντύπωση, καθώς αντίστοιχες σελίδες περί αυτονομίας διαφόρων περιοχών υπάρχουν πολλές. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ο χάρτης που παρουσιάζουν για την αυτόνομη Θράκη. Στο χάρτη ΔΕΝ περιλαμβάνεται τμήμα της Ανατολικής Θράκης, αλλά η Ανατολική Μακεδονία, η Δυτική και η Βόρεια Θράκη. Επίσης ζητούν στην αυτόνομη περιοχή να συμπεριλαμβάνεται και η Λήμνος (να υποθέσουμε, επειδή παράγει εξαιρετικό κρασί;). Κάπου δεξιά φαίνεται κι ένα μισοφέγγαρο. . .
Όσο για το κεντρικό σήμα της σελίδας δεν είναι άλλο από την Ελληνική Θράκη, σε πράσινα χρώματα.


ΠΗΓΗ adalis

Συνέντευξη του Υπτγου (ε.α.) Ιωάννη Μπαλτζώη στο Geopolitics & Daily News!

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν καταλήξει στην άποψη ότι υπάρχει υπερπληθυσμός στην γη και ότι θα πρέπει να μειωθεί με κάθε τρόπο ο πληθυσμός και να φθάσει στο αποδεκτό των 500 εκατομμυρίων ανθρώπων! Το πώς θα επιτευχθεί είναι σαφές, δηλαδή  με πόλεμο (Γ’ Παγκόσμιος), με επιδημίες και φυσικές καταστροφές…

ΕΡΩΤ .1. «Χρωματιστές επαναστάσεις». Σε κάθε μία από αυτές, ανεξαρτήτου χώρας, υπάρχει και ένα πανό που γράφει: END OF THE GAME ή GAME OVER. Ποιοι κρύβονται κατά τη γνώμη σας πίσω από τις «χρωματιστές επαναστάσεις» και ποιος τελικά ο στόχος τους;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Δύο εικόνες, δύο χιλιάδες λέξεις.... Αυτός ο εμετός που βλέπετε είναι ο περίβολος χώρος της Ακαδημίας Αθηνών!!!! Παρέδωσαν οι Γραικύλοι στους λαθραίους ακόμα και το μοναδικό κόσμημα της Αθήνας μετά την Ακρόπολη, την Ακαδημία και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών!!!  Έχετε δει κάτι ανάλογο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ακόμα και την πιο τριτοκοσμική; Δεν χρειάζεται να είσαι ακροδεξιός φασίστας ρατσιστής για να διαπιστώσεις πως η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό ώστε μόνον ένας Παπαδόπουλος, μπορεί να σώσει πλέον αυτό τον τόπο από την απόλυτη ξεφτίλα και παρακμή... Αναρωτιέστε ακόμα τι μπορεί να σκέπτονται για τους Έλληνες και την Ελλάδα οι άτυχοι τουρίστες που κάνουν το τραγικό λάθος και εξακολουθούν να επισκέπτονται σήμερα αυτή την άθλια πολυπολιτισμική και ψευτοπροοδευτική χώρα μας και να αντικρίζουν αυτόν τον παγκοσμίως μοναδικό εμετό; Μα καλά εσείς όλοι οι τάχα πνευματικοί άνθρωποι του τόπου και οι διανοούμενοι που υπερηφανεύεστε μάλιστα για τις αριστερές σας καταβολές, ιδέες και αξίες, δεν αισχύνεστε καθόλου απέναντι σε ένα τέτοιο εμετικό θέαμα και αν ναι, τότε τι κάνετε για να το αλλάξετε; 

ΠΗΓΗ ygro-pyr

Βρήκαν λεφτά για να χτίσουν "προσωρινό" τζαμί

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_4286.html
  • Στρατόπεδο του Ναυτικού παραχωρείται για τζαμί που θα κοστίσει 15 εκατ. ευρώ

Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε άλλο τρόπο εκτός από την άγρια λιτότητα για να εξυπηρετήσει τους στόχους του μνημονίου, βρήκε όμως 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα κρατικής γης προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης, απαρατήρητη πέρασε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη, με την οποία οροθετήθηκε και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «χώρος συνάθροισης κοινού» ή έκταση όπου πρόκειται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού με ημερομηνία 5/5/2011, καθορίζεται η έκταση 16 στρεμμάτων στην παλαιά βάση του Ναυτικού στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να ανεγερθούν το μουσουλμανικό τέμενος, η βιβλιοθήκη, οι χώροι υγιεινής τα γραφεία κ.ά.

Η αραβική «φωτιά» φέρνει στον κόσμο την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. ...Στις «φλόγες» ο ελληνικός Φοίνικας.


