Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Εκπληκτική διαδραστική εφαρμογή για περιηγηθείτε μέσα στην Ακρόπολη από τον υπολογιστή σας!

Η εικονική περιήγηση στα μνημεία της Ακρόπολης είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει τη διερεύνηση του αρχαιολογικού χώρου με διαδραστικό τρόπο

Αποτελείται από εικόνες και πανοράματα υψηλής ανάλυσης των σπουδαιότερων μνημείων του Παρθενώνα, των Προπυλαίων, του Ερεχθείου και του ναού της Αθηνάς Νίκης καθώ και από λεπτομέρεις φωτογραφικές απεικονίσεις επιλεγμένων εξωτερικών όψεων των αρχαίων τειχών πυ περιβάλλουν το βράχο.

Μια Μεγάλη Ανακάλυψη για την Ιστορία της Ανθρωπότητας Αποκαλύπτεται… Για Πολλά Χρόνια σε Απόκρυψη!!!(Βίντεο-Φωτο)

Εξαιρετική ανακάλυψη! Ιράν. 3 σαρκοφάγοι εντελώς άθικτοι
 
Αυτή η ανακάλυψη γίνεται εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008, και αυτό που γνωρίζουμε είναι πως συνέβη αναμφίβολα χάρη στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, και την τηλεόραση Premsa. Αυτό το γεγονός συμβαίνει στο Κουρδιστάν, το Ιράν, μια χώρα μάλλον κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον στον δυτικό, αλλά που έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία.

Αν και κρυφό μέχρι σήμερα, το 2016, καταφέραμε να μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες.

Παγκόσμιο ΣΟΚ ανατρέπει την Ιστορία! Βρέθηκε αρχαιοελληνικό γεωτρύπανο…

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με έκθεση του αμερικανικού επιστημονικού Ινστιτούτου «Clearwater Revival Science Digest» , τα γεωτρύπανα χρησιμοποιούνταν ήδη από τα αρχαία χρόνια, στην Ελλάδα.

Τα ευρήματα της έκθεσης προήλθαν από μια διεθνή ομάδα αρχαιολόγων, που είναι υπεύθυνοι για την ανακάλυψη αυτή, ύστερα από έρευνα που έκαναν στην ανατολική ακτή της Σικελίας, κοντά στην πόλη των Συρακουσών. Αξίζει πάντως να αναφερθεί το γεγονός ότι η Συρακούσες ήταν η πατρίδα του Αρχιμήδη.

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη έγινε κατά την αρχαιολογική ανασκαφή που έλαβε χώρα στην έπαυλη ενός ευγενούς πολίτη. Το εύρημα που ανακαλύφθηκε ήταν μια χάλκινη ράβδος η οποία είχε ένα έλασμα χαλκού που περιστρέφονταν κυκλικά.

Αλλάξτε τα όλα σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη δίχως φόβο!

Διάβασα με έκπληξη τις τελευταίες μέρες κάποια άρθρα για το Κυπριακό όπου γινόταν μία αυθαίρετη -κατά τη γνώμη μου- σύνδεση με τη Θράκη και το Αιγαίο. Άρχισα λοιπόν να το ψάχνω και διαπίστωσα ότι σύμφωνα με διαρροές, υπάρχουν πιέσεις και απειλές ότι αν δεν κλείσει συντόμως το Κυπριακό και το Σκοπιανό, θα ανοίξει το θέμα της Θράκης. 
 
Γράφει ο… ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Από το defence-point

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, είμαστε η απόλυτη εφαρμογή της στρατηγικής του μεγάλου θεωρητικού του πολέμου, του Σουν Τσου (το πόνημα του «Περί Πολέμου» από το 500 π.Χ. διδάσκεται σε όλες τις Στρατιωτικές Ακαδημίες), όπου ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του αναλύει το πως μπορείς να κερδίσεις τον πόλεμο δίχως μάχη, απλά χρησιμοποιώντας την ψυχολογία… Αυτά για όσους δεν έχουν εντρυφήσει στον σπουδαίο Κινέζο θεωρητικό του πολέμου.

Μαρτυρία σοκ Αμερικανού στρατιώτη: Τα άγνωστα αντικείμενα πετούσαν επί 5 ώρες πάνω από τα κεφάλια μας!

Ένας πρώην Αμερικανός στρατιώτης αποφάσισε να σπάσει την επί 44 χρόνια σιωπή του και να μαρτυρήσει ότι υπήρξε αυτός και ακόμα 500 στρατιώτες μάρτυρες στην εμφάνιση δύο UFO στο Νέο Μεξικό τον Ιούλιο του 1971.
Ο μάρτυρας, που δεν έχει δημοσιευτεί το όνομά του, μίλησε στο MUFON (Mutual UFO Network), ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως που ερευνά τις εμφανίσεις UFO.
Ο άνδρας, που είναι περίπου 60 ετών σήμερα, ισχυρίζεται ότι υπήρξε μάρτυρας μιας διπλής εμφάνισης UFO που είχε διάρκεια 5 ωρών και ως εμπειρία θα τον στοιχειώνει μέχρι να πεθάνει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένα ταξίδι κάτω από την Γη αποκαλύπτει καινούργιους και συναρπαστικούς κόσμους (Βίντεο)

Υπόγειες σήραγγες, καταφύγια, ορυχεία, και αποθήκες, που ήταν άγνωστα στον κοινό κόσμο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους επτά πιο συναρπαστικούς υπόγειους κόσμους!

To τερατώδες όπλο του Bλαδίμηρου Πούτιν είναι σε θέση να σβήσει από τον χάρτη κάθε χώρα της Ευρώπης

Όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου σε μήκος, όσο δύο δυόρωφα κτίρια σε ύψος. Το δυναμικό καταστροφής αυτού του γίγαντα περιπολίας των παγκόσμιων ωκεανών έχει λάβει αφάνταστες διαστάσεις:

Το υποβρύχιο K-535 «Yury Dolgorukiy» - με μία ομοβροντία είναι σε θέση να σβήσει από τον χάρτη μέσα σε λίγα λεπτά κάθε χώρα της Ευρώπης. «SSBN 955 Borei» ο κώδικας του τρόμου στο ΝΑΤΟ στην μορφή υπερσύγχρονων ρωσικών υποβρυχίων. «Βορέας» θα λέγαμε εμείς, ο θεός του βόρειου ανέμου και του χειμώνα, του χιονιού και του πάγου.

H ζωή μας όλη σε ένα τσιπάκι: Το "1984" του Τ.Όργουελ γίνεται πράξη με τις νέες ταυτότητες - Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ" (ΝΤΠ) ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ(ΒΙΝΤΕΟ)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 
Από το pronews
 
Η κατάργηση της ιδιωτικής ζωής ξεκινάει φέτος αφού βιομετρικές ταυτότητες και "πλαστικό" χρήμα θα δημιουργήσουν μια εφιαλτική πραγματικότητα όπου κάποιο απρόσωπο κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για εμάς και κυρίως τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δήθεν για την... ασφάλειά μας.

Σε αντίθεση με τις παλιές ταυτότητες, οι καινούριες θα περιέχουν μέσα τους στοιχεία μας, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στοιχεία ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, και δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν. Συν τοις άλλοις θα είναι γνωστά σε όλη της ΕΕ (εν αρχή μετά την ΤΤΙΡ και στην Βόρεια Αμερική) λόγω της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας των κρατών-μελών.

«Αλαλούμ» με τις αποδείξεις: Τώρα λένε να τις κρατάμε πέντε χρόνια -και βλέπουμε...Τι προβλέπει η νομοθεσία

«Πρέπει να τις κρατάμε, διότι μπορεί να μας φωνάξουν για έλεγχο» είπε στη Βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης - «Για το 2016 κρατάμε όλες τις αποδείξεις» τόνισε - Αναμένεται διευκρινιστική εγκύκλιος
Αδιευκρίνιστο εξακολουθεί να είναι το ποιες τελικώς δαπάνες πρέπει να κάνει (και πώς να τις κάνει) κάθε φορολογούμενος πολίτης, με το νέο σύστημα αφορολογήτου βάσει αποδείξεων και πληρωμών με κάρτες.

Το... αλαλούμ συνεχίζεται, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή και απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, αναφορικά με το ποιες αποδείξεις πρέπει να κρατούν και ποιες όχι οι φορολογούμενοι, είπε πως θα υπάρξει ανακοίνωση του υπουργείου τις επόμενες ημέρες για το ποιες αποδείξεις παρελθόντων ετών θα πρέπει να κρατούν οι φορολογούμενοι.

Κομισιόν: Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι με την πρόοδο της Τουρκίας στο προσφυγικό

Είναι σαφές πως τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός όσων εισέρχονται στην Ευρώπη από την Τουρκία δεν έχει μειωθεί, είπε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ
«Μακράν τού να είναι ικανοποιημένη», δηλώνει η Κομισιόν για την πρόοδο που έχει σημειώσει η Τουρκία στο προσφυγικό, σχετικά με όσα συμφωνήθηκαν κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, όπου οι Ευρωπαίοι υποσχέθηκαν βοήθεια δισεκατομμυρίων στην Άγκυρα, προκειμένου να αναχαιτίσει τη ροή των προσφύγων και των μεταναστών.

Τζιχαντιστής ήθελε να αιματοκυλίσει το Παρίσι ένα χρόνο μετά το Charlie Hebdo - O δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών(Bίντεο-Φωτό)

Σύμφωνα με τις πηγές της αστυνομίας, ο επίδοξος τρομοκράτης φορούσε ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά και φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» - Στα χέρια του κρατούσε μαχαίρι, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα κινητό και ένα χαρτί με τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους
Οπαδός ή μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους ήταν τελικά ο άνδρας που έπεσε σήμερα νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Παρίσι, όταν προσπάθησε να εισέλθει σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Παρισιού κρατώντας ένα μαχαίρι και φορώντας - σύμφωνα με πληροφορίες - μια ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά.