Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Μέγας Αλέξανδρος ελευθέρωσε την ανθρωπότητα»! Απάντηση στους ανελλήνιστους από τον κορυφαίο αρχαιολόγο(Βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο κορυφαίος αρχαιολόγος του πλανήτη αποκαλυπτει: Ο Μέγας Αλέξανδρος απελευθέρωσε την ανθρωπότητα!Βγαίνουν οι «σφαγμένοι» και απαντούν στους ανελλήνιστους! Αυτούς που χαρακτηρίζουν «σφαγέα» τον τυραννοκτόνο απελευθερωτή της υπόδουλης ανθρωπότητας από τα δεσμά του σκοταδισμού, της αδικίας, της τυραννίας.

Σήμερα που ο Ελληνικός λόγος χάνεται και την θέση του παίρνει το σκότος της μισαλλοδοξίας, της εκμετάλλευσης γυναικών, παιδιών και αδυνάτων, όπου η δύναμη υπερισχύει του δικαίου, τα υπόδουλα έθνη αναπολουν τον απελευθερωτή τους. Από το Ερμπίλ μέχρι την Καμπούλ.

Ο ζεόλιθος της Θράκης δεν είναι πολιτικάντικος

Του Ν. Λυγερού

Ο ζεόλιθος της Θράκης δεν είναι πολιτικάντικος. Κι αν υπάρχουν μίζεροι πολιτικοί και κομματόσκυλα που προσπαθούν να καθυστερήσουν ή να σταματήσουν την αξιοποίησή του από την πατρίδα μας, απλώς θα φάνε τα μούτρα τους. Διότι η Θράκη έχει ανάγκη από το ζεόλιθο, για ν’ αλλάξει και η ζωή για να αποκτήσει προοπτικές σοβαρές. Δεν έχουμε καθόλου ανάγκη από χρωματιστούς βουλευτές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για το ζεόλιθο επειδή είναι τόσο απασχολημένοι να διατηρούν καλές γειτονικές σχέσεις. Το να έχουμε ραγιάδες και σε τοπικό επίπεδο δεν μας προβληματίζει, αφού πάντα ήταν έτσι σε όλη την ιστορία μας.

Όταν όλοι ασχολούνται με το ανούσιο

Του Ν. Λυγερού

Όταν όλοι ασχολούνται με το ανούσιο, έχουν την εντύπωση ότι κάνουν και κάτι. Μόνο και μόνο επειδή συμφωνούν και αυτό ευχαριστεί την ύπαρξή τους. Άλλοι θέλουν την καρέκλα τους κι άλλοι θέλουν να την κρατήσουν. Μιλούν μάλιστα σοβαρά για τον εαυτό τους κι έχουν και υπόληψη, λες και δεν ήταν τίποτα πριν, λες και δεν υπήρχαν καν. Και θέλουν να πιστέψουμε ότι όντως ασχολούνται με τα δικά μας θέματα. Ενώ τα δικά μας είναι απλά και δεν αφορούν καμιά κυβέρνηση, αλλά μόνο την πατρίδα μας. Θέλουμε εδώ και καιρό ξεκάθαρες πράξεις που δεν χωρούν καμιά αμφισβήτηση από κανέναν. Θέλουμε την θέσπιση της ελληνικής ΑΟΖ και τις απαραίτητες επίσημες οριοθετήσεις.

Ο αινιγματικός γίγαντας Ατακάμα στη Νότιο Αμερική. Έχει ανθρώπινη μορφή, ύψος 119 μέτρα και παραμένει μια ανεξήγητη αρχαία κατασκευή

Τα γεωγλυφικά της ερήμου Ατακάμα στη Νότιο Αμερική είναι λιγότερο γνωστά από τα γεωγλυφικά της Νάζκα, ωστόσο πρόκειται για πολύ περισσότερα σε αριθμό, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και καλύπτουν μεγαλύτερη έκταση.
 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αμφιλεγόμενα γεωγλυφικά της Ατακάμα είναι ο αποκαλούμενος γίγαντας που χρονολογείται το 1000 – 1400 π. Χ και εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με τον συμβολισμό και την ερμηνεία του. 

27 Δεκεμβρίου 537: Τα θυρανοίξια της Αγια-Σοφιάς

Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα που χτυπάει στα μάτια του επισκέπτη, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Το ξεχωριστό αυτό σημείο είχαν επιλέξει για να χτίσουν τους ναούς τους, αιώνες πριν από τους Βυζαντινούς, οι ειδωλολάτρες.
 
Ο πρώτος ναός της Αγίας Σοφίας θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ. όταν ονόμασε τη μετέπειτα Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ανέγερση του ναού ολοκληρώθηκε από τον γιο του Κωνστάντιο και τα εγκαίνια έγιναν στις 15 Φεβρουαρίου του 360.

Αμφίπολη: Εντοπίστηκαν νέα σημεία υψηλού ενδιαφέροντος που μπορούν να κρύβουν μεγάλα ευρήματα-Η ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Στα ψιλά γράμματα πέρασε από την δημοσιότητα το αποτέλεσμα της γεωφυσικής διασκόπησης του λόφου Καστά αφού λόγω της άκρως επιστημονικής και μη εκλαϊκευμένης γλώσσας ουδείς φαίνεται να κατάλαβε εάν υπήρχε κάποιο εύρημα που να υποδεικνύει τι μπορούμε να αναμένουμε στο μέλλον.
 
Στις 22/12/2014, το ΥΠΠΟ εξέδωσε μια ανακοίνωση με κάποια πρωταρχικά δεδομένα από την γεωφυσική διασκόπηση του λόφου Καστά. (http://www.yppo.gr/2/g22.jsp?obj_id=59552)
 
Ας δούμε πως τις ειδε ο empedotimos.blogspot.gr υπό το δικό του κριτικό πρίσμα. 

Ποια ήταν η μυστήρια Ελληνίδα «Μάτα Χάρη» που αναστάτωσε τους Τούρκους

Υπήρξε στην πραγματικότητα και αν ναι, ποια ήταν αυτή η μυστήρια Ελληνίδα-Ρωμιά κατάσκοπος, που ακόμα και σήμερα απασχολεί τους Τούρκους καθώς οι συλλήψεις αλλά και οι δίκες που άρχισαν στα τουρκικά στρατοδικεία από την αρχή του 2014, συνεχίζονται μέχρι σήμερα με βαριές κατηγορίες για συνεργία σε κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας!

Το Ιούνιο του 2012, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ν.Χειλαδάκης, μαθαίναμε ότι μια μυστήρια γυναίκα Ελληνικής καταγωγής από την Σμύρνη, με το όνομα, (ψευδώνυμο ;), Άννα, είχε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που συγκλονίζονταν από το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατασκοπείας στην ιστορία τους.

Barclays: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει μεγάλες πολιτικές συμμαχίες στην Ν. Ευρώπη, τότε θα αποτύχει

Μια συμμαχία Ελλάδος, Ισπανίας, Ιταλίας ίσως και Γαλλίας θα άλλαζε τα δεδομένα στην Ευρώπη...υποστηρίζει η Barclays 
 
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει μεγάλες πολιτικές συμμαχίες στην Ν. Ευρώπη, τότε μαθηματικά θα αποτύχει αναφέρει στέλεχος της Barclays Capital στο bankingnews.gr.

To στέλεχος της βρετανικής τράπεζας αναλύει την εξής παράμετρο «η κυβέρνηση υπό την ΝΔ υιοθέτησε το Γερμανικό δόγμα της λιτότητας και έμεινε πιστό σε αυτό καθώς πείστηκε ότι τα λάθη και οι παθογένειες της Ελλάδος έπρεπε να θεραπευτούν με λιτότητα.

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1964: Ισλαμιστές πουλάνε γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα του σεξ!(Βίντεο)

Από το hellasforce

Τα σκλαβοπάζαρα του σεξ, στα οποία οι ισλαμιστές φονιάδες της ISIS εμπορεύονται ακόμα και βρέφη, δεν είναι πρωτοφανή στην ισλαμική κουλτούρα της ανωμαλίας.

Εδώ και εκατοντάδες χρόνια εκατομμύρια γυναίκες και ανήλικα κορίτσια πωλούνται και αγοράζονται ως σκλάβες του σεξ από ευσεβείς δήθεν μουσουλμάνους.

Άλλωστε το ίδιο το Κοράνι επιτρέπει στους μουσουλμάνους να κατέχουν σκλάβες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ : ΤΕΛΕΤΗ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»

Του Νίκου  Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου

Από το  nikosxeiladakis

Στην σημερινή Ευρώπη των παπικών και των πάσης φύσεως προτεσταντών, των οπαδών παντός είδους ανατολικών θρησκευτικών μορφωμάτων, των παγανιστών, των άθεων και των «προοδευτικών» αγνωστικιστών, το ιερό μυστήριο του γάμου έχει υποβιβαστεί σε παντρολογήματα με.. σκύλους και με…όνους.
Στην σημερινή Ευρώπη της ψυχικής διαστροφής, της λατρείας όλων των παρά φύση ανωμαλιών, ο γάμος έχει γίνει τηλεοπτικό θέαμα και η γαμήλια παράσταση κερδοφόρα επιχείρηση για τα αδίστακτα νεοταξικά συμφέροντα που δεν έχουν κανένα ιερό και όσιο. Στην σημερινή Ευρώπη, ο Μεγάλος Αδελφός πρέπει να κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής και στην ουσία να καταργεί τελείως την προσωπική μας ζωή και να την κάνει τηλεοπτικό θέαμα με στόχο τον τζίρο εκατομμυρίων στα ταμεία των σκηνοθετών της ίδιας της ύπαρξης μας.

Επτά ερωτήματα και απαντήσεις για την τραγική εξαφάνιση της πτήσης της AirAsia

Νέα αεροπορική τραγωδία για μία ακόμη μαλαισιανή εταιρεία και νέες ερωτήσεις για την εξαφάνιση της πτήσης QZ8501.
 
Τι γνωρίζουμε για την πτήση;
 
Η QZ8501 απογειώθηκε από τη Σουραμπάγια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας, γύρω στις 5.30 πμ τοπική ώρα και επρόκειτο να φθάσει στη Σιγκαπούρη 2 ώρες και 10 λεπτά αργότερα. Μετάφερε 155 επιβάτες, δυο πιλότους, ένα μηχανικό και τέσσερα άτομα πλήρωμα καμπίνας.

Φόβοι για εγκλωβισμένους στο αμπάρι - Τι λέει οδηγός νταλίκας

Σε κατάσταση σοκ ο 47χρονος Χαράλαμπος Μπούρμπος, οδηγός νταλίκας, περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας τις 32 δραματικές ώρες που πέρασε μέσα στο φλεγόμενο Norman Atlantic.
 
Οπως είπε σε δηλώσεις του, ο ίδιος είχε ξανακάνει πολλά δρομολόγια στα οποία έτυχε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, όμως, ποτέ άλλοτε δε φοβήθηκε τόσο για τη ζωή του. 

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ακόμα - Ασχημα εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης(Βίντεο)

Τέσσερις ακόμα νεκροί εντοπίστηκαν στην γλίστρα του Norman Atlantic σύμφωνα με μαρτυρία ενός Τούρκου οδηγού ο οποίος αποβιβάστηκε στο Μπάρι της Ιταλίας έχοντας διασωθεί από το φορτηγό πλοίο «Spirit of Piraeus».
Ο συγκεκριμένος στις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους ανέφερε πως τα πτώματα βρίσκονταν μέσα σε σωστική λέμβο.

Δραματικές πολιτικές εξελίξεις: Στις 25 Ιανουαρίου οι εκλογές - Μόνο 168 θετικές ψήφοι για τον Σταύρο Δήμα - 132 «παρών»


Η Βουλή πρέπει να διαλυθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών - Το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα θα θυροκολληθεί αύριο

Είναι οριστικό: Η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου μετά την αποτυχία συγκέντρωσης του αριθμού των 180 βουλευτών ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας.


Μετά την απόφαση «κρίσιμων» βουλευτών όπως ο Βύρων Πολύδωρας, η Έλενα Κουντουρά, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Νίκος Τσούκαλης και η Νίκη Φούντα να ψηφίσουν παρών δεν εκλέγεται Πρόεδρος Δημοκρατίας και η κυβέρνηση πρέπει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

ΣΟΚ: ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

ekrhxh2Παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό «χελώνα» ήταν το αυτοκίνητο που εξερράγη νωρίς σήμερα το πρωί Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στην Αττική Οδό, κοντά στο Ελ. Βενιζέλος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ο 35χρονος οδηγός του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ήταν «πορτιέρης» σε νυχτερινό κέντρο και- όπως όλα δείχουν- πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η 26χρονη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτις στο αυτοκίνητο, επίσης αλβανικής καταγωγής, έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση λόγω εγκαυμάτων από την έκρηξη.