Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

15/3/1975: 40 χρόνια χωρίς τον Ωνάση. Ο βίος & ο μύθος του

H Κάλλια Καστάνη αφηγείται με μοναδικό τρόπο την ιστορία του λαμπρότερου Έλληνα μεγιστάνα. Του ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε ο βασιλιάς του κόσμου.
Είδε όλους τους ισχυρούς της γης, πολιτικούς, ηγέτες, πρίγκιπες, καλλιτέχνες να υποκλίνονται μπροστά, του, είχε τις πιο όμορφες – και μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες – του πλανήτη, στο κρεβάτι του. Παντρεύτηκε, χώρισε, ερωτεύτηκε παράφορα, προδόθηκε, πρόδωσε, έκανε δυό παιδιά. Έστησε μια αυτοκρατορία. Πέθανε μόνος.
Γεννήθηκε στη Σμύρνη, στις 15 Ιανουαρίου του 1906 –ή του 1900, σύμφωνα με άλλους βιογράφους του . Ήταν το δεύτερο παιδί των γονιών του. Είχε προηγηθεί η Άρτεμις, δυο χρόνια νωρίτερα.

Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι 40 πιο διάσημες ατάκες του Χρυσού Έλληνα(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτυχημένος εφοπλιστής, επιχειρηματική ιδιοφυΐα, γοητευτικός άνδρας, ωραίος Έλληνας. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης μέσα από τα δικά του λόγια. Όσα του έμαθε η ζωή για τις επιχειρήσεις, τις γυναίκες και τα πλούτη.
Ο γεννημένος στη Σμύρνη το 1906 Αριστοτέλης Ωνάσης, ο πρόσφυγας που η γιαγιά του ονειρευόταν να δει παπά, έγινε χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο, ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου.
Ο Κροίσος που κατέκτησε τα πετρελαιοφόρα, ο μεγιστάνας που άνοιξε φτερά σε πέντε ηπείρους με την Ολυμπιακή, ήταν, είναι και θα είναι για τους οικονομικούς κύκλους παγκοσμίως, αλλά και για τους απλούς ανθρώπους που τον γνώρισαν, ο Χρυσός Έλληνας.

ΕΡΕΥΝΑ - ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSILZkDt4l6u0pyxtn_9RxvXSe4UekzYznraJI0ddXdM2Scw1enDz_FxFgpIMlW1yFPMlhZCdZ2C0YHspw8j9Rnhk9yOYjbaxyEevBG71eAQ-MG8UurX5SRkhvvwMWCZZoFdmBQP_uDKV4/s1600/Conspiracy+Feeds+(1).png Η πυραμίδα είναι αναμφιβόλως ένα σύμβολο συνδεδεμένο στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων με την αρχαία Αίγυπτο... αλλά ταυτόχρονα ένα πανανθρώπινο είδος κτισμάτων που απαντάται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αρχαίου κόσμου, ακόμα και σε πολιτισμούς που, απ’ ότι μας διδάσκει η επίσημη ιστορία, δεν είχαν ποτέ καμία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, λείες ή κλιμακωτές, οι πυραμίδες ανά τον κόσμο είναι πολλές και βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς. Οι γνωστότερες πυραμίδες βρίσκονται αναμφιβόλως στην Αίγυπτο. Υπήρχαν όμως πυραμίδες και σε άλλα μέρη της Γης όπως στην Μεσοποταμία, στις Ινδίες, στην Κίνα, στην προκολομβιανή Νότια Αμερική καθώς και αλλού…

Η Γλαύκα της Θεάς Αθηνάς και ο συμβολισμός της

Η κουκουβάγια το ιερό πουλί της Θεάς Αθηνάς, αποτελεί σύμβολο σοφίας, σύνεσης, αλλά και της πόλης των Αθηνών. Ως ιερό πουλί της Αθηνάς ονομάζεται «Γλαύκα», καθώς ένα από τα προσωνύμια της Θεάς της Σοφίας ήταν «γλαυκώπις», λόγω των σπιθιροβόλων γαλάζιων ματιών της.

Η Γλαύκα συμβολίζει την σοφία, διότι είναι νυχτόβιο πτηνό το οποίο έχει εξαιρετική όραση ακόμα και στο σκοτάδι. Έχει την φυσική συνεπώς ιδιότητα να βλέπει την «αθέατη πλευρά των πραγμάτων», εκεί που άλλοι αδυνατούν λόγω του σκότους.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ Ισραήλ ΕΝΑΝΤΙΩΝ εξωγήινων(Βίντεο)

Μία περίεργη είδηση κυκλοφόρησε από την Jerusalem Post στις 23/2/2015. Σύμφωνα με αυτήν οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις διενεργούν εκπαιδευτική άσκηση που επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα της ανεπιθύμητης ιδέας εξωγήινων διαστημόπλοιων να κατακλύζουν τη Γη.

Η άσκηση κατάρτισης κατασκευάστηκε για τη μονάδα προγραμματισμού της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά, σύμφωνα με τον διοικητή της επιχείρησης, στην Jerusalem Post το κομμάτι "εξωγήινη εισβολή" δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια ιστορία διαμόρφωσης. «Ο στόχος ήταν να τους κάνουμε να καταλάβουν (οι εκπαιδευόμενοι) τη σημασία ανάπτυξης μίας άμυνας στον κυβερνοχώρο. Έχουμε προσαρμόσει την άσκηση για την Generation Y, που αγαπά τις προκλήσεις. Έτσι ετοιμάσαμε την ιστορία μιας εξωγήινης εισβολή».

Το Ισλαμικό Κράτος πουλάει αρχαία ελληνικά νομίσματα στο eBay

Το Ισλαμικό Κράτος πουλάει αρχαία ελληνικά νομίσματα στο eBayΑρχαιότητες τουλάχιστον 2.000 ετών που λεηλατήθηκαν από αρχαιολογικούς χώρους στο Ιράκ και τη Συρία από το Ισλαμικό Κράτος πωλούνται στο eBay από τους τζιχαντιστές.

Κοσμήματα, κεραμικά και νομίσματα, που έχουν κλαπεί από Μουσεία που βρίσκονται στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, φυγαδεύονται στις χώρες του Περσικού Κόλπου από συμμορίες αρχαιοκαπήλων και στη συνέχεια εμφανίζονται προς δημοπρασία σε σάιτ στο διαδίκτυο.

Κύπρος:Διάλυση της Βουλής και πρόωρες εκλογές, εισηγείται ο Ν.Τορναρίτης

Λευκωσία: Εισήγηση προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του όπως εξετάσει το ενδεχόμενο διάλυσης της Βουλής και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

Η προσφυγή στις κάλπες, τόνισε ο κ. Τορναρίτης, αποτελεί τη σημαντικότερη κίνηση που μπορεί να γίνει αυτή την ώρα, ώστε ο λαός να επικυρώσει ή να απορρίψει πρόσωπα και κόμματα.

Τις πρώτες εξωγήινες υποθαλάσσιες υδροθερμικές καμινάδες εντόπισε η NASA στον Εγκέλαδο

Εναν ζεστό ωκεανό με υποθαλάσσια υδροθερμική δραστηριότητα, που παραμένει ακόμη ενεργή, διαθέτει ο Εγκέλαδος, δορυφόρος του Κρόνου, σύμφωνα με τη NASA.
 
Οι επιστήμονες της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας αναλύοντας τα στοιχεία που συνέλλεξε το διαστημικό σκάφος «Κασίνι» (Cassini), είναι σχεδόν σίγουροι για την ύπαρξη αυτού του εξωγήινου... τζακούζι, του πρώτου που ανακαλύπτεται εκτός Γης.

Διευθυντής της CIΑ: "Δεν θέλουμε πλέον να ανατρέψουμε τον Μ.Άσαντ" - Αλλαγή στάσης των ΗΠΑ - Το ISIL εκτός ελέγχου

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ
 
Για πρώτη φορά Αμερικανός στρατηγός εξέφρασε βάσιμο φόβο ότι ισλαμιστές-εξτρεμιστές του ISIL μπορούν να "εισβάλλουν" στις ΗΠΑ από την Καραϊβική και το Μεξικό και ταυτόχρονα ο διευθυντής της CIA δημοσίως δηλώνει ότι οι Αμεριικανοί δεν έχουν πλέον σκοπό να ανατρέψουν τον Σύρο πρόεδρο Μ.Άσαντ.

Η Γερμανία εξετάζει σενάριο Κύπρου για την Ελλάδα, υποστηρίζει το Spiegel - «To Grexit θα ισχυροποιήσει την Ευρωζώνη»

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια προειδοποιητική βολή για να εφαρμόσει το πρόγραμμα» εκτιμούν σύμβουλοι της Μέρκελ
Το παράδειγμα της Κύπρου ίσως να αποτελεί την καλύτερη λύση για την Ελλάδα ώστε η ελληνική κυβέρνηση να αναγκαστεί να εφαρμόσει τα διαρθρωτικά μέτρα. Αυτό υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό περιοδικό Der Spiegel, που επικαλείται πληροφορίες από συμβούλους της Καγκελαρίας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;(ΒΙΝΤΕΟ)

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτοκτονία ή στυγερό έγκλημα;
Το πτώμα βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων σε μικρή απόσταση από την Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε ο Βαγγέλης. Αυτή την στιγμή το σημείο είναι αποκλεισμένο καθώς έχει φτάσει κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά της ζωής από την Θεσσαλονίκη και μαζί με τον ιατροδικαστή που είναι στο σημείο από το πρωί θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου.