Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη!!!

Τα υπάνθρωπα ορκς που δολοφόνησαν ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τον 44 Μανώλη Καντάρη “αφού φώναζε”, έφεραν στο φως τους αυτουργούς του εγκλήματος.
Με ανακοινωση μάλιστα του ίδιου του υπουργείου για να προστατευθεί ο υπουργός από την λαϊκή οργή έδωσαν στεγνά αυτούς που αποφάσισαν και αποφυλάκισαν αυτό το κτήνος που χαίρεται να σφάζει Ελληνάκια.
Και μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, θα σας θυμίσουμε το 7χρονο κοριτσάκι στην Καλλιθέα που πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ (μήπως φώναζε και αυτό;), την έγκυο εργαζόμενη στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Βύρωνα που δολοφονήθηκε στυγνά, την νεαρή υπάλληλο στην Πειραιώς που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της, μία λίστα φρικτή και ατελειωτη.

Οπότε ας αφήσουν τις αηδίες τα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” για τα “120 Ευρώ”. Δηλαδή ρε υπάνθρωποι εάν η κάμερα έπιανε 1200 Ευρώ θα είχαν ελαφρυντικά; Ε καθάρματα;
Και για να σοβαρευτούμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση κανένα τριμελές, συγκεκριμένα του Βόλου, σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1377/4.4.2011 απόφαση να αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης με περιοριστικούς όρους, με “αίσθημα δικαίου”.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρέθηκαν δικαστές που να θεώρησαν ότι αυτό το μίασμα θα σεβόταν τους “περιοριστικούς όρους” και θα τον αμολούσαν ελεύθερο πάλι στην κοινωνία.
Ένας έμπορος ναρκωτικών απελευθερώνεται για άλλους λόγους, που τους ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε με το θέμα.
Επειδή όπως είπαμε, το αίμα του Μανώλη ΔΕΝ θα στεγνώσει, κάποια στιγμή σε μια πατρίδα ελεύθερη, αυτοί θα λογοδοτήσουν. Γιατί χειρότερος από τον σφαγέα τσέτη, είναι ο “πατριώτης” που ανοίγει την Κερκόπορτα.
Το οφείλουμε στα παιδάκια του Μανώλη. Καταλάβατε;

ΠΗΓΗ olympia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου