Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ????( Ο οδηγός των καλύτερων πάρτυς ανα την Ελλάδα!!)

Από Faceof

Μετά από ολιγοήμερο αναγκαστικό διάλειμμα επανερχόμαστε στην πρώτη γραμμή του πολέμου!!!!

Αναγκαστικό, γιατί έπρεπε να ανασυνταχθούμε , να μελετήσουμε να αναλύσουμε δεδομένα και στο τέλος να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα......

Λοιπόν έχουμε και λέμε , νιώθουμε πάρα πολύ ΆΒΟΛΑ με αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα, προσπαθούμε ΌΜΩΣ να καταλάβουμε ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΕΥΠ!!!!


ΝΑΙ ΝΤΕ , Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ , Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!!!!!!


Προσέξτε τώρα , γίνεται ένα τεράστιο πάρτυ στην πρωτεύουσα , όπως και στην συμπρωτεύουσα πρακτόρων /κατασκόπων /τυχοδιωκτών ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΠ!!!! 


Ακόμα και αμερικάνικες εταιρίες μισθοφόρων (σαν αυτές που υπάρχουν στο Ιράκ) , έχουν γραφεία (ως ανώνυμες εταιρίες φαντάσματα!!!) , προσκαλέστηκαν στο πάρτυ!!!! 


ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ????


Η FRONTEX ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ???


Η EUROPOL ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ???


ΤΙ ΓΥΡΕΎΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΛΑΡΙΣΑ , ΠΑΤΡΑ????


ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΈΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ????


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ , ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!(οι αριθμοί είναι αμείλικτοι σε συνδυασμό με το ζοφερό παρόν της χώρας μας!!! ).


Έρρωσθε


...συνεχίζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου