Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στην Πάτρα το Final Four βόλεϊ Πελοποννήσου Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιουνίου. Πρόκειται για το Final Four βόλεϊ Πελοποννήσου Παμπαίδων και Παγκορασίδων, στο οποίο θα αναμετρηθούν οκτώ ομάδες απ’ όλη την Πελοπόννησο. Την ευθύνη της διοργάνωσης αλλά και της φιλοξενίας των ομάδων έχει η Ακαδημία βόλεϊ «Θησέας», η οποία κατάφερε να φέρει στην Πάτρα το Final Four Πελοποννήσου Παμπαίδων και Παγκορασίδων, συμβάλλοντας καθοριστικά αφενός στην ανάδειξη του αθλήματος κι αφετέρου, στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο βοηθητικό του ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και ο τελευταίος στις 8 το βράδυ. Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι μικροί και οι μεγάλοι τελικοί. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και ο τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί στις 7.30 το απόγευμα, ενώ στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο θα γίνει η τελετή των απονομών.
Στο Final Four Πελοποννήσου συμμετέχουν στην κατηγορία των Παμπαίδων, οι ομάδες: Θησέας, Ολυμπιάδα, Καλαμάτα και ΕΑΠ και στην κατηγορία των Παγκορασίδων οι ομάδες: Απολλωνιάδα, Ολυμπιάδα, ΓΕ Ναυπλίου και Άργος.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενθάρρυνση της προσπάθειας των ομάδων και ειδικότερα των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου