Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η ιστορία του μικρότερου ήρωα… Δημητράκης Δημητριάδης ετών 7 (ΦΩΤΟ)

Ο Δημητράκης Δημητριάδης, ο μικρός ήρωας όπως τον αποκαλεί ο Διγενής, ήταν μόλις επτά χρονών, μαθητής στη Β΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, όταν τον πυροβόλησε Άγγλος στρατιώτης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι, η μητέρα του έφυγε για την Αγγλία και ο Δημητράκης ζούσε με τη γιαγιά του Χρυσταλλού Μιχαήλ Κουτέ και πουλούσε λουλούδια, για να εξοικονομήσει τα προς το ζην. Ήταν παιδί ήρεμο, αλλά πολύ ριψοκίνδυνο.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ! Πως συμπεριφέρονται οι «φίλοι» Τούρκοι… - Η συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα αιχμαλώτου στην Κύπρο!…

Για να μαθαίνουν οι “μετριοπαθείς” πως αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν οι καλοί γείτονες Τούρκοι, τους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους… Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του Κύπριου Κώστα Τζαβέλα, για το διάστημα που είχε μείνει αιχμάλωτος των Τούρκων. Ο Κώστας Τζαβέλας είχε γεννηθεί στην Κερύνεια και υπηρετούσε ως έφεδρος αξιωματικός το 1974.. Αιχμαλωτίστηκε από τους Τούρκους του Αττίλα και γνώρισε την κόλαση των τούρκικων φυλακών, στην οποία έχουν ριχτεί σήμερα και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και πέθανε τον Οκτωβριο του 2014.

Η συγκλονιστική ομιλία-προειδοποίηση του Χόκινγκ: Φτιάξτε βάσεις στη Σελήνη, μπορεί να πάει κάτι στραβά με τη Γη - ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

Ηταν περίπου έξι μήνες πριν, όταν ο αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ που έφυγε σήμερα από τη ζωή έδωσε μια συγκλονιστικη ομιλία καλώντας τις μεγάλες χώρες του πλανήτη να επισπεύσουν τις αποστολές αστροναυτών και τη δημιουργία βάσεων στη Σελήνη και στον Άρη.
Και αυτόμ προκειμένου να δώσουν στην ανθρωπότητα έναν ευρύτερο στόχο, αλλά και μια διέξοδο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη Γη - κάτι καθόλου απίθανο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Επίθεση Ερντογάν στην ΕΕ: Στην Ελλάδα δώσατε 400 δισ. και στην Τουρκία τίποτα - Την ημέρα που η ΕΕ ενέκρινε κονδύλι 3 δισ. ευρώ προς την Τουρκία για το προσφυγικό

Χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο και στο παραλήρημά του είπε ότι η Τουρκία δεν έχει ανάγκη κανέναν και πως θα παράγει τα δικά της όπλα γιατί έχει κακούς γείτονες
Ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ εθνικισμού και προκλητικότητας μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο. Με αφορμή την επιχείρηση στο Αφρίν ο Ερντογάν περιέγραψε την επίθεση ως ειρηνευτική αφού είπε ότι στόχος είναι να μην πάθουν τίποτα οι άμαχοι. Μίλησε υποτιμητικά για τους Κούρδους λέγοντας ότι είναι άπιστοι.