Η αραβική «φωτιά» φέρνει στον κόσμο την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
...Στις «φλόγες» ο ελληνικός Φοίνικας.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στη Μέση Ανατολή είναι πρωτοφανές και απειλεί το σύνολο της Νέας Τάξης. Το ένα κράτος μετά το άλλο παίρνει "φωτιά", χωρίς να γνωρίζει κανένας πού θα σταματήσει αυτό το "ντόμινο" των λαϊκών εξεγέρσεων. Πολλοί γνωστοί αναλυτές και κατ’ επάγγελμα συνομωσιολόγοι βιάστηκαν να μιλήσουν για "στημένη" εξέγερση πίσω από την οποία κρύβεται ένας πόλεμος συμφερόντων μεταξύ των ισχυρών της Δύσης. Ένας "ενδοοικογενειακός" χριστιανικός πόλεμος, ο οποίος έχει ως "έπαθλό" του τα νέα μεσογειακά πετρελαϊκά κοιτάσματα και τη μοιρασιά τους. Αυτό είναι λάθος. Γιατί; Γιατί κανένα οικονομικό συμφέρον δεν θα έθετε σε κίνδυνο το πολιτικό συμφέρον της Δύσης, το οποίο υπηρετείται από έναν περίπλοκο και εξαιρετικά δύσκολο στην εφαρμογή του σχεδιασμό της Μέσης Ανατολής.
Κανένα νέο "μπετόνι" με πετρέλαιο δεν θα απειλούσε έναν σχεδιασμό, που εξασφαλίζει στη Δύση τον έλεγχο της πιο "εύφλεκτης" περιοχής στον κόσμο. Απλά πράγματα. Ένας μαθητής κάνει "εξυπνάδα", αν —ως δικαιολογία—, για να μην πάει σχολείο, παραστήσει τον άρρωστο. Αν κόψει τα αχαμνά του, για να μην πάει σχολείο, όχι απλά δεν κάνει "εξυπνάδα", αλλά είναι μετά βεβαιότητας ο πλέον ηλίθιος άνθρωπος στον κόσμο. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι η εξέγερση του αραβικού κόσμου είναι αυθεντικά αυθόρμητη. Είναι τέτοια, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε διαφορετικό. Είναι τέτοια, γιατί απλούστατα κανένας ισχυρός δεν θα είχε συμφέρον να τη μεθοδεύσει. Κανένας κυρίαρχος και κανένας μνηστήρας μιας εφήμερης κυριαρχίας δεν θα είχε την αφέλεια να χαλάσει έναν σχεδιασμό, ο οποίος δίνει στους εκάστοτε κυρίαρχους τον απόλυτο και προπάντων μόνιμο έλεγχο της περιοχής …Σε πιο ασφαλή μέρη δίνουν οι κυρίαρχοι τις μάχες τους και η επικίνδυνη Μέση Ανατολή παραδίδεται ως "δώρο" στον νικητή.
Στην Αίγυπτο, λοιπόν —και παρά τη θέληση των ισχυρών— άνοιξε μια "τρύπα" σε ένα πολύ λεπτό "πλεκτό". Ένα αραχνοΰφαντο "πλεκτό" εξουσίας, το οποίο μέχρι τώρα έδινε στη Δύση και στο Ισραήλ τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρης της περιοχής …Μια "τρύπα", που κανένας δεν γνωρίζει πού θα σταματήσει …και αν τελικά θα σταματήσει κάπου. Το αίτιο της "ανάφλεξης" αυτής βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από εκεί όπου αυτή εκδηλώθηκε. Αυτό λέει η λογική και είναι κάτι το οποίο εύκολα αποδεικνύεται. Η αμερικανική τάξη πραγμάτων καταρρέει και αυτό οφείλεται στην ολοένα και εμφανέστερη αμερικανική παρακμή. Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ παρακμάζουν και η παρακμή φαίνεται στους μηχανισμούς τους. Δεν μπορούν να ελέγξουν αυτούς τους μηχανισμούς. Δεν έχουν τη δύναμη πλέον να τους ελέγξουν. Η οικονομία των ΗΠΑ έχει πέσει λεία των κερδοσκόπων και άρα λειτουργεί εις βάρος της πολιτικής τους.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τρομοκρατών τουρκικής προέλευσης

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=14773Σε έφοδο που εκτέλεσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβε δύο άτομα. Μία γυναίκα τουρκικής υπηκοότητας, αλλά με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κουρδικής καταγωγής, 42 ετών, για την οποία υπήρχε ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές. Η γυναίκα της οποίας το όνομα, σύμφωνα με το νόμο, δε μπορεί να δημοσιοποιηθεί, φέρεται να είναι μέλος της ακροαριστερής ένοπλης οργάνωσης “Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα – Μέτωπο” – DHKP-C. Η οργάνωση αυτή είναι παράνομη στη Γερμανία.
Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη ήταν ένας άντρας 50 ετών, τουρκικής υπηκοότητας και κουρδικής καταγωγής. Είχε εισέλθει στη χώρα το 2003 και είχε αιτηθεί πολιτικού ασύλου, αλλά δεν του είχε δοθεί. Ωστόσο, διατηρούσε δύο σπίτια στην περιοχή της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη.

Παραλίγο να πετάξουν στη θάλασσα τα τηλεοπτικά Ες Ες της Μέρκελ και τους φοροεισπράκτορες γερμανοτσολιάδες του ΣΔΟΕ στις Σπέτσες

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_5968.html
67 χρόνια μετά οι Γερμανοί ξανάρχονται μαζί και οι γερμανοτσολιάδες
Στις Σπέτσες πήγαν να πετάξουν στη θάλασσα το ΣΔΟΕ και τους Γερμανούς δημοσιογράφους που κατέγραφαν -δήθεν- ατασθαλίες των κατοίκων του νησιού
Όπως ακριβώς διαβάσατε…
Στις Σπέτσες βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΔΟΕ αλλά με συνοδεία γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι γερμανοί δημοσιογράφοι μαγνητοσκοπούν τις οικονομικές -δήθεν- ατασθαλίες των επαγγελματιών του νησιού.
Έτσι πριν από λίγη ώρα ένα από τα θαλάσσια ταξί (ιδιοκτησίας του δημάρχου κ. Λυράκη) μετέφερε έναν Σπετσιώτη, φίλο του δημάρχου από την Κόστα χωρίς να του πάρει χρήματα. Οι γερμανοί βιντεοσκόπησαν την μη συναλλαγή και ενημέρωσαν το ΣΔΟΕ λέγοντας ότι ο οδηγός του θαλάσσιου ταξί δεν έκοψε απόδειξη.
Το ΣΔΟΕ επενέβη και… άρχισαν τα όργανα! Μαζεύτηκε όλο το νησί (και ο Δήμαρχος φυσικά) με άγριες και απειλητικές προθέσεις κατά των γερμανών και των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ!
Η απορία είναι πόσο γελοίοι μπορούμε να γίνουμε και πόσο υποτακτικοί των Γερμανών οι οποίοι όχι μόνο επεμβαίνουν με αυτόν τον άθλιο τρόπο αλλά «μαθαίνουν» και υποδεικνύουν στους κρατικούς υπαλλήλους πώς να κάνουν την δουλειά τους.

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ


Ιμάμ ΑχμέτAπό το zagalisa
 
Σε προηγούμενα φύλλα τηςΖΑΓΑΛΙΣΑ, είχαμε αναφερθεί στονανύπαρκτο πολιτισμό των Τούρκων. Στο παρόν φύλλο θα κάνουμε αναδρομή στην ιστορία των προγόνων τους, Οθωμανών και στον «πολιτισμό» τους. Όπως είναι γνωστό, οι Οθωμανοί ήρθαν από τα βάθη της κεντρικής Ασίας πάνω σε μια ράχη αλόγου χωρίς σέλα και σαμάρι, φέρνοντας μαζί τους ο καθένας ένα δισάκι ψείρες και τσιμπούρια. Στο σύνολό τους 416 οικογένειες σε σκηνές οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σημερινό Σογιούτ της Ανατολίας. Ο αρχηγός και ο ιδρυτής της κατοπινής αυτοκρατορίας Οσμάν ήταν τελείωςαμόρφωτος, αγράμματος και αναλφάβητος (Βλέπε Οικονομική Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Ομέρ Λουτφή Μπάρκαν σελ. 38). Πρώτα, χάρη σε συμπεθεριό με Βυζαντινούς, Άραβες και Πέρσες και ύστερα με σφαγές και κατακτήσεις έκλεψαν οι Οθωμανοί την περιοχή από την κεντρική Ανατολία μέχρι τα παράλια της Μ. Ασίας. Κατά τον τρόπο αυτό θεμελιώθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία των έξι αιώνων που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα, στα γράμματα, στις τέχνες, στον πολιτισμό, όπως αντίθεταπροσέφεραν η Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και κατόπιν η Βυζαντινή, οι οποίες μετέφεραν τον πολιτισμό στα εδάφη που κατελάμβαναν.
 

Η Γη «παχαινει»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Για να μην πέσει το σπίτι και μας πλακώσει , ας παινευτούμε και λίγο , δεν βλάπτει.....μέρες που είναι άλλωστε!!!
Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/2o.html
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_3696.html

Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σιλουέτα του αποκτώντας «σωσίβιο» και σε αυτό δεν φταίει η προχωρημένη ηλικία του. Αντιθέτως, οι επιστήμονες ρίχνουν το βάρος στην υπερθέρμανσή του.

Σύμφωνα με νέα μελέτη αμερικανών ερευνητών τα τελευταία χρόνια η περίμετρός του έχει αρχίσει να αυξάνεται στον Ισημερινό και η αιτία φαίνεται να είναι το λιώσιμο των πάγων στους πόλους του. 
Το γεγονός έρχεται, όπως τονίζουν, να ανατρέψει τη μακρά πορεία προς το «αδυνάτισμα» που φαινόταν να ακολουθεί η Γη παρουσιάζοντας σταθερή μείωση της «διόγκωσης» του Ισημερινού της εδώ και χιλιετίες.

Να γιατί δεν έχουμε χούντα!

Από το ιστολόγιο http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_2241.html

Διαφορά δικτατορίας – δημοκρατίας: Στην πρώτη ο λύκος ηγείται δια της βίας, ενώ στη δεύτερη ηγείται δια της συναίνεσης των προβάτων
Συμμεριζόμενος την αγανάκτηση κυβερνητικών στελεχών για τις κακοήθειες περί «χούντας», θεωρώ χρέος μου να πω δυο λόγια επί του θέματος για να τους.... υποστηρίξω και, μέσα από αυτούς, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όπως πολύ σωστά λένε.
Σύμφωνα με το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λεξικό της εποχής μας (http://el.wikipedia.org/wiki/Δικτατορία):
«Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη ή ομάδας (δικτάτορα) που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους.»

Σεγκολέν Ρουαγιάλ: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη το ευρώ και το ευρώ την Ελλάδα»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χμμμμ, αγαπητή κόρη (σοσιαλήστρια) , δεν νομίζουμε πως έχει ανάγκη το Ευρώ η Ελλάδα , ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΩΛΟ!!
Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/
«Η Ευρώπη πρέπει να παίξει επιτέλους το χαρτί της ευρωπαικής αλληλεγγύης έναντι της Ελλάδας και να δείξει τη θέλησή της να καταπολεμήσει την κερδοσκοπία» δηλώνει σε συνέντευξή της στο "Βήμα της Κυριακής" η γαλλίδα πρώην υπουργός και υποψήφια των σοσιαλιστών στις Προεδρικές εκλογές του 2007, κ Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη το ευρώ και το ευρώ έχει ανάγκη την Ελλάδα», τονίζει η γαλλίδα πρώην υπουργός, η οποία και επικρίνει την αντιπολίτευση στην χώρα μας που, όπως λέει, από τη μια πλευρά δηλώνει ότι συμμερίζεται τους στόχους της κυβέρνησης και από την άλλη επικρίνει τους πολιτικούς που καταλήγουν σε αυτούς τους στόχους» ενώ γενικότερα υποστηρίζει την αναγκαιότητα ενός παγκόσμιου σχεδίου δράσης καθώς όπως αναφέρει πίσω από την Ελλάδα υπάρχουν η Πορτογαλία , η Ιρλανδία , η Ισπανία, η Ιταλία ακόμη και η Γαλλία.

"Κάντε αίτηση στο Μητροπολίτη... για να σας συγχωρέσει!"

Σχόλιο από Faceof : Άντε να μην με φορτώσουν άλλο οι Ιουδαιοχριστιανοί δαίμονες και αρχίσω να τους ξορκίζω μέχρις τελευταίων......άντε έχει και ζέστη σήμερα , σαν δεν ντρέπεστε , 2011 και ακόμα λοβοτομημένα πρόβατα ΕΙΣΤΕ!!!!
Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2949.html
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/

Κι όμως αυτό προέτρεψε ένας ιερέας της Πάτρας, νεαρό ζευγάρι που είχε υποπέσει στο αμάρτημα του... πολιτικού γάμου!

Όπως αναφερει το dete.gr το ζευγάρι πήγε στον ιερέα προκειμένου να πάρει τα έγγραφα που χρειαζόταν για να τελέσει θρησκευτικό γάμο σε άλλη εκκλησία της Πάτρας!

Ελληνικό «δράμα» διάσωσης…θερινής νυχτός

Από το ιστολόγιο http://www.xrimanews.gr/XRIMANEWS.GRΥπό την απειλή του οίκου S&P να κηρύξει την Ελλάδα σε επιλεκτική χρεοκοπία δεν αναμένονται αποφάσεις από το αυριανό συμβούλιο υπουργών Οκονομικών της ευρωζώνης - ραντεβού στις "οθόνες" από Σεπτέμβρη ενώ για την ώρα άλλη μια εβδομάδα γεμάτη καρδιοχτύπι για τη διάσωση της Ελλάδας αρχίζει και όλα τα βλέμματα πέφτουν στο αυριανό συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης με τη διαδικασία αναζήτησης κι άλλων ιδιωτών επενδυτών να έχει βραχυκυκλώσει. Αποφάσεις δεν αναμένονται αύριο.
 
Από τον ορό των δανειστών της
 
Θα ήταν πολύ ωραίο για είναι αληθινό. Οι 17 υπουργοί της ζώνης του ευρώ πολύ θα ήθελαν να συνεδρίαζαν αύριο, τελευταία φορά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, και να κατέληγαν στο σχήμα ενός νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας. Όλοι θα χαίρονταν, πρώτα από όλους η ελληνική κυβέρνηση και στη συνέχεια οι άλλες υπερχρεωμένες χώρες που αναγκάζονται να καταβάλουν υπέρογκα επιτόκια για ομόλογα μεγάλης διάρκειας. Όμως τα πράγματα δεν θα έρθουν έτσι,. Η Ευρώπη γνωρίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει του χρόνου στην αγορά και άρα κρέμεται στην κυριολεξία από τον οικονομικό ορό των δανειστών της, από την άλλη δεν υπάρχει προθυμία συμμετοχής ιδιωτών επενδυτών στο υπό διαμόρφωση νέο πακέτο ύψους 110 δις ευρώ.

Συνεδρίαση Eurogroup τη Δευτέρα

Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/economy/sunedriasi-eurogroup-ti-deutera

Στο Eurogroup της Δευτέρας στρέφεται το ενδιαφέρον, καθώς οι διαπραγματεύσεις για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα ζητεί επιτόκια κάτω του 4%.


Το δημοσίευμα επισημαίνει παράλληλα ότι ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει με βεβαιότητα αν στο Εurogroup θα ανακοινωθεί η «συνολική λύση» που θα προσφέρουν στην Ελλάδα οι εταίροι της, για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της χώρας για την επόμενη τριετία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι εκκρεμότητες παραμένουν και το ραντεβού της λύσης θα ανανεωθεί για τον Σεπτέμβριο.


Την ίδια στιγμή, το Βήμα αναφέρει, επικαλούμενο δικές του πηγές, ότι η «συνολική λύση» έχει εν πολλοίς ολοκληρωθεί και το περίγραμμά της είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί στο Εurogroup.

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ MEDIA.

Από το ιστολόγιο http://alldaynews4you.gr/?p=5411
ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ
Λίστα με μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, μεταξύ των οποίων είναι γνωστοί επιχειρηματίες και ακόμα πιο γνωστοί μηντιάρχες παρέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, πριν από λίγο στον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις πρώτες θέσεις της λίστας φιγουράρουν πασίγνωστοι καναλάρχες, εκδότες, διαφημιστές και πολλοί ακόμα. Αυτή την στιγμή στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή βρίσκονται ο Γ. Παπανδρέου, ο Ε. Βενιζέλος και ο πρώην εισαγγελέας Ι. Διώτης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν οι μεγαλο-οφειλέτες, ειδικά οι μηντιάρχες θα λάβουν κλήση για να αρχίσουν τις αποπληρωμές των χρεών τους…
fimotro
http://www.enimerwsi.com

«Πράσινο φως» για επένδυση 1,3 δισ. ευρώ της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική

Από το ιστολόγιο http://greece-salonika.blogspot.com/2011/07/13.html
'Ανοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης ύψους 1,3 δισ. ευρώ για την εξόρυξη, επεξεργασία και παραγωγή χρυσού, αργύρου και άλλων μετάλλων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής δόθηκε στην εταιρία... «Ελληνικός Χρυσός», με την έγκριση από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Παπακωνσταντίνου της μελέτης περιβαλλοντικών όρων.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές ιδιωτικές επενδύσεις που σχεδιάζονται τα τελευταία χρόνια και η οποία παρέμενε «παγωμένη» λόγω αντιδράσεων από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και λόγω των χρονοβόρων και περίπλοκων διαδικασιών περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Η έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης της επένδυσης που, όπως τόνισε προχθές σε συνέντευξη Tύπου ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει πλέον τη σύμφωνη γνώμη του 100% της τοπικής κοινωνίας, σηματοδοτεί και την πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει μεγάλες επενδύσεις που παραμένουν κολλημένες στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και στις μακροχρόνιες διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Συγγενής πολιτικού ενδιαφέρθηκε για τα ορυκτά της Θράκης!

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_3390.html
  • Μία ωραία ιστορία για το κλείσιμο του ΙΓΜΕ, τα ευρήματά του στη Θράκη και έναν συγγενή ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης Παπανδρέου...
Μια από τις πλουσιότερες κοιτασμολογικές περιφέρειες της Ευρώπης, με βεβαιωμένα μεταλλευτικά αποθέματα στρατηγικών ορυκτών, όπως είναι ο χρυσός, ο άργυρος, το νικέλιο, ο χαλκός, ο μόλυβδος κι ο ψευδάργυρος συνολικής αξίας 20 δισ. ευρώ, είναι η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
Το ότι έχει παρθεί η απόφαση να κλείσει το ΙΓΜΕ, είναι γνωστό σε όλους. Αν και φυσιολογικά -αφού η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης του πλούτου της- το συγκεκριμένο κρατικό Ινστιτούτο θα έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό, προκειμένου να παρακολουθεί και να συμβουλεύει τους εκκαθαριστές του ορυκτού πλούτου της χώρας, αλλά και να προστατεύει την περιουσία των Ελλήνων πολιτών που ενδέχεται να δεχθούν επιθέσεις απώλειας (απαλλοτριώσεις) της περιουσίας τους.

Enet.gr - Στο ράφι 10 δισ. κοινοτικά ευρώ από το ΕΣΠΑ

Από το ιστολόγιο http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/65972.html
image


Αναπτυξιακή «τρύπα» 20 δισ. ευρώ προκαλεί η ολιγωρία της κυβέρνησης να διοχετεύσει στην αγορά τα κοινοτικά κονδύλια, αλλά και η μαζική σφαγή δημόσιων επενδύσεων στην οποία οδηγήθηκε αδυνατώντας να συγκρατήσει το έλλειμμα.

Τη στιγμή που με διαπραγματευτικές «πιρουέτες» επιχειρεί να αναδείξει το αναπτυξιακό πακέτο που τάζουν οι Βρυξέλλες, οδεύει ολοταχώς προς ένα τεράστιο «παγόβουνο» που η ίδια και οι προκάτοχοί της δημιούργησαν και μπορεί να οδηγήσει σε ναυάγιο την προσπάθεια της χώρας για έξοδο από τη βαθιά ύφεση που σήμερα αντιμετωπίζει.
Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σύνθετο. Αποτελεί την πραγματική αιτία πίσω από τις ορδές κοινοτικών αξιωματούχων που θα καταφθάσουν ανά την Ελλάδα σε μία προσπάθεια περιορισμού των ζημιών, που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν:
*Ρευστό αξίας 10 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ που θα μπορούσε να έχει ήδη βοηθήσει την αγορά παραμένει στα κοινοτικά ταμεία και, σύμφωνα με το πλέον αισιόδοξο σενάριο, θα αργήσει πολύ να φτάσει στους αποδέκτες.

Έως και 4 μισθούς χάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Από το ιστολόγιο http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/332600.html
Έως και τέσσερις μισθούς μέχρι το 2005 πρόκειται να χάσουν οι απασχολούμενοι σε στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, σύμφωνα με τις επιταγές του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που θα αρχίσει να τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.
Η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και τρόικας και η "λυπητερή" για την ανάγκη εξοικονόμησης 10,5% του ΑΕΠ, ή 24,5 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2015, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του "Έθνους", μεταφράζεται σε δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων με συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος.

Οι απώλειες για κάθε μισθωτό, κατά μέσο όρο σε ετήσια βάση, θα φτάσουν τα 3.804 ευρώ μέχρι το 2015.

Υπολογίζεται ότι οι μειώσεις στο μέσο ετήσιο εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων το 2011 θα αγγίξουν τα 1.142 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε έναν μέσο μισθό, το 2012 οι απώλειες σε ετήσια βάση θα φτάσουν τα 2.205 ευρώ, το 2013 τα 2.911 ευρώ, το 2014 τα 3.540 ευρώ, ενώ το τελευταίο έτος του Μεσοπρόθεσμου το 2015 οι απώλειες θα έχουν φτάσει τα 3.804 ευρώ.

Gurria (ΟΟΣΑ): "Ναι στην επιμήκυνση ομολόγων - To haircut θα πλήξει τις τράπεζες"

Από το ιστολόγιο http://www.bankingnews.gr/
Επιμήκυνση ομολόγων ψηφίζει ο Angel Gurria, γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), προκειμένου να αποφευχθεί το haircut, «το οποίο μπορεί να λάβει χώρα άπαξ».
Ο ίδιος, σύμφωνα με το Reuters, έκανε λόγο για επέκταση της διάρκειας των ομολόγων για περίοδο έως και επτά χρόνια προκειμένου να προσδιοριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο κατά πόσον υπάρχει η ανάγκη για ένα haircut, έτσι «το χρέος που ωριμάζει σήμερα, αύριο, τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό πάει για τα επόμενα επτά χρόνια. Στη συνέχεια θα γνωρίζουμε καλύτερα αν υπάρχει η ανάγκη για κάποια μείωση στην ονομαστική αξία του χρέους».
«Μια ανταλλαγή ομολόγων (swap) θα προκαλούσε χρεοκοπία», τόνισε. «Υπάρχουν καλύτερες λύσεις όπως η τροποποίηση της ρήτρας των ομολόγων, που εκδίδονται βάσει του ελληνικού δικαίου, για την επιμήκυνση της ωρίμανσης», προκειμένου η Ελλάδα να κερδίσει χρόνο.
«Ένα haircut σήμερα θα έπληττε τις τράπεζες», συμπλήρωσε με επικριτικό τόνο στη συνέχεια, καθώς «θα υπήρχε ένας αριθμός τραπεζών που δεν θα ήταν σε θέση να απορροφήσει τον αντίκτυπο»

www.bankingnews.gr

Βαρύ το κλίμα για τον "αθόρυβο" ΥΦΕΘΑ, στην Αχαία.

Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=7&art_id=6879
 Ο ΥΦΕΘΑ Κ.Σπηλιόπουλος ακόμη δεν έχει ακουστεί στο υπουργείο Άμυνας. Ωστόσο στη Πάτρα είχε τη δυσάρεστη εμπειρία να δει κι αυτός τη φωτογραφία του σε άφισα με τον βαρύ χαρακτηρισμό "δοσίλογος",επειδή ψήφισε το μεσοπρόθεσμο. Βέβαια ανάλογες αφίσες έχουν τυπωθεί για όλους τους βουλευτές της περιφέρειας.

Η οικονομική κρίση να μη γίνει και εθνική

Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/07/10/111646/


του Κώστα Ροδινού
“…δεδομένης της τρέχουσας κρίσης στην Ελλάδα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει μια στροφή στις συνομιλίες για το όνομα

Aυτή η δήλωση ανήκει στον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας  Μπορούτ Πάχορ,  έγινε  κατά τη διάσκεψη «Croatia Summit» και προφανώς αναφέρεται στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Yπενθυμίζουμε ότι η Σλοβενία είναι χώρα της Ε.Ε. ,  άρα εταίρος, υποτίθεται της Ελλάδος, οπότε τέτοιες δηλώσεις είναι δεοντολογικά άκομψες και διπλωματικά απαράδεκτες.
Ωστοσο,  δεν παύουν  να είναι ενδεικτικές της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί για την πατρίδα μας.

Νέο επεισόδιο με τον Πάγκαλο

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=79504&catID=3


Σαββατόβραδο στην Τζια. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η παρέα του απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ταβέρνα του νησιού. Στο διπλανό τραπέζι κάθεται ένα νεαρό ζευγάρι. Η παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου δεν περνάει απαρατήρητη και η κοπέλα απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο, λέει: «Εγώ έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβεται τα λεφτά μου;» για να συμπληρώσει ο συνοδός της: «Ξεπουλάτε την πατρίδα».

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ο Θόδωρος Πάγκαλος απάντησε στην κοπέλα λέγοντας: «Εγώ τα κάνω μόνος;».

Η Ελλάδα των σκανδάλων...

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_9973.html


Η κρίση γίνεται ευκαιρία ή οι ευκαιρίες επιτείνουν την κρίση; Με δεδομένη την οικονομική (αλλά στην ουσία πολιτική) κρίση που βιώνει η Ελλάδα, πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου θα έπρεπε να είναι η εξοικονόμηση και ο επαναρθολογισμός στα έξοδα του δημοσίου που επιβαρύνουν και μεγενθύνουν το δημοσιονομικό έλλειμμα, διογκώνοντας τελικά το πρόβλημα του κρατικού ισολογισμού.

Σήμερα θα εμφανίσουμε μία σειρά από σκάνδαλα (μικρά αλλά όχι ασήμαντα) που καταδεικνύουν το έλλειμμα της κυβερνητικής ανταπόκρισης στην προσπάθεια μείωσης του προβλήματος χρέους.

Μάθημα στρατηγικής σκέψης στην αναδιοργάνωση του Στρατού…

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=14740

Μάθημα για την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία η οποία υποτίθεται ότι πασχίζει να αναδιοργανώσει το στράτευμα, θα μπορούσε να αποτελέσει η λειτουργία του αμερικανικού Στρατού, στο ζήτημα του εκσυγχρονισμού των δυνάμεών του. Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, ο αμερικανικός Στρατός παρουσίασε το Σχέδιο Εκσυγχρονισμού 2012, που ουσιαστικά είναι εις βάθος επεξήγηση του πως οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα προχωρήσουν το Στρατό μπροστά στο να εξοπλιστεί ως δύναμη του 21ου αιώνα.
Όπως είναι λογικό το σχέδιο παρουσιάζει τις προτεραιότητες και τα προγράμματα που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου, όπως είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και οι θεσμικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει η μεγιστοποίηση του οφέλους από τον εξοπλισμό των στρατιωτών.

Μίκης ο ΥπερΠατριώτης

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τα βίντεο δεν ήταν δυνατό να βρεθούν και να κατεβούν , ως γνωστό πέρα από τους δαίμονες του τυπογραφείου ....τώρα έχουμε και τους δαίμονες του ιντερνέτ .....!!!
Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας και έχουμε παραθέσει ενεργό link στην θέση τους......
Από το ιστολόγιο http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/717-2011-07-09-20-11-57.html

Μερικά αποδεικτικά περί Πατριωτισμού του Μίκη Θεοδωράκη... έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε...
Γνωστό είναι ότι ο Κομμουνισμός δημιουργήθηκε από πρόσωπα τα οποία ανήκουν στην περιούσια φυλή, η οποία σύμφωνα με τα δικά τους ιερά βιβλία είναι οι εκλεκτοί από τον θεό να κάνουν τον κόσμο κουμάντο.


http://www.youtube.com/watch?v=Ykd6TtL93_w&feature=player_embedded


Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι δημιουργοί του Κομμουνισμού κάνοντας κλικ ΕΔΩ, και ποιοι ήταν οι δημιουργοί του Κομμουνισμού στην Ελλάδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ, οπότε λογικό είναι να συμβεί το παρακάτω μεταξύ Εβραίων και Μίκη Θεοδωράκη:


Πως οι Σλάβοι γίνονται απόγονοι των …Αρχαίων Μακεδόνων

Από το ιστολόγιο http://www.mikres-ekdoseis.gr/



[— — —] μακεδονιαρχῶν τὸν ναὸν τῇ πατρίδι
[— —  σὺ]ν παντὶ τῷ κόσμῳ  τῷ θκτʹ ἔτει.

Ο δοκός που βρέθηκε στην αρχαιολογική περιοχή του Isar Marvinci, όπου πιθανολογείται η αρχαία ελληνική πόλη Ειδομεναί της Μακεδονίας.

Αλβανία: Έβαλαν χειροβομβίδες και ΤΝΤ σε αυτοκίνητο με ελληνικούς αριθμούς

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/07/blog-post_4636.html#more


Ιούλιος 9, 2011.

«Φόνο εκ προμελέτης» χαρακτήρισε η αλβανική αστυνομία την τοποθέτηση εκρηκτικών κάτω από αυτοκίνητο τύπου Opel Astra με ελληνικούς αριθμούς κυκλοφορίας στο χωριό  Xarre.

Αποκάλυψη-Χορηγούνται απο το υπουργείο μαζικώς πολιτογραφήσεις σε Αλβανούς.

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_5851.html

Θ.Τζάκρη..

Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς χαρτιά ζητά ο βοηθός Συνήγορος του Πολίτη..
Η ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα..

Ούτε ευρωλιγούρηδες, ούτε αμερικανόπληκτοι

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
zaf_cΣτον απόηχο των μνημονίων, των μέτρων και των επεισοδίων, αναδείχθηκε δειλά - δειλά και ένα θέμα εξαιρετικής σημασίας, αυτό που αφορά την προοπτική της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ένωση αλλά και την ίδια την βιωσιμότητα της τελευταίας. Επίσης η συζήτηση για την επιστροφή στην δραχμή πέρα από τις όποιες οικονομικές επιπτώσεις, θα έπρεπε να μας κάνει να δούμε και να σκεφτούμε τον ρόλο που έχουν, αν έχουν πλέον, τα έθνη - κράτη.
Η ΕΕ μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και κατά πόσο θα πρέπει εμείς να το θέλουμε αυτό; Μία Ευρώπη η οποία μετά από χρόνια οικονομικής κρίσης ανεκάλυψε προ ημερών "τον ύποπτο ρόλο των διεθνών χρηατοπιστωτικών ιδρυμάτων", τα οποία αφού ρήμαξαν την οικονομία της Ελλάδας αλλά και της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, τώρα θυμήθηκαν οι ιθύνοντες των Βρυξελλών να τα αντιμετωπίσουν.

Απάντηση Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου σε Νταβούτογλου

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

Image«Ως συνέχεια της απαράδεκτης και προκλητικής επικοινωνιακής πολιτικής της Τουρκίας να φορτώνει τις ευθύνες της για τη μη επίτευξη λύσης στο Κυπριακό σε άλλους» χαρακτηρίζει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Ahmet Davutoglu, κατά την επίσκεψή του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
«Η Τουρκία, αντί να κατηγορεί την ελληνοκυπριακή πλευρά για δήθεν κωλυσιεργία», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Στεφάνου, «θα ήταν καλύτερα να προβληματιστεί για την πολιτική της που εμποδίζει την επίτευξη λύσης».

«Αντί να προβαίνει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και να προσπαθεί να μονιμοποιήσει τα κατοχικά τετελεσμένα, θα ήταν καλύτερα να αποδείξει στην πράξη ότι επιθυμεί και εργάζεται για λύση σεβόμενη τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε., τα οποία δεν εφαρμόζει. Θα ήταν καλύτερα να σεβαστεί την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και η Τουρκία να εφαρμόσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έναντι της» προστίθεται στη δήλωση.
Πολύ ήπιες οι δηλώσεις από μία κυπριακή κυβέρνηση που έχει μετατρέψει τους εισβολείς σε ισότιμους συνομιλητές...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"

Σχόλιο ιστολογίου μας : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/07/blog-post_6960.html
Από το ιστολόγιο http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_6703.html
ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.
ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.

ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ: ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ?(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ? ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΩΝΤΑ!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

Δ.Ντούμας A Αντιπρόεδρος Ε.Α.Υ.Α.:Συγνώμη ναί. Αλλά από ποιόν;;;Από τους "αγανακτισμένους" πρεζάκηδες, χούλιγκαν,σκίνχεντς,τις πρόστυχες γυναίκες και τα παιδιά των μεταναστών?

Σχόλιο ιστολογίου μας : Κύριε Δημήτριος Λ.Ντούμας , σωστά το λέτε , ΠΑΝΤΑ θεωρούσα κακό, κάποιος να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του , ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ , PLEASE!!!!
Αναλάβετε ΑΚΈΡΑΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΛΆΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ , ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ,ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!
Και όπως είπατε Κύριε Δημήτριος Λ.Ντούμας , για ψάξτε μέσα σας , το δικό σας ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ????
Η ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ???
ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_5095.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/3_27.html
Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_1818.html


 "ΔΗΘΕΝ «κοινωνικοί αγωνιστές», πρεζάκηδες, χαοτικοί, πρόστυχες γυναίκες, ξεπεσμένοι συνδικαλιστές, χούλιγκανς, σκίνχεντς και το κάθε «καρυδιάς καρύδι» ερχόταν και «ξεφόρτωνε» μπροστά στους Συναδέλφους μας."

Σ υ γ ν ώ μ η…. Ναι, αλλά από ποιόν;
ΠΑΝΤΑ θεωρούσα κακό, κάποιος να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
ΟΜΟΙΩΣ πάντα πίστευα, ότι οι ΄Ελληνες Πολίτες, έχουν την καλύτερη Αστυνομία στον Κόσμο.

ΕΔΩ και ένα μήνα οι Συνάδελφοί μας των Αθηνών, βιώνουν όμως μια πραγματικά απίστευτη κατάσταση.
easy_attikis_ntoumasΕΔΩ και ένα μήνα, οι αδικοπραξίες, οι βλασφημίες, οι ύβρεις, οι επιθέσεις κατά των Συναδέλφων μας, ιδιαιτέρως δε σε αυτούς που υπηρετούν στην Δ. Α. Επιχειρήσεων, έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας.
ΕΔΩ και ένα μήνα οργανωμένες μειοψηφίες επιβάλουν την θέλησή τους στους πολλούς.
ΕΔΩ και ένα μήνα προσβάλλονται βάναυσα οι Συνάδελφοί μας ωσάν αυτοί να είναι υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει στην δόλια Πατρίδα μας.
ΕΔΩ και ένα μήνα σημειώνεται παντελής απουσία Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας, ου μην αλλά και Συνδικαλιστικής.

ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ)

Σχόλιο ιστολογίου μας : Σχόλιο από tourkikanea.gr : Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία στην Ε.Ε. κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και αυτό φαίνεται πως παίζει τον ρόλο του…Λοιπόν ωραία, ας ξεκουμπιστούνε πρώτα τα ¨μπάζα¨ που μας κουβαλήθηκαν από την Τουρκία ως έποικοι, και μετά βλέπουμε τη λύση.
Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/07/blog-post_4981.html
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/2011/07/09/dav-10/#more-7698

Εφ. Ζαμάν 9-7-2012
 
Ο Νταβούτογλου έδωσε ημερομηνία για την Κύπρο
 Ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι ελπίζει πως στις αρχές του 2012 θα γίνει δημοψήφισμα για την επανένωση του νησιού.

Ο Νταβούτογλου στην ανακοίνωση που έκανε στην Λευκωσία μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο της KKTC Ντερβίς Έρογλου δήλωσε : Ελπίζουμε πως μέχρι το τέλος του έτους θα βρεθεί λύση για το Κυπριακό, η οποία θα πάει σε δημοψήφισμα στις αρχές του 2012¨.
Σχόλιο : Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία στην Ε.Ε. κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 και αυτό φαίνεται πως παίζει τον ρόλο του…Λοιπόν ωραία, ας ξεκουμπιστούνε πρώτα τα ¨μπάζα¨ που μας κουβαλήθηκαν από την Τουρκία ως έποικοι, και μετά βλέπουμε τη λύση.

Προσοχή! Κίνδυνος παράνομης απομακρυσμένης πρόσβασης

Από το ιστολόγιο http://www.secnews.gr/archives/16696

Critical Flaw Found in Proxy Servers 21 Προσοχή! Κίνδυνος παράνομης απομακρυσμένης πρόσβασης Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Όρεγκον έχει εκδώσει μια προειδοποίηση σχετικά με απατεώνες που προσπαθούν να αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστές που ανήκουν στους κατοίκους του.
Το υπουργείο αναφέρει ότι έχει δεχθεί πάνω από δώδεκα καταγγελίες σχετικά με απατεώνες που επικοινώνησαν μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι απατεώνες ισχυρίζονται ότι<…>
εργάζονται για μια εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών και ότι ο υπολογιστής του ιδιοκτήτη έχει τεθεί σε κίνδυνο και έχει μολυνθεί με ιό ή κακόβουλο λογισμικό εξαιτίας της ευρείας δραστηριότητας στο διαδίκτυο.