Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βαρύτατοι υπαινιγμοί στην Διάσκεψη των Προέδρων Η Χ.Α. ζήτησε σκυλιά στη Βουλή, να ελέγχουν τους βουλευτές για ναρκωτικά!!!

Η Χρυσή Αυγή ζητά να απαγορευτεί η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών από βουλευτές στο κοινοβούλιο!

Πρωτοφανή κίνηση ρελάνς στην απαγόρευση της οπλοκατοχής εντός του κοινοβουλίου που επέβαλλε το Προεδρείο της Βουλής επιχείρησε ο γραμματέας της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κάνοντας λόγο για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών από βουλευτές.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των προέδρων είπε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από την φρουρά του κοινοβουλίου προκειμένου να εντοπίζονται οι βουλευτές που φέρουν ναρκωτικά ή που έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.


Ο βουλευτής μάλιστα σημείωσε ότι πρέπει να «προσληφθούν» ειδικά σκυλιά από την Δίωξη Ναρκωτικών της ΕΛΑΣ ενώ πρόσθεσε ότι έχει σχετικές καταγγελίες.

Πάντως η πρόταση του κ. Παππάς καταψηφίστηκε ομόφωνα με τον κ. Βασίλη Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ να την χαρακτηρίζει «τύπου Χομεϊνί».

Πέραν αυτού, μετά και από σχετική εισήγηση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη αλλά και των σχετικών αυστηρών εντολών που έχει δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να απαγορευτεί και με την βούλα η κατοχή όπλων από βουλευτές εντός του κοινοβουλίου.

ΠΗΓΗ  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου