Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Διαλέξεις του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 "Στρατηγική ανάλυση της συνθήκης Σεβρών". 
Βιβλιοθήκη Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Ν. Ορεστιάδας. 
Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, ώρα 20:00. 

Συνεντεύξεις του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στο European School Radio, 12/5/2014.

Τέρενς Κουίκ: Γιατί η σημαία στη φανέλα της Εθνικής κοιτάει τα... παπούτσια των παικτών;-Ερώτηση στον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλλει ότι το εθνόσημο στη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει... αναποδογυρίσει.Ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, δηλώνει ότι θα καταθέσει ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σε σχέση με την ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι, «επειδή η Βουλή είναι "εκτάκτως" κλειστή, η ερώτηση θα κατατεθεί, μόλις ανοίξουν τα θερινά τμήματα, αλλά τη Δευτέρα θα αποσταλεί, για να πρωτοκολληθεί στο γραφείο του υπουργού».

Εργαζόμενοι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση: Ένας χρόνος από το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Ανοιχτή ανακοίνωση-επιστολή από τους διμηνίτες της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται, σε λίγες ημέρες, από την ημέρα που έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Ένας χρόνος, από την κατάληψη του κτηρίου από τους εργαζομενους και όλα όσα ακολούθησαν, με την εισβολή των ΜΑΤ, τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα -της ΔΤ- και, πλέον, της ΝΕΡΙΤ.

Σε ανοιχτή ανακοίνωση-επιστολή τους, με αφορμή τα γεγονότα εκείνων των ημερών, οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση επισημαίνουν:

Προκαλεί ο Έρογλου: Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία-«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας παρέχουν ασφάλεια»

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι υπό κατοχή, επειδή την έθεσαν υπό την κατοχή τους οι Ελληνοκύπριοι, υποστήριξε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.«Η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει συνέχεια το σύνθημα να «μην μείνει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, να φύγουν όλοι» και προσπαθεί να το διαδώσει στον κόσμο. Λένε «η χώρα μας είναι υπό κατοχή». Στην πραγματικότητα υπό κατοχή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία ιδρύσαμε από κοινού οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι. Εκείνοι έθεσαν υπό κατοχή τους την Κυπριακή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Έθνη το δέχτηκαν», ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Έρογλου.

Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική επιστολή 17χρονης μαθήτριας που ζητάει βοήθεια

Είναι από το Βόλο και νοσηλεύεται με πολλά προβλήματα υγείας.
Την επιστολή της 17χρονης Κατερίνας, μιας μαθήτριας από το Βόλο η οποία νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το e-saloniki.gr, όπως την έλαβε από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και τον πρόεδρό της Σωκράτη Σαβελίδη, οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες, είχαν οργανώσει εκστρατεία οικονομικής βοήθειας για την κοπέλα, η οποία βασανίζεται από πολλά προβλήματα υγείας.

Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΜΜΕ!!!!ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…

 Το βίντεo περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.


Τί τρύπα εἶναι αὐτή;

Τί τρύπα εἶναι αὐτή;Κατὰ τὴν ἀνασκαφὴ ποὺ πραγματοποιήθηκε κοντὰ σὲ ἔνα βράχο στὴν Νορβηγία, ὅταν ἔφτασαν σὲ ἀρκετὰ μέτρα βάθος, βρέθηκε ἡ παραπάνω τρύπα, μὲ τοιχώματα λεία, ποὺ σχηματίζει ἑπτάκτινο ἀστέρι καὶ ἔχει διάμετρο περίπου ἕξι ἑκατοστά.

Ἡ παράξενη τρύπα καταλήγει σὲ φιόρδ.


Ποιός τήν κατασκεύασε πρίν ἀπό ἐκατομμύρια χρόνια;

Πλήρη αβγά πτερόσαυρου βρέθηκαν σε απολιθωμένη αποικία

Εντοπίστηκαν στην Κίνα μαζί με απολιθώματα ενηλίκων πτερόσαυρων και είναι θαυμάσια διατηρημένα σε τρεις διαστάσεις.
Πεκίνο 
Πριν από περίπου 120 εκατομμύρια χρόνια, μια ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή της σημερινής Κίνας σκότωσε μια ολόκληρη αποικία πτερόσαυρων, ιπτάμενων ερπετών με άνοιγμα φτερών 3,5 μέτρα. Ο αφανισμός τους όμως αποδεικνύεται ευτύχημα για τους παλαιοντολόγους, οι οποίοι καμαρώνουν τώρα τα πρώτα πλήρη αβγά πτερόσαυρου, θαυμάσια διατηρημένα σε τρεις διαστάσεις.

Bilderberg 2014 – Το απαγορευμένο βίντεο που κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν πρόβαλε…

Δειτε το βιντεο και βγαλτε τα συμπερασματα σας μονοι σας...

Όλα τα είχαν σχεδιάσει. Θάτσερ το 1990: Η Ευρώπη θα έχει πρόβλημα με την Γερμανία και την Ελλάδα! (Βίντεο)



Η προφητική πρόβλεψη της σιδηράς κυρίας για το ευρώ
9 ολόκληρα χρόνια πριν το ευρώ μπει στην Ευρώπη, η Σιδηρά Κυρία της βρετανικής πολιτικής σκηνής, Μάργκαρετ Θάτσερ είχε κάνει μία πρόβλεψη για τις επιπτώσεις που θα έχει η υιοθέτηση του ευρώ και δυστυχώς φαίνεται πως δικαιώνεται.

Μάλιστα σε ένα αυτοβιογραφικό βίντεο της που κυκλοφορεί η Θάτσερ απευθυνόμενη,προς τον ευρωπαϊστή διάδοχό της Τζον Μέιτζορ ότι το κοινό νόμισμα δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει βιομηχανικές υπερδυνάμεις όπως η... Γερμανία και μικρότερες χώρες όπως η ...Ελλάδα!

Μάλιστα κατέληγε στο συμπέρασμα πως το ευρώ θα καταστρέψει τις εθνικές οικονομίες...

Δείτε το Βίντεο:

Αλήθειες με ολογράμματα

Η ώθηση της ολογραφίας, η οποία ανακαλύφθηκε το 1948 από τον ουγγρικής καταγωγής Dennis Gabor, ήρθε από τον Ρώσο Denisyuk. Το «μαγικό» είναι ότι ένα ολόγραμμα αναπαράγει πλήρως τις ανακλάσεις και τις σκιές του φωτός πάνω στα αντικείμενα και οι ανακλάσεις και οι σκιές μετακινούνται όπως πάνω στα πραγματικά αντικείμενα όταν ο θεατής αλλάζει θέση. 
Σε ένα ολόγραμμα μπορούμε να περιεργαστούμε ένα αντικείμενο από διάφορες θέσεις, η δε υφή των επιφανειών και των υλικών αποδίδεται με υπερρεαλιστικό τρόπο».
Η ώθηση της ολογραφίας, η οποία ανακαλύφθηκε το 1948 από τον ουγγρικής καταγωγής Dennis Gabor, ήρθε από τον Ρώσο Denisyuk. «Αυτή τη στιγμή με βρίσκεις σε ένα πείραμα στο εργαστήριο.