Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"Τίθεται σε απειλή η ειρήνη" λέει η ελληνική ένωση "Ομόνοια"

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», με αφορμή τις νέες, σημερινές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα.


«Η έγερση εδαφικών διεκδικήσεων δυναμιτίζει τις διμερείς σχέσεις και προσβάλει την ειρήνη σε... μια ευαίσθητη περιοχή και περίοδο» τονίζει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», καταδικάζοντας απερίφραστα τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα. Οι δηλώσεις αυτές, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αποτελούν «ευθεία έγερση εδαφικών διεκδικήσεων από πλευράς της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας»,

Αποχώρησαν οι Έλληνες στρατιώτες από την συμμετοχή στην αλβανική παρέλαση!

Με εντολή των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, απαγορεύθηκε αμέσως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Σ.Μπερίσα η συμμετοχή ομάδας Ελλήνων στρατιωτών στους εορτασμούς για την επέτειο των 100 χρόνων από την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας της Αλβανίας στα Τίρανα!
Όπως μεταδίδουν έγκυρες  πηγές των δυο υπουργείων στο defencenet.gr, μόλις 30' πριν την έναρξη της παρέλασης, η ομάδα των Ελλήνων στρατιωτικών οι Έλληνες στρατιώτες ήρθε σε επαφή με στελέχη της πρεσβείας στα Τίρανα, οι οποίοι τους κοινοποίησαν την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Αμέσως μετά οι Έλληνες στρατιώτες αποχώρησαν, αφήνοντας σύξυλους τους Αλβανούς.

Oργισμένοι οι Ηπειρώτες με τους Αλβανούς, που θέλουν δική τους την Ήπειρο!

*Φτάνει πια, φωνάζουν... Επιτέλους, να υπάρξει ηρεμία ανάμεσα στις δύο χώρες...
*Οι προκλήσεις:
-Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λούρος, Πάργα, Φιλιάτες, χαρακτηρίζονται αλβανικές πόλεις!
-Οι Σουλιώτες και ήρωες του 1821 βαφτίζονται Αλβανοί! 
-Τσάμηδες ψάχνουν τις ανύπαρκτες περιουσίες τους στη Θεσπρωτία!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
! -ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ- !
 
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην.... Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

Επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη στη Κύπρο με Τουρκικό στρατό και HE

Επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη στη Κύπρο με Τουρκικό στρατό και HE
Διαπραγματεύσεις γίνονται αυτή την ώρα στην Κατεχομένη Κύπρο με τους επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης για επεισόδιο που έγινε στη νεκρή ζώνη στην Αυλώνα με άνδρες της UNFICYP.
Oλα ξεκίνησαν, όταν άνδρες των Ηνωμένων Εθνών, προσπάθησαν να αφαιρέσουν παράνομη περίφραξη υποστατικού γεώτρησης νερού που είχε στηθεί από στρατιώτες του τουρκικού κατοχικού στρατού.

Κύπρος:Εισέβαλαν στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών

Εισέβαλαν στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών
Από επεισόδια σημαδεύτηκε η διαδήλωση εκτάκτων υπαλλήλων του Δημοσίου στην Κύπρο, που καταγγέλλουν ότι θα απολυθούν κατά εκατοντάδες βάσει του μνημονίου που ετοιμάζεται να υπογράψει η κυβέρνηση της Λευκωσίας με την τρόικα.
Εκατοντάδες ωρομίσθιοι υπάλληλοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εισέβαλαν στο υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να μιλήσουν με τον υπουργό Βάσο Σιαρλή.
Οι αγανακτισμένοι επέδωσαν ψήφισμα και αποχώρησαν, αλλα λίγο αργότερα εισέβαλαν στο κτίριο της Βουλής, όπου και πάλι η Αστυνομία δεν κατάφερε να στους σταματήσει και οι διαδηλωτές εισήλθαν σε αίθουσα όπου συνεδρίαζε επιτροπή της Βουλής. Τελικά, αντιπροσωπεία των έκτακτων υπαλλήλων συναντήθηκε με εκπροσώπους των κομμάτων.

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν 14χρονη επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν 14χρονη επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί
Μια μέρα πριν ψηφιστεί η νομοθεσία του αμερικανικού Κονγκρέσου σχετικά με βήματα προς τη προστασία των γυναικών και κοριτσιών στο Αφγανιστάν μετά την απομάκρυνση του αμερικανικού στρατού, δύο άντρες δολοφόνησαν ένα 14χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν.
Ο λόγος; Το κορίτσι και οι γονείς της είχαν αρνηθεί μια πρόταση γάμου που είχε κάνει ο ένας από τους δύο άντρες.
Η επίθεση αναφέρθηκε αρχικά σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία. Οι δύο άντρες έχουν συλληφθεί από την αστυνομία.

Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Μπερίσα για τη Μεγάλη Αλβανία

Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Μπερίσα για τη Μεγάλη Αλβανία
Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα ο οποίος μίλησε περί « Μεγάλης Αλβανίας που φτάνει μέχρι την Πρέβεζα».
Η δήλωση αυτή ανάγκασε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ματαιώσει το προγραμματισμένο του ταξίδι στα Τίρανα, αφού περίμενε κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή την ανάκληση της προκλητικής δήλωσης.
Λίγες μόλις ημέρες πριν περίπου 1.000 Αλβανοί μετανάστες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, για να γιορτάσουν με τραγούδια και χορούς την 100η επέτειο από την Aνεξαρτησία της χώρας προέβησαν σε εξίσου εμπρηστικούς ισχυρισμούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News .

Γερμανικό σχέδιο για άλωση της Ελλάδας με αιχμή του δόρατος την Υγεία!

Γερμανικό σχέδιο για άλωση της Ελλάδας με αιχμή του δόρατος την Υγεία!
Οι πραγματικές προθέσεις της Γερμανίας για άλωση του εσωτερικού πλούτου της χώρας, με «πολιορκητικό Κριό» τον τομέα υγείας της χώρας, αποκαλύπτονται πλέον με τη συνέντευξη του Γερμανού υπουργού Υγείας Ντάνιελ Μπάρ στην Καθημερινή της Κυριακής.
Καθώς η χώρα μας έχει ζητήσει τεχνογνωσία μέσω της Task Force για την υλοποίηση όλων των δυσμενών μέτρων που έχουν επιβληθεί από τους δανειστές μας, το έδαφος προλειαίνεται για να είναι έτοιμες οι Γερμανικές πολυεθνικές να εξοστρακίσουν από την εγχώρια αγορά οποιαδήποτε ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα ώστε τα κέρδη από οποιαδήποτε δραστηριοποίηση εδώ, να μεταφέρονται στη χώρα τους!

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του newsbomb για ύποπτη πρακτική που εφαρμόζεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του newsbomb!
Στη Βουλή μεταφέρει ο βουλευτής Ν. Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος το θέμα που το newsbomb είχε φέρει στη δημοσιότητα σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες για μια ύποπτη πρακτική που εφαρμόζεται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας το οποίο καλείται να καλύπτει ανάγκες άλλων χωρών του εξωτερικού και να εξάγει αποθέματα αίματος, ακόμα και σε τιμές «όσο – όσο».
Συγκεκριμένα το newsbomb είχε αποκαλύψει ότι στέλνουμε αίμα στο εξωτερικό με τιμές «όσο – όσο» ενώ για να καλυφθούν οι εσωτερικές ανάγκες σε αίμα και πλάσμα γίνονται τεράστιες εισαγωγές παρτίδων!

Άγρια κόντρα Βενιζέλου - Μιχαλολιάκου

«Εχθροπραξίες» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή προκάλεσε η αποκάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ότι θα προσπαθήσει να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ που, όπως ανέφερε, «αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής.

Εμπλέκουν τη Μαργαρίτα στη λίστα Λαγκάρντ-Μηνύσεις από Παπανδρέου-Τι απαντούν οι εφημερίδες

Νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, δίνει το περιεχόμενο της δικογραφίας που συνέταξαν και διαβίβασαν οι οικονομικοί εισαγγελείς κύριοι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στη Βουλή, καθώς σε επίσημη κατάθεση αναφέρεται ότι η γυναίκα-μυστήριο με τα 500 εκατ. είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου!

Η επίμαχη αναφορά, που εμπλέκει το όνομα της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση, περιέχεται στην κατάθεση που έδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2012 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέλιος Στασινόπουλος στους κυρίους Πεπόνη και Μουζακίτη επικαλούμενος μαρτυρίες δύο διευθυντών της υπηρεσίας του. Αυτοί ανέφεραν ότι το πρόσωπο με το υψηλότερο ποσό που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ είναι η κυρία Παπανδρέου.

Έκλεψαν την προτομή του Ηλιάκη

Άγνωστοι έκλεψαν τον προτομή του ήρωα Χανιώτη πιλότου, Κώστα Ηλιακή,
από το σημείο που βρίσκονταν στην Κρήτη, επί της οδού Ακρωτηρίου.

Οι αστυνομικές αρχές ήδη πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες του πρωτοφανούς περιστατικού.

Ρυθμίσεις δανείων τριών ταχυτήτων

Εφόσον «περάσουν» από την ελληνική Βουλή τα μέτρα για την ανακούφιση των δανειοληπτών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», από τις αρχές του 2013 οι οφειλέτες θα έχουν τρεις τρόπους για τη ρύθμιση των χρεών τους, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

Συγκεκριμένα:

1. Η νέα ρύθμιση


Δικαίωμα ένταξης έχουν οι ακόλουθες κατηγορίες νοικοκυριών με στεγαστικό ή ενυπόθηκο καταναλωτικό δάνειο:

Υποψήφιος για το κεντρικό όργανο ο Αλ. Τσίπρας

Με μια κίνηση ματ απάντησε στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας σε όσους διαφοροποιήθηκαν επί της διαδικασίας. Δήλωσε πως ο ίδιος δεν θα κάνει χρήση θέσης του συμμετέχοντος ως αριστίνδην στο νέο κεντρικό όργανο αλλά θα θέση υποψηφιότητα εκλογής προκειμένου να κριθεί ίσος προς ίσους και όχι ως πρώτος μεταξύ ίσων.

Ο κύριος Τσίπρας ζήτησε ξανά από την τρικομματική κυβέρνησης, ως μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει, να οδηγήσει με ομαλότητα τη χώρα σε εκλογές «για αναλάβουμε την ευθύνη», όπως είπε, διαπιστώνοντας πάντως ότι πολύ δύσκολα το σύστημα της τρικομματικής κυβέρνησης θα αποδεχθεί την προτροπή γιατί, πρώτον δεν έχει συναίσθηση του κινδύνου και της ευθύνης του, και δεύτερον ο φόβος που χρησιμοποίησε ως όπλο έχει περάσει στους ίδιους.

Σφαγή στην ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ-Αποπομπή του προέδρου της Ν.Ε-Αστυνομία στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ - Στα δύο η Οργάνωση.-Σκληρή κριτική από τον τ.Γεν.Γραμματέα

Mέχρι και η αστυνομία εκλήθη για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Αχαϊας προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια μεταξύ μελών της ΟΝΝΕΔ που προχωρούσαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του ενός και μοναδικού υποψηφίου και των άλλων μελών που αμφισβητούσαν την διαδικασία καθαίρεσης του Προέδρου της Οργάνωσης Γιώργου Δρακούλη (επειδή είναι πολιτικός φίλος του κ. Νικολόπουλου) και θεωρούσαν παράνομες τις εκλογές. Τα αίματα άναψαν όταν αρχικά μέλη της παράταξης εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Ν.Δ. (Αγίου Νικολάου). Στη συνέχεια τους επέτρεψαν την είσοδο αρκεί να ανέβαινε... ένας ένας. Υπήρξε ένταση, έγιναν καταγγελίες, ενώ εκλήθη και η Αστυνομία.

H ΜΑΣΣΑΛΙΑ EINAI EΛΛΗΝΙΚΗ(Βίντεο)

«Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» 

Ελληνική σημαία σχημάτισαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, δείχνοντας έτσι την επίγνωσή τους για την ελλληνική καταγωγή της πόλης, και γνωρίζοντας καλά την ιστορία ττης πόλης τους.

«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας.