Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Stop στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στη Μόσχα!

Τελικά ο «αδερφός Βλαδίμηρος» και οι συν αυτώ, έχουν τσαγανό!
Οι διοικούντες στη Μόσχα, άνθρωποι όλοι του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισαν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλει «κυρώσεις» και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να απαγορεύσουν ένα gay parade ή ελληνιστί, μια παρέλαση ομοφυλοφίλων στο κέντρο της.... πόλης και συγκεκριμένα στο πάρκο Bolotnaya Ploshcha.
Το προαναφερόμενο δικαστήριο με απόφασή του, είχε στηλιτεύσει την απαγόρευση εκ μέρους της δημοτικής αρχής της Μόσχας των παρελάσεων των ομοφυλοφίλων, το 2006, το 2007 και το 2008.

New World Order Government Conspiracy




Για όσους ακόμα τολμούν και αμφισβητούν την Πραγματικότητα και θέλουν να συνεχίσουν να ονειρεύονται , καλά κάνουν , αλλά μην τολμήσετε να ξυπνήσετε , ΊΣΩΣ αυτό που θα αντικρύσετε ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!



Απίστευτο! Ο πρωθυπουργός μας σε κάρτα Illuminati;

(Συνωμοσίες,συμπτώσεις ή ζούμε μια παγκόσμια φάρσα;)

Πολύ συζήτηση τελευταία για το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες Illuminati,που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90, μιας και ο μεγάλος σεισμός της Ιαπωνίας με το πυρηνικό ατύχημα είχε προβλεφθεί και απεικονισθεί κατά πολλούς  σε κάποια από αυτές τις κάρτες.Στο παιχνίδι αυτό επίσης είχε προβλεφθεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους,άλλα και μερικά ακόμη γεγονότα με εκπληκτική ακρίβεια.Μια κάρτα του παιχνιδιού όμως φαίνεται πως αποτυπώνει κάτι ακόμη πιο παράδοξο, που έχει σχέση και με την χώρα μας.

Από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών της Αμερικής Οδηγίες για επέλαση… ζόμπι! ΑΝΑΝΕΩΣΗ

























http://www.theatlanticwire.com/global/2011/05/fukushima-full-meltdown-made-official/37671/

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 12, 2011

http://emergency.cdc.gov/socialmedia/zombies_blog.asp

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 16th, 2011



Είναι άραγε τυχαίο ότι το κρατικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου ασθενειών της Αμερικής εκδίδει ανακοινώσεις 4 ήμερες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πυρήνας του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima υπέστη ολική τήξη…(Full Meltdown)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ



http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/cdc-centers-for-disease-control-and.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html

illuminati card game....Το σενάριο τους...!

Οι illuminati σε παιχνίδι???
Ναι , πριν από 2 δεκαετίες περίπου ένα νέο παιχνίδι ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών....Το παιχνίδι αυτό ξεκίνησε σαν ιδέα απο τον Steve Jacksson με σκοπό να αποκαλύψει και να εξετάσει τις θεωρίες για τους Ιλλουμινατους.....!!!
Κυκλοφόρησε στην Αμερική περί το 1995-96 σαν ένα παιχνίδι για το πως θα κυριεύσεις τον κόσμο. Κάτι σαν Μονόπολη δηλαδή , αλλά με διαφορετικές προεκτάσεις φυσικά. Ουσιαστικά οι κάρτες, σου δείχνουν τους διάφορους τρόπους , με τους οποίους μπορείς να επιβληθείς στον κόσμο.
Με μια καλή ματιά θα δείτε διάφορες συμπτώσεις για γεγονότα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε σχέση με το παιχνίδι που προυπήρχε αυτών των γεγονότων... Είναι όμως απλές συμπτώσεις, οι εδώ και χρόνια κάποιος(αν όχι οι ίδιοι) μας προειδοποιούν για τα σχεδιά τους....

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη!!!

Τα υπάνθρωπα ορκς που δολοφόνησαν ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τον 44 Μανώλη Καντάρη “αφού φώναζε”, έφεραν στο φως τους αυτουργούς του εγκλήματος.
Με ανακοινωση μάλιστα του ίδιου του υπουργείου για να προστατευθεί ο υπουργός από την λαϊκή οργή έδωσαν στεγνά αυτούς που αποφάσισαν και αποφυλάκισαν αυτό το κτήνος που χαίρεται να σφάζει Ελληνάκια.
Και μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, θα σας θυμίσουμε το 7χρονο κοριτσάκι στην Καλλιθέα που πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ (μήπως φώναζε και αυτό;), την έγκυο εργαζόμενη στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Βύρωνα που δολοφονήθηκε στυγνά, την νεαρή υπάλληλο στην Πειραιώς που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της, μία λίστα φρικτή και ατελειωτη.

Γυναίκα στη Σαουδική Αραβία συνελήφθη... επειδή οδηγούσε!!!

http://img.protothema.gr/AA5C6F4776369A9844129C172C5E80FD.jpg
Την κατηγορία της "υποκίνησης γυναικών" αντιμετωπίζει μία νεαρή γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που συνελήφθη επειδή παραβίασε το νόμο ο οποίος απαγορεύει στις γυναίκες να οδηγούν, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της.

Η Μάναλ αλ Σαρίφ, 32 ετών, σύμβουλος ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής, συνελήφθη το Σάββατο στην πόλη Χομπάρ αφού ανέβασε στον ιστότοπο YouTube ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να οδηγεί.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ !!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!! Η ΓΑΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ;


Μετά από το επιτυχές του αποτελέσματος του Project Gravity Probe B για τα Ιερατεία της Συμβατικής Επιστήμης , γεννιώνται νέα ερωτηματικά !!!Διαστελλόμενο Σύμπαν? Και γιατί όχι , διαστελλόμενη Ζωντανή Γη/ΓΑΙΑ???

Από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών της Αμερικής Οδηγίες για επέλαση… ζόμπι! ΑΝΑΝΕΩΣΗ


http://www.theatlanticwire.com/global/2011/05/fukushima-full-meltdown-made-official/37671/

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 12, 2011

http://emergency.cdc.gov/socialmedia/zombies_blog.asp

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ May 16th, 2011



 Είναι άραγε τυχαίο ότι το κρατικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου ασθενειών της Αμερικής εκδίδει ανακοινώσεις 4 ήμερες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πυρήνας του πυρηνικού εργοστασίου στη Fukushima  υπέστη ολική τήξη…(Full Meltdown)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ  

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ

 



http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/cdc-centers-for-disease-control-and.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html 

Η Χρονοδίνη της Γης κατεστραμμένη και το ραντεβού σου με το Μέλλον!!!/Project Gravity Probe B

5001.jpg
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος σόκαρε τους επιστήμονες στην Ρωσία όταν αναφέρθηκε σε έκθεση της ότι πάνω από την πόλη Yekaterinburg γνωστή και ως Ekaterinburg (Που είναι μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες πόλις στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας) ότι ο "ιστός" του Χωροχρόνου της Γης μας είναι διαλυμένος!! Σήμερα θα σας ταξιδέψω σε μια ιστορία για γερά νεύρα και ανοικτά μυαλά!

Project Gravity Probe B

nasa
Η αποστολή Gravity Probe B επαληθεύει δυο βασικές προβλέψεις της Γενικής Σχετικότητας και επιβεβαιώνει τη στρέβλωση του χωροχρόνου Ο χωροχρόνος γύρω από μεγάλα ουράνια σώματα τω όντι καμπυλώνεται λόγω της δύναμης της βαρύτητας, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Gravity Probe B κατά τον Φράνσις Έβεριτ του πανεπιστημίου Στάνφορντ και επικεφαλής των ερευνητών της αποστολής της ΝΑSΑ, που ξεκίνησε το 2004.

Τι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ;


F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε;
Τι είναι η F.E.M.A; F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency): Είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…
Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ… Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.