Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

O Ναός του Απόλλων περιστρέφεται -”Συσκευή” παρατήρησης του ουράνιου θόλου!

Αρχαίος ναός περιστρέφεται
Οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί δεν ήταν τυχαία αρχιτεκτονήματα. Σίγουρα.
Δεν κατασκευάστηκαν μόνο για να στεγάσουν την αρχαία λατρεία, αλλά και για να αποτυπώσουν ην αρμονία του σύμπαντος. Μέσα τους είναι εγγεγραμμένη η βαθιά γνώση που συνδέει τη γη με τον ουράνιο θόλο, τον άνθρωπο με το άπειρο.
Ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες Ηλείας κρατά, επίσης, κάποια αναπάντεχα μυστικά βαθιά κρυμμένα. Κυριολεκτικά βαθιά στα θεμέλια του. Αυτά που οι κλασικά σκεπτόμενοι επιστήμονες χαρακτήρισαν ¨σαθρά¨ δίχως να καταλάβουν το “μυστικό” που βρίσκεται εκεί.

Ο ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

Από το skotinoprosopo
 
 
ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνος βρίσκεται στις Βάσσες της Φιγάλειας της Αρκαδίας, κοντά στα σύνορα του νομού με την Μεσσηνία.Είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους ναούς της αρχαιότητας και αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας.

Όταν ο Οδυσσέας επέστρεψε στην Ιθάκη... ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ. ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; MAΛΛΟΝ ΟΧΙ.

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

SKYWATCHER - Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μάθετε την αλήθεια;(Βίντεο)

Μόλις κυκλοφόρησε η ταινία για τα Chemtrails.

Το SKYWATCHER είναι ένα 25λεπτο  επιστημονικό ντοκυμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζεται η πραγματική αιτία της κλιματικής αλλαγής, η οποία ειναι η...τεχνητή-ανθρωπογενής νεφοκάλυψη, τα γνωστά σε όλους μας chemtrails και οι χημικές ουσίες

που χρησιμοποιούνται σαν ενισχυτικά καθίζησης σε αυτά (ιωδιούχος άργυρος, αλουμίνιο, στρόντιο κλπ). Η κλιματική αλλαγή δεν οφείλεται στην εκπομπή ρύπων όπως το  CO2.

Προσοχή :Βρήκατε αυτά τα σημάδια έξω από το σπίτι σας;Πρέπει να είστε 100% προσεκτικοί!!!

Αν δείτε τα σημάδια αυτά έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο,

τοίχο, κλπ, σβήστε τα αμέσως ! Κάποια..."μπουμπούκια" σας έβαλαν στόχο και ειδοποιούν συνθηματικά τους συναδέλφους τους. Εύχομαι να μην τα δείτε ποτέ...

H FEMA έβγαλε προειδοποιητικά σποτάκια στην τηλεόραση προκειμένου να προετοιμάζετε ο κόσμος για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης(Βίντεο)

Να έχει Απόθεμα επάνω στα τρόφιμα, νερό και διάφορες προμήθειες!
Αυτό είναι ένα αποτ από την FEMA που νομίζω ότι ήταν σημαντικό να ανεβάσω. Υπάρχουν τόσο πολλών ειδών καταστροφές που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή,που θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε.
Σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες, οικονομική κατάρρευση, τυφώνες, δώστε εσείς το όνομα.
Βέβαια στην διαφήμιση δεν νομίζω να παρουσιάζεται να μιλάει για μια απλή φυσική καταστροφή..

ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ-ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΗΜΕΡΑ 2η ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ

Πριν το μάθημα ο Πρόεδρος του ΕΟΕ, Πρόδρομος Κοφσανίδης μιλά για την έναρξη του ερευνητικού σταθμού του ΕΟΕ, Κοσμοθέασις και βάζει κάποια πράγματα στην θέση τους όσον αφορά τους Αεροψεκασμούς και την εκπομπή Πρωταγωνιστές στο mega…
 Περισσότερα http://eoellas.org/diaereunasmathisi

ΠΗΓΗ eoellas

Η τραγωδία που "ξεγύμνωσε" την Τουρκία

Η τραγωδία που ξεγύμνωσε την Τουρκία

Η οικογένεια Salmond από τη Βρετανία, βρέθηκε από "τον παράδεισο στην κόλαση" καθώς o 3χρονος Callum, πέθανε μυστηριωδώς, στην εντατική ενός νοσοκομείου και ενώ είχε μεταφερθεί ζωντανός από την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, που κινδύνευσε να πνιγεί.

Ιταλία: Νόμο ιστορικής σημασίας ψήφισε η Κάτω Βουλή

Η Κάτω Βουλή της Ιταλίας ψήφισε αυτή την εβδομάδα έναν ιστορικής σημασίας νόμο με στόχο την καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών.

Η νέα κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα υποσχέθηκε ότι θα δώσει ύψιστη προτεραιότητα σε αυτό το θέμα, σε μια στιγμή που ολόκληρη η χώρα είναι συγκλονισμένη από τον φόνο μιας 16χρονης από τον φίλο της. Η Φαμπιάνα Λούτσι, μια μαθήτρια παθιασμένη με τον χορό, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την περασμένη εβδομάδα από τον 17χρονο φίλο της στην πόλη Κοριλιάνο Καλάμπρο της Καλαβρίας. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν, ήταν ακόμη ζωντανή όταν ο φίλος της επέστρεψε με ένα δοχείο με βενζίνη, την περιέλουσε με καύσιμο και της έβαλε φωτιά.

Τσόντα την ώρα του δελτίου ειδήσεων

Την ώρα που ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 παρουσίαζε τις ειδήσεις έπαιζε ταινία πορνό. Μάλιστα εκείνη την στιγμή αναφέρονταν στις αντιδράσεις που υπάρχουν μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το κλείσιμο της ΕΡΤ....

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν τέτοιος που η δημόσια τηλεόραση αναγκάστηκε να το κατεβάσει από το webtv

Η αποφράδα ημέρα του Ελληνισμού

Από το koukfamily

Αδέρφια μου Ελληνες,
Εφθασε για μια ακόμα φορά φέτος μετά από 560 χρόνια η θλιβερή και μαύρη επέτειος για ολόκληρο το Γένος των Ελλήνων....
29η Μαίου 2013.

Μια επέτειος που μας θυμίζει την ζωφερή μοίρα που είχε ορίσει ο Θεός και αποδέχθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός για το έθνος των Ελλήνων...

Οι αμαρτίες και τα πάθη των προγόνων μας επέτρεψαν την ύψιστη δοκιμασία...

Μια πολύχρονη στυγνή σκλαβιά από έναν βάρβαρο ασιάτη δυνάστη ξεκίνησε για ολόκληρο το Γένος μας.

Βαρύτατοι υπαινιγμοί στην Διάσκεψη των Προέδρων Η Χ.Α. ζήτησε σκυλιά στη Βουλή, να ελέγχουν τους βουλευτές για ναρκωτικά!!!

Η Χρυσή Αυγή ζητά να απαγορευτεί η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών από βουλευτές στο κοινοβούλιο!

Πρωτοφανή κίνηση ρελάνς στην απαγόρευση της οπλοκατοχής εντός του κοινοβουλίου που επέβαλλε το Προεδρείο της Βουλής επιχείρησε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κάνοντας λόγο για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών από βουλευτές.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των προέδρων είπε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από την φρουρά του κοινοβουλίου προκειμένου να εντοπίζονται οι βουλευτές που φέρουν ναρκωτικά ή που έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Αστείες δικαιολογίες: «Δεν έγραψα συνωστισμός, αλλά συνωστίζονται»! «Εθνικός μύθος» για τη Ρεπούση ο χορός του Ζαλόγγου!

«Ταράζει» και πάλι τα νερά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, με συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Μεταξύ άλλων, η κυρία Ρεπούση ζητά να δοθεί το δικαίωμα υιοθεσίας και στους ομοφυλόφιλους, υπερασπίζεται τη θέση της για τις γενοκτονίες, επικαλούμενη τα σταλινικά εγκλήματα, χαρακτηρίζει, ουσιαστικά, «εθνικό μύθο« το χορό του Ζαλόγγου και, αναφερόμενη στο παλαιό βιβλίο της Ιστορίας, εξηγεί ότι δεν γράφτηκε ποτέ η λέξη «συνωστισμός», αλλά... το ρήμα!

Βουλευτές του κοινοβουλίου ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό

Βουλευτές του κοινοβουλίου ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό
Για ακόμα μία φορά η Θράκη γίνεται στόχος της τουρκική πολιτικής
Προκαλούν δίχως καμία αναστολή, πολιτικά στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οι οποίοι ανήκουν στα ελληνικά πολιτικά κόμματα αλλά συνεχίζουν ανενόχλητη να υποσκάπτουν την εθνική ανεξαρτησία.
Ο λόγος για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και του πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, οι οποίοι συμμετείχαν στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στόχο είχε την ανάδειξη νέας ηγεσίας με τον Τανέρ Μουσταφάογλου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Στο άρμα της Ρεπούση η ΝΔ για το αντιρατσιστικό

Στο άρμα της Ρεπούση  η ΝΔ για το αντιρατσιστικό
Η πρόταση της ΝΔ θα ποινικοποιεί μόνο την άρνηση του Ολοκαυτώματος και θα αφήνει εκτός τις γενοκτονίες

Απορία και προβληματισμό προκαλούν οι προσθήκες, τις οποίες προτίθεται να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, οι εν λόγω προσθήκες προβλέπουν πλέγμα κυρώσεων για το Ολοκαύτωμα και κατά των υμνητών του ναζισμού, αφήνοντας εκτός τις γενοκτονίες που έχει ήδη αναγνωρίσει η ελληνική Βουλή.
«Προσδοκούμε ότι όλα τα κόμματα -πλην βεβαίως της ΧΑ- θα τις ψηφίσουν», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ρηγίλλης.

Αυτός είναι ο Αλβανός που άρπαξε τη 13χρονη Χριστίνα

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να άρπαξε τη  13χρονη Χριστίνα Κρασσά, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Πρόκειται για τον MARJON AJAZI του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία και είναι κάτοικος των Λουτρών της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπου και εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα της ανήλικης.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 13 χρονης έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου.
Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται, μάλιστα, σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ..

Αμελητέες απώλειες καταγράφει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Αμελητέες απώλειες παρουσιάζει στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση το κυπριακό χρηματιστήριο. Ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 12:37, στις 97,18 μονάδες, παρουσιάζοντας αμελητέα πτώση της τάξης του 0,23%. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν μόλις στα 8.504 ευρώ.

Αντίθετα, κέρδη της τάξης του 0,18% καταγράφει ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος τυγχάνει διαπραγμάτευσης στις 38,63 μονάδες.

Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο σημειώνει μόνο ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 1,22%.

"Καπνός" τα κέρδη του Μαΐου για τον ΓΔ

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Για πρώτη φορά από τις αρχές του μήνα, ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας έκλεισε την Πέμπτη κάτω από το επίπεδο των 1.000 μονάδων.

Κινούμενος σε αρνητικό έδαφος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια των συναλλαγών, έφτασε να υποχωρεί έως και 2,55% στις 983,03 μονάδες, απώλειες που κατάφερε να περιορίσει στο κλείσιμο.

Πλέον ο Δείκτης «μετράει» συνολικές απώλειες 13,68% σε εννέα συνεδριάσεις (εκ τω οποίων η μία ανοδική). Από την αρχή του μήνα, ο οποίος είχε ξεκινήσει με «άλμα» 18,33% (σε εννέα συνεδριάσεις) τα συνολικά κέρδη του ΓΔ περιορίζονται μετά το σημερινό κλείσιμο σε 2,13%